Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #193938   SauliusM
 05 Geg 2010 19:58
Denass rašė:Nematau labai didelio skirtumo dizaine http://fishing.tenryu-magna.com/shore/lunakia.html , http://fishing.tenryu-magna.com/info/sfada_ti.html To labiau kad kotai vienrankei. Ir dar Lunakia neturi UL galingumo klases koto. Nes tema kiek supratau eina apie UL.
yra yra skirtumu dizaine siek tiek. bet as ir lunakia tik siaip paminejau. jei butum skaites atidziau, butum mates kad man cierry ir juvia labiau akin krito.
 #193992   Xrapas
 06 Geg 2010 06:10
SauliusM rašė:..."japoniskas" dizainas man biskiuka vezi varo...
"Kote" 2- 8 gr. užmetimo Mitchell Elite žiūrėjau, ne visai UL, bet gana įdomūs...Ir dizainas japoniškas ;-) :lol:
 #194918   Universalas
 09 Geg 2010 09:30
Bet man atrodo tas universalesnis butu. Vistiek masalulu virs 5g nenaudosiu. O 3m man jau perilgas.
 #195000   drakonierius
 09 Geg 2010 19:44
duoda, pagal įstatymą numatyta 2 metai tokią ir duoda. o visokių alexanderių garantija išvis neegzistuoja, ir dar beje broką stumdo. :-ug

aš surizikavau ir nudegiau, beje ne vienas aš.
 #195002   Universalas
 09 Geg 2010 19:46
drakonierius rašė:duoda, pagal įstatymą numatyta 2 metai tokią ir duoda. o visokių alexanderių garantija išvis neegzistuoja, ir dar beje broką stumdo. :-ug

O jai tiksliau is kur pirkai ? As nukentet nenoreciau :(
 #195009   vital(vilnius)
 09 Geg 2010 20:15
drakonierius rašė:duoda, pagal įstatymą numatyta 2 metai tokią ir duoda. o visokių alexanderių garantija išvis neegzistuoja, ir dar beje broką stumdo. :-ug

o as girdejau kad normarkas voobshe jau neduoda garantijos ;-) -liežvis :cig. net ant menesio -liežvis :superšokas
P>S O su Aleksandru jokiu problemu nebuvo nekada ;uolrait
 #195016   makaulė
 09 Geg 2010 20:43
duoda metams,beje visi Normarko kotai zymeti,pagal tai sprendzia ar ju,ar ne ir tada duoda,arba keicia.Nepamenu sulauzyto GL.
 #195025   audrutis
 09 Geg 2010 21:00

Na man del nereiksmingo ibrezimuko, kuris 99,99% butu nesukeles jokiu bedu, Aleksandras pakeite be jokiu kalbu ir isvedziojimu, taip kad galiu drasiai tvirtint, kad sis zmogus patikimas. Jei turi kokiu konkreciu apgavystes faktu, malonek juos pateikt, o ne svaidykis nekonkreciais kaltinimais ;-)
 #195026   drakonierius
 09 Geg 2010 21:02
nėra Lietuvoje garantijos metams, jei to nenumatęs produkto gamintojas.
tingiu ieškoti teksto tiksliai citatai, bet skamba maždaug sekančiai - "garantija 24 mėn, jei kitaip nenumato gamintojas". ta prasme normarkas gali atisakyti life time, bet sutrumpinti garantijos iki metų - niekaip. viskas kitkas tėra žodžiai iki tam tikrų instancijų įsikišimo, ar pagrasinimo įsikišti.
makaulė rašė:duoda metams,beje visi Normarko kotai zymeti,pagal tai sprendzia ar ju,ar ne ir tada duoda,arba keicia.Nepamenu sulauzyto GL.

