ir as manau, kad jie nerealu suvenyrini pasisekima turetu.ZILVA von jurasemia rašė:idėja liuks , manau tokie karpininkų vobleriai turėtų pasisekimą kaip dovanos .
ir as manau, kad jie nerealu suvenyrini pasisekima turetu.ZILVA von jurasemia rašė:idėja liuks , manau tokie karpininkų vobleriai turėtų pasisekimą kaip dovanos .
dugnas - t.y. pirmasis sluoksnis ant kurio dažau , tuo pačiu atstojantis gruntą tai baltas SAM-propionatas , tai medžiaga skirta balzos impregnavimui ir šiokio tokio lukšto aplink medį sudarymui , paviršius gaunasi toks kaip aksominis , kaip truputį pašiauštas , yra šios medžiagos ir skaidrios , ne baltos , jis skirta to lukšto auginimui , storinimui ... iškart prasideda klausimai iš kur jos gauti - kiek žinau gauti galima parduotuvėje SAMfishing OY esančioje Suomijos Kuopio mieste , kiek žinau siunčia jie tik Suomijos ribose ir paskiriems užsakovams Rusijoje , - gavimas ko gero du būdai - pačiam ten važiuoti ir nusipirkti , arba , rasti , kad kas nupirktų (aš radau , man nupirko , beje liežuvėliai taip pat iš tos medžiagos ir jie , na pusgaminiai , ne mano darbo , o ten atlieti , nors galima ir pačiam pasidaryt) ...Xfirefix rašė:ZILVA von jurasemia man labai idomu butu suzinoti tavo dazymo technologija.Visi vobleriukai tokie grazūsgal galetum surasyt etapus dazymo?Daugumos tavo vobleriuku pagrindinė spalva tokia kaip ir grietineles eina tai cia purski ar emali koki dedi pries dazyma koks?
kas gali pasakyt kuo geriausia impregnuot ... aš ne tas žmogus kuris imčiaus spręst kas geriausia , kas blogiausia , aš tik galiu pasakyt ką aš naudoju , ar seniau naudojau ir tai kas man geriausia . Ką aš naudoju ar naudojau jau esu aprašęs ankščiau ir nemanau , kad reikia kartotis - jei klausiantis žmogus tingi eit pasiskaitinėt tai kas buvo rašyta ankščiau , kodėl aš turėčiau netingėt aprašinėt tai trečią , ketvirtą ar penktą kartą ....Pelekas rašė:tai gal tada pirma nulakuot vobleri o poto padengt epoksidke tad tvirciau laikys, nes prisipirkti ivairiu spalvu gerai laikanciu dazu tai labai brangu
![]()
O kuo geriausia ir pigiausia impregnuot mediena
ar galvoji nepasigauna ant tų saldainiukų ? - pasigauna , aišku ne trofėjai , bet pakankamai normaliai -cesius rašė:Pac laikas saldainiukams su trofejais foto sesijai
iš po trajako ? - man papraščiau paaiškink , nesupratau ...cesius rašė:Kad pasigauna tai neabejoju, tik pafotkyk kaip is po trajako atrodo, ydomu kaip upese sapalam, salociam
...nu tu ir rašaicesius rašė: Is po sito kaip samapalai atrodo![]()
nu jooo... kas dar kokiu brangesniu vobleriu internete atras?Airis rašė:sitas kainuoja 125eurus.