Ten kur ash gaudau, tai i ezhera pasitraukia...
http://mindule.blogspot.com/ Darbas reikalingas tiktai tiems, kurie nemoka žvejoti!!! <º)))))><
as 0.10 jau nebegaudau db naudoju 0.16 mono ir visai geraiaudrutis rašė:Bliamba su 0,1 mono valu nedrysciau ait upetakio gaudyt prie upesO jei eiciau - pries tai pasventinciau visus masalus plius sukalbeciau malda, kad legalus upetakis geriau nekibtu
Dekui uz informacija,ir patarimus tikrai jais pasinaudosiu,taip tikrai man dar ieskot reikia.tik kiek pastebejau upeliuose kur gaudau,kad upetakiukas pasiteisina gan daznai,bandziau ir guminukus bet nieko,tik pakeisdavau i vobleriuka ir sulaukdavau kibimo.tikriausiai to upelio margiams "guma" nepatinka arba nemoku jais ju viliotramkis rašė:Daug cia klausimu uzdaveiAs asmeniskai naudoju 0.18 mono, kartais kai vanduo neskaidrus ir aukstokas( dazniausiai pavasari) naudoju pintuka 0.10. Voblos ivairios, kujagalvis salminis gerai veikia. Naudoju tiek F tiek S modifikacijas. Daznai gaudau sukremis, is pavasario tvisteriukai kartais sudirba. Na bet visa tai veikia ne visur, o tu turi atrasti tai kas labiausiai tinka tavo upeliuose. Ir naudok storelesni vala, nes jei uzsirausi ant kokio upelio senbuvio, tai pats susinervinsi ir "mohikana" su auskaru, o dar blogiau su valo galu paliksi, oi kaip jis tuom nesidziaugs
o kuom jisai netinka?SatanKlaus rašė:Mano nuomone pintas valas upėtakių žūklei netinka
kad ne,gaudau skuodo rajono upese tiksliai pasakyt negaliu viena is ju "...." upelis jis iteka i ".....",poto tampa "....."Fiskius rašė:Nuo konkrecios vietos priklauso, bei nuo masalo kuriuo gaudai, o taip pat kuria kryptim judi palei upeliKartais buna, kad pries srove tempiami masalai, aikomi vietoj niekaip nesudomina, apeini ta vieta, pabandai pasroviui, bac ir yra. Ypac man taip buna kai zvejoju sukrem.
O kiek suprantu ventos intakuose gaudai, ar ne?
eigu nori kad dar isliktu ten upietakiu,geriau istrink upiu pavadinimusEdga rašė:kad ne,gaudau skuodo rajono upese tiksliai pasakyt negaliu viena is ju "....." upelis jis iteka i ".....",poto tampa "....."Fiskius rašė:Nuo konkrecios vietos priklauso, bei nuo masalo kuriuo gaudai, o taip pat kuria kryptim judi palei upeliKartais buna, kad pries srove tempiami masalai, aikomi vietoj niekaip nesudomina, apeini ta vieta, pabandai pasroviui, bac ir yra. Ypac man taip buna kai zvejoju sukrem.
O kiek suprantu ventos intakuose gaudai, ar ne?
jei kada vaziuosi i ta puse galesi jas isbandytFiskius rašė:Na nebuvo butina tiksliai isvardint
Dekui uz pasiulymaEdga rašė:jei kada vaziuosi i ta puse galesi jas isbandytFiskius rašė:Na nebuvo butina tiksliai isvardinttik neik i spigina ten draustinis iskart bauda gausi jis taip pat jungias su siom upem tik zymiai toliau
Nereikia,nebent spinas labai prastos kokybes su plasmasiniais ziedais,priekini ziedeli pakeiti ir pirmyn...Edga rašė:Kaip zinai visko buna :-) taip niekas ir neparase ar pintam valui reik kitokiu yrankiu spiningo,rites,nei mono valui?