vital, išsiplauk ausis, prisiklausai pasakų, paskui eterį terši. su aleksandro garantijos nebuvimu susidūrė daug kas, o ypač iš GLT serijos pirkusių. aš su juo reikalų nebeturėsiu ir kitiems nelinkėčiau susidėti. gal pas jį yra "garantija", kai reikia pačio sulaužytą dalį pakeisti (už pinigus aišku), bet kai išlenda gamyklinis brokas visi tvarkosi spiningus patys ir ne per jį.
toliau teršti temos to niekšelio žygdarbiais ir pjautis su jo padlaižiais tikrai nesiruošiu.
vital(vilnius) rašė: o as girdejau kad normarkas voobshe jau neduoda garantijos ;-) -liežvis :cig. net ant menesio -liežvis :superšokas
P>S O su Aleksandru jokiu problemu nebuvo nekada ;uolrait
 #195027   drakonierius
 09 Geg 2010 21:05
pirmas faktas esu aš pats, o likę pas rodbilderius vilniečius. saulius, jonas, berods ir gintas.
audrutis rašė: Na man del nereiksmingo ibrezimuko, kuris 99,99% butu nesukeles jokiu bedu, Aleksandras pakeite be jokiu kalbu ir isvedziojimu, taip kad galiu drasiai tvirtint, kad sis zmogus patikimas. Jei turi kokiu konkreciu apgavystes faktu, malonek juos pateikt, o ne svaidykis nekonkreciais kaltinimais ;-)
 #195028   vital(vilnius)
 09 Geg 2010 21:13
drakonierius
rytoi specialei parasisiu normarkui ir suzinosiu kokie garantija je duoda :?: :roll: ;-)
::hai-bai
p.s. plauk pats ausis,su kefiru ::hai-bai :twisted:
 #195040   Robinjo
 09 Geg 2010 23:03
Drakonierius cia ryskiai, tas kur koto problemomis skundesi nors pats neatsieme, kaip ten jo nikas..... nu pamirsau net . Koks senas nikas? nu , juk su nauju tiek tulzies ant kitu neislietum ? :) Kam suluzo spiningiuks? :)
 #195043   Robinjo
 09 Geg 2010 23:16
drakonierius o tau is glt kas suluzo ? ar tik forume patinka pakarkset >
 #195044   ALEX
 09 Geg 2010 23:20
makaulė rašė:duoda metams,beje visi Normarko kotai zymeti,pagal tai sprendzia ar ju,ar ne ir tada duoda,arba keicia.Nepamenu sulauzyto GL.
Pauliau, ar buvo tau problemu su spiningais pirktais is manes? Kiek pamenu - ne.
Ir netgi tada buvo pakeistas spiningas 1141 kuris buvo sulauzytas, del kito zmogaus kaltes kuris staigiai nuspaude aksleleratoriu valties, varykliui o tuo tarpu tavo masalas buvo uzsikabines uz kelmo :grin:
 #195045   ALEX
 09 Geg 2010 23:41
zacis rašė:Drakonierius cia ryskiai, tas kur koto problemomis skundesi nors pats neatsieme, kaip ten jo nikas..... nu pamirsau net . Koks senas nikas? nu , juk su nauju tiek tulzies ant kitu neislietum ? :) Kam suluzo spiningiuks? :)
Tai ta detale iki siol pas mane ir yra o problema buvo tikrai ne tame kad luzo spiningas. Netgi nuotrauka yra ir mano atsakymas-

http://tinypic.com/view.php?pic=sb1mo0&s=5
 #195096   makaulė
 10 Geg 2010 10:22
ALEX rašė:
Pauliau, ar buvo tau problemu su spiningais pirktais is manes? Kiek pamenu - ne.
Ir netgi tada buvo pakeistas spiningas 1141 kuris buvo sulauzytas, del kito zmogaus kaltes kuris staigiai nuspaude aksleleratoriu valties, varykliui o tuo tarpu tavo masalas buvo uzsikabines uz kelmo :grin:
argi as sakiau,kad nebuvo pakeistas,ir kad turejau kokiu problemu?Tiesiog parasiau apie tai,kad normarkas duoda garantijas.Ka sulauziau,uz ta susimokejau.
 #195117   drakonierius
 10 Geg 2010 12:29
Alex, na ką Jūs teisinatės? Jūs man sakėte, kad keičiamas visas spiningas, o ne jo dalis, nes kiekvienas įrankis yra individualus - čia Jūsų žodžiai. taip pat pasakėte, kad jis (spiningėlis) yra ir manęs laukia. vienas pilietis, kuriam Lietuvoje labai blogai, bet niekaip neemigruoja (matyt dėl to, kad tokiems kaip jis jau ir paradai rengiami), nekėlė ragelio. po kelių mėnesių aš atgabenu įrankį keitimui, bet pasirodo, Jūs net neperspėjęs manęs jį pardavėte (tai kodėl iškart kito neužsakėte?), o jau tuomet pasakėte, kad keisite jo dalį (jau kažkodėl tapo nebeindividualus? :-ug ). taip pat paklaustas, ar neatitikus daliai, man vėl reikės laukti kelis mėnesius, Jūs atsakėte, kad "taip, reikės" - Jūsų žodžiai.

jei toliau norite padiskutuoti ta tema (pasidrabstyti purvais), viešą diskusiją pradėkime nuo šios vietos. laiko prabėgo nemažai, emocijos atvėso. na o kadangi pradedame nuo čia, tai dar ir sekantis klausimas, kodėl dar mažiausiai 3 GLT spiningai, buvo tvarkomi pas rodbuilderius, o ne pagal Jūsų pseudo "garantinį"?

