Na ka, sveiki visi...

sedziu baisiai nuobodzioj paskaitoj, tai va ir manau kad tinkamas laikas man sukurt savo prisistatyma...
Na kagi, esu vaikis nuo Kupiskio krasto...

Atsiradau ant Marijos zemes 1986 10 09...Baigiau Kupiskio Povilo Matulionio vidurine mokykla, o dabar jau studijuoju magistratura LZUU, gilinuosi i miskininkystes suptilybes...

Nevedes ir greit nezadu to daryt...

Siuo metu daugiau laiko praleidziu Kaune, bet baiges mokslus kogero kelsiu sparnus kur nors kitur...
Zvejoju, kiek atsimenu...Kadangi augau praktiskai pas senelius, tai zvejybos meno pradejau mokytis sale esanciame ezerelyje, uz puskilometrio esanciame karjere...Didziausia svente budavo eit su seneliu zvejot i Levens upe...

Augau...

Prie potraukio zvejybai ir meiles gamtai prisidejo Dede...Pasiimdavo mane zvejot i tolimesnius telkinius bei i medziokle...

Taigi kaip supratot sergu dviem ligom, zvejyba ir medziokle...

Zodziu taip ir uzaugau...

Gaudau daugeliu zvejybos budu...Visi jie susije su gelaisiais vandenim, kadangi nuo juros gyvenu baisiai toli, tai taip ir neteko dar ten meskeres imerkt...

Bet pazadu pasitaisyti...

Mestamiausios zvejybos: Pavasari, kaip ir dauguma puolu gaudyt kuoju...Taip pat siek tiek spiningauju...Pastaruoju metu sirdis pradejo krypti link UL spiningu...

Megstu dugnine, vasara tai ypac daznai mano naudojamas irankis...

Pernai vienas musu visu pazystamas sio forumo dalyvis dave pabandyt teleskopine meskere be ziedu (bota)...Taip ir prilipo ji man prie rankos, isigijau pats viena, tai si sezona tikrai bandysiu kuo geriau perprast pludines meskeres suptilybes...

Ziema taip pat zvejoju...Dazniausiai ziema gaudomos zuvys: lydeka, eserys bei karsis...

Taigi kogero galiu vadintis gan universaliu zveju...

Moku dauk, bet kogero nieko gerai...

Pasisakau uz komfortiska, tvarkinga ir taikia zvejyba...

Baisiai nemegstu siukslintoju ir brakonieriu

(kaip ir visi cia rasantys)...
Kogero tiek siam kartui apie mane...

Manau placiau susipazinsim Atmatos meete...

Jei žvejyba trukdo darbui - mesk darbą...