praeita sav su motera ir vaiku nulekem prie trinyciu paslampinet. prigriebiau meskera. pirmu metimu ant mikriuku eserys, antras trecias. ten kur maudykla. smagu. salia bahuriukas su mepsiuku mete irgi pagavo. uzsidejau plude, mazam gyli raudeles ant teslos pazaist smagu, kimba be sustojimo, nors ir vaikas cypia salia su pagaliu vandeni makaluoja

daviau moterai meskere i rankas-pora raudeliu pagavo, patenkinta, tik ziuriu traukia.. meskere belenkaip, rite tarska, zilka vaziuoja kur nori.. pasirodo ten yra karpiu. netikeciau jei savo akim nebuciau mates! zaide zaide, bet ne karpine meskera pas mus

tas 0.2 valas tam karpiui dzin. sustangrinau stabduka, kad pavargint bent kiek kol zilkos visos neisvyniojo, tai greit ir nutruko su kabliuku.. bet smagumo ir kalbu buvo seimynai visam vakarui
kita ryta anksti triuseliu karjere (arba kaip as vadinu senajam zemes karjere) su spiningais eseriukus gaudem, tai motera smagu eseri 400g patrauke (pasidziaugem, paleidom), o siaip mazu tai kiekvienu metimu kabinejas, zzvejyba ten tol, kol ateina 9val ir pilnas karjeras besimaudanciu atsiranda.. tada gali tik raudeles ant pludes tampyt..
danej prie memelio su mikrikais ties pilies tiltu, po pietu vakarejant apie 18val pakabinau 0.5kg eseri geruli galvojau kad neiskelsiu.. o siaip ten visa vasara eseriai be sustojimo eina. didesni mazesni kaip pataikysi. ant slieko mazai diedukai pagauna ir smulkesniu, o su girlianda is mikriku tai labai smagu. ne kart be smagiu eseriu negryzau..
dar, pries tris sav mazdaug buvau danej ant raudziu, pasiserus ryte lb smagiai kimba geros delnines raudes ties medienos fabriko tiltu pasukus i kaire ir tuo duobetu keliuku link ligonines vaziuojant. apzele ten ziauriai, lelijos, meldais, reikia zvejot isibridus, bet rezultatas kaip danej tai superinis. raudes grazios tamsios su ryskiais pelekais, ne kuojos.. be to, buvau nustebes, bet maciau danej du vezius! man tai buvo staigmena, netikejau kad ju danej ties klaipeda yra!
tiek is sios vasaros malonumu