p.s.
vieną dalyką turėkite omenyje, aš jaučiu pareigos jausmą įspėti kiekvieną, kuris norės susidėti su Jumis. papasakoti apie Jūsų "garantiją", apie tai, kad parduodate broką, apie naujųjų garry loomių surinkimo kokybę, apie tai, kad Jūs net pats žinodamas apie broką, net nesistengėte įspėti žmonių (nekalbant apie prekių atšaukimą garantiniam) apie tai, kad brokas yra(buvo) kritinis su realia grėsme, esant stipresnėm apkrovom, sulaužyti blanką.

p.p.s.
moderatoriai gali droOosiai trinti šią žinutę, kadangi ji yra visiškas offtopas. yra kaip yra, dabar jau nieko nepakeisi, bet kitus aš įspėdinėsiu ir toliau. ir darysiu tai visada, ir darysiu tai viešai.

p.p.p.s.
pats įrankis po "upgreido"(remonto) tapo kur kas jautresnis, nei originalaus surinkimo, juolab dar laikiklį savo letenai pritaikiau ;uolrait .

ALEX rašė: Tai ta detale iki siol pas mane ir yra o problema buvo tikrai ne tame kad luzo spiningas. Netgi nuotrauka yra ir mano atsakymas-
http://tinypic.com/view.php?pic=sb1mo0&s=5
 #195125   vital(vilnius)
 10 Geg 2010 13:03
drakonjerius-rytukas-polosati
Tai kuo tada negrazinai/nepasikeitei kota ?,o iskart nunesei perdariti pagal save? neks nekaltas kad tu ispradziu nusipirkai kota o po to tau nepatiko kokie ziedai ten stovi ir t.t.
As tave nesuprantu kuo tu nepatenkintas? :roll:
p.s. beja moderatorei prazipsojat "klouna-klona" :roll: :ruko
 #195170   ALEX
 10 Geg 2010 15:11
pats įrankis po "upgreido"(remonto) tapo kur kas jautresnis, nei originalaus surinkimo, juolab dar laikiklį savo letenai pritaikiau ;uolrait

Kodel as turiu teisintis kada padariau viska kaip reikejo.
Apie kita spininga................. Klausymas, kodel zmogu prikalbina pakeisti ziedus i labai brangius tritaninius ziedus ir po tuo yra sakoma kad ten sudeti blogi ziedai.
Zmogus tuo paciu panoro padaryti trumpesne rankena ir po tuo, nuo liepos 2009 metu, praktiskai puse metu ,pusiau isardytas spiningas yra demonstruojamas.
Idomu tas kad kito spiningo savyninkas Vilnietis vardu Igoris, pats man paskambyno ir pasake kad jam siulo pakeisti ziedus i labai madingus pas zmoniu kurie surenka spiningus FUJI TAITANIUM. Jeigu zmogus turi pinigu tam, kodel as turiu buti pries.
Apie apgreido stebuklus raso zmogus pasirasantis kaip - drakonierius
Kodel po pirmu zvejibu be apgreido su tuo paciu spiningu ir puikiu atsiliepimu apie ji rase tas pats zmodus tik pasirasantis kaip - rytukas?
Kodel tas pats zmogus raso zmonem i privata ir papila purvelio, bet pasiraso vel nauju vardu- drakonierius
Paskutinį kartą redagavo 1 ALEX. Iš viso redaguota 10 kartus.
 #195172   Vegys
 10 Geg 2010 15:13
Ši istorija jau visiems pabodus. Jei norit aiškintis - aiškinkitės PM.
 #195478   vital(vilnius)
 11 Geg 2010 13:58
Hm....Iduomi dalikai su ta garantija ant GLoomis Lietuvoi
Atrase man Zuklys apie garantija ant GL
"Sveiki,

Gamykliniam brokui garantija yra amzina.

