Alex, na ką Jūs teisinatės? Jūs man sakėte, kad
keičiamas visas spiningas, o ne jo dalis, nes kiekvienas įrankis yra individualus - čia Jūsų žodžiai. taip pat pasakėte, kad jis (spiningėlis) yra ir manęs laukia. vienas pilietis, kuriam Lietuvoje labai blogai, bet niekaip neemigruoja (matyt dėl to, kad tokiems kaip jis jau ir paradai rengiami), nekėlė ragelio. po kelių mėnesių aš atgabenu įrankį keitimui, bet pasirodo, Jūs
net neperspėjęs manęs jį pardavėte (tai kodėl iškart kito neužsakėte?), o jau tuomet pasakėte, kad keisite
jo dalį (jau kažkodėl tapo nebeindividualus?

). taip pat paklaustas, ar neatitikus daliai, man vėl reikės laukti kelis mėnesius, Jūs atsakėte, kad "taip, reikės" - Jūsų žodžiai.
jei toliau norite padiskutuoti ta tema (pasidrabstyti purvais), viešą diskusiją pradėkime nuo šios vietos. laiko prabėgo nemažai, emocijos atvėso. na o kadangi pradedame nuo čia, tai dar ir sekantis klausimas, kodėl dar mažiausiai 3 GLT spiningai, buvo tvarkomi pas rodbuilderius, o ne pagal Jūsų pseudo "garantinį"?
p.s.
vieną dalyką turėkite omenyje, aš jaučiu pareigos jausmą įspėti kiekvieną, kuris norės susidėti su Jumis. papasakoti apie Jūsų "garantiją", apie tai, kad parduodate broką, apie naujųjų garry loomių surinkimo kokybę, apie tai, kad Jūs net pats žinodamas apie broką, net nesistengėte įspėti žmonių (nekalbant apie prekių atšaukimą garantiniam) apie tai, kad brokas yra(buvo) kritinis su realia grėsme, esant stipresnėm apkrovom, sulaužyti blanką.
p.p.s.
moderatoriai gali droOosiai trinti šią žinutę, kadangi ji yra visiškas offtopas. yra kaip yra, dabar jau nieko nepakeisi, bet kitus aš įspėdinėsiu ir toliau. ir darysiu tai visada, ir darysiu tai viešai.
p.p.p.s.
pats įrankis po "upgreido"(remonto) tapo kur kas jautresnis, nei originalaus surinkimo, juolab dar laikiklį savo letenai pritaikiau

.