toki pinta patikek zuvis matys geriau negu 0.35 mono, jei jautrumo nori tj kam toki agromna iranki naudoji ir el signalizatorius..?? juk jie ir jautrumas tj du nesuderinami dalykai. beje gal pradek nuo to kokias tu zhuvis planuoji gaudyti...?
nes ash, labai kuklus zvejys ir tai toki iranki (negaudydamas karpiu) gal is bedos ant pleksniu panaudociau...
ir tai susiraukes buciau + be signalizatoriu
daugiau neisivaizduoju kur ji pritaikyt mozhna butu...,
ir bendroi sumoi dar tiek pinigu ishtashkyti...
visa nauda ka ish tokio irankio gautum tai tik signalizatoriaus pypsejima pasimaisius kokiam zuveliokui...
nei komforto, nei jautrumo, nei kazkokiu spec pojuciu savo poreikiams tenkinti, geros isvaizdos ir tai negauni... nafik tada

Paprastas žuvikes, kas užkibs,tas :}} Bet norėtusi ir karpį gal pabandyti kažkada.
Aš nežinau ar čia suderinama ar ne. Papasakok tada kas negerai. Maniau kaip tik stabilus kietas kotas, pintas valas aiškiai rodys signalizatoriui kada pypsėti. Nes su feederiu,tai galūnė linksta,o signalizatorius tyli. Tai su draugu pašnekėjom ir nutarėm kad geriau karpinį kotą imti...
Tai pasakok kodėl blogai čia ir ką reikia keisti. Ir kodėl tą valą labiau matys,nei mono 0,3..
Be to, manau mano pasirinkita ritė netinka, nes ten valo telpa 380m 0.28,o mano pasirinktas valas 100m ir 0.13. Tai ką, ketvirtadalis bugno tik būtų užpildyta?