Žūklys"
Po to atrase Normarkas;
"Sveiki

Garantija duodama 1 metams su pirkimo cekiu
Aciu, kad domites G.LOOMIS kotais'
Tai kas tada teisus? :roll:
Nafig,pirkti GL kota uz 800lt ir tureti tik metus garantija :/nek
Dabar man Viskas aisku kad GLoomiui ateina sik.. :/braj;
 #195487   Xrapas
 11 Geg 2010 14:31
vital(vilnius) rašė:...Garantija duodama 1 metams su pirkimo cekiu...
"...Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 6.338 straipsnis nustato, kad nepaisant to, kokią garantiją suteikė ar iš vis jos nesuteikė pardavėjas, pretenzijas dėl daikto kokybės galima reikšti per dvejus metus nuo pirkimo datos.
Kai prekei nesuteikiama garantija (turi būti atitinkamas įrašas pirkėjui išduotame prekės pirkimo dokumente), pirkėjas reikalavimus dėl prekės trūkumų taip pat gali pareikšti ne vėliau kaip per dvejus metus nuo prekės įsigijimo dienos.
Kai prekės garantijos terminas trumpesnis nei dveji metai ir prekės trūkumai nustatyti pasibaigus šiam terminui, tačiau nepraėjus daugiau kaip dvejiems metams nuo pirkimo dienos, pardavėjas atsako už prekės trūkumus, jeigu vartotojas įrodo, kad trūkumai atsirado iki prekės įsigijimo arba dėl iki prekės įsigijimo atsiradusių priežasčių, už kurias atsako pardavėjas.
Reikšdamas pretenzijas dėl prekės kokybės, vartotojas privalo pateikti pirkimo dokumentus (kasos aparato kvitą, arba kitą prekės pirkimą - pardavimą iš pardavėjo patvirtinantį dokumentą) ir garantinį dokumentą.

Reikšdamas pretenzijas dėl prekės kokybės, vartotojas kreipiasi į pardavėją raštu ir privalo pateikti pirkimo dokumentus (kasos aparato kvitą, arba kitą prekės pirkimą - pardavimą iš pardavėjo patvirtinantį dokumentą) ir garantinį dokumentą. Pardavėjas privalo ne vėliau kaip per 10 dienų nuo vartotojo kreipimosi gavimo dienos pateikti vartotojui motyvuotą atsakymą.
Jeigu pardavėjas nevykdo vartotojo reikalavimo, vartotojas turi teisę dėl, jo manymu, pažeistų teisių gynimo kreiptis į Valstybinę ne maisto produktų inspekciją prie Ūkio ministerijos..."
Ir dar:
"...Kokybišką, tačiau nepatinkantį daiktą galima reikalauti pakeisti, jeigu daiktas nebuvo naudojamas, nesugadintas ir nepraradęs prekinės išvaizdos.(Prekės ar jos pakuotės išvaizdos pakeitimų, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, negalima laikyti esminiais prekės išvaizdos pakeitimais). Pirkėjas per 14 dienų nuo daikto pardavimo jam dienos, turėdamas įrodymus, kad daiktą pirko iš to pardavėjo, turi teisę pareikalauti pakeisti nusipirktą daiktą analogišku, kitos formos, dydžio, spalvos, modelio ar komplektiškumo daiktu.
Jei pardavėjas neturi pakeitimui tinkamos prekės, pirkėjas per 14 dienų turi teisę grąžinti prekę pardavėjui ir atgauti už ją sumokėtus pinigus..."
Taip kad čekius saugokit ;-) :lol:
P.S. Jei bus tolesnių komentarų, maloniai kviečiame tęsti čia:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 76#p161976
 #195492   drakonierius
 11 Geg 2010 14:39
******, ****** ir vitaliam kartoju dar kartą. Lietuvoje garantija betkokiai produkcijai išskyrus apatinį trikotažą, kai kurias elektronikos prekes ir dar ten kažką (netrumpą sąrašą rasi http://www.lrs.lt, nors abejoju ar rasi, nes su tavo gebėjimais rašyti valstybine kalba, net raktinio žodžio neiškeverzotum) yra 24 mėn. nebent kitaip (trumpiau) numato gamintojas. ką rašo tau normarkai yra nusispjaut, nes mane gina ne jų žodžiai, o įstatymai. ir jei Gloomis duoda amžiną garantiją, tai Lietuvoje trumpesnė už 24 mėn. ji būti negali. ilgesnę garantiją nei 24 mėn, savo nuožiūra gali suteikti pardavėjas.
eik pasiskaityk apie vartotojų teises ir kelis įstatymus apie prekių kokybę, garantinius, grąžinimus, sąlygas ir t.t. daug teksto ten nėra, tikiuosi nepervargsi.
aleksandras irgi šitoje vietoje skeryčiojosi, jis sugalvojo, kad daiktui yra 14d. garantija, o paskui pofik. daug ką jis sugalvoja. galvotas vyras. :lol:
man įdomu kokią garantiją gali suteikti pardavėjas, kuris pardavinėja be kvitų, čekių, garantinių talonų... be jokių popierių. žodinę? na, o ko vertas tokių dėlcų žodis jau tapo aišku.

p.s. šioje vietoje teisus aš, o tu kaip visda apsikvailinai.
vital(vilnius) rašė: Tai kas tada teisus? :roll:
 #195493   Vegys
 11 Geg 2010 14:42
Reiktų šią ištrauką persiųst Normarkui :lol:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 172
  • VDS, VPS serveriai