Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #214526   Tanius
 19 Rgp 2010 22:40
ar yra tuose dviejuose karjeruose tuoj pat uz liepu g tilto, arciausiai tie du klaipedos kur vienas salia kito.. Link triuseliu vaziuojant kas nors gyvo? :roll:
 #214559   Vaidis
 20 Rgp 2010 08:56
Taniau, tame mažesniąjam(šviežiai iškastas) tai va tokios gyvenaPaveikslėlisPaveikslėlis
P.s. čia praeitais metais gaudžiau, šiemet bandžiau, galvojau gal kiek paaugusios bus, pasirodo kad ne :mėlynvarla
tame dešiniąjam yra ir ešerių ir lydekėlių, bet irgi, kilograminę pagaut laimė :roll: beja, kažkas ten pasidarė su vandeniu, visą laiką skaidrus būdavo, daba kaip upė pavasarį po potvynio :evil:
 #214641   Airis
 20 Rgp 2010 15:26
obsidian rašė:kaip ten gylis? Ar valties reikia? Dekui Airi uz linka
gylis iki 4m,siaip 2.5.nemazai zoliu. valtis privalumas, nors nuo vakarinio kranto eina ir nuo kranto pazvejoti.
 #214837   Airis
 22 Rgp 2010 15:46
siandien aplankeme Tubausiu tvenkini. kadangi statoma elektrine,tai nuleistas vanduo apie 1.5m. zveju belekiek. prie mano akiu istempe apie 8kg sciupoka ir nusuko spranda. vietiniai sneka,kad dar apie 2m nuleis vandeni,tai ateinantiems 20metu i prieki,Tubausiai bus bala,nes viska issems ar su sakem isbadys,jei nuomininkas nesiims priemoniu
o vaziavom leliju,nes jos dabar ant kranto auga,o ne vandenyje
 #214839   martiz-zz
 22 Rgp 2010 16:54
Airis rašė:siandien aplankeme Tubausiu tvenkini. kadangi statoma elektrine,tai nuleistas vanduo apie 1.5m. zveju belekiek. prie mano akiu istempe apie 8kg sciupoka ir nusuko spranda. vietiniai sneka,kad dar apie 2m nuleis vandeni,tai ateinantiems 20metu i prieki,Tubausiai bus bala,nes viska issems ar su sakem isbadys,jei nuomininkas nesiims priemoniu
o vaziavom leliju,nes jos dabar ant kranto auga,o ne vandenyje
nuo pirmadienio sake nebeleis zvejot
 #214842   diego
 22 Rgp 2010 17:31
ne pusantro o 3 metriukus zemyn tubausiai ejo :superšokas reiskias airi buvai kai jau pakiles buvo.. buvom ir mes su tribunieciu vienu. Skrituliu gal 50 vnt.... zveju irgi panasiai... lydekiukus kapoja juodas..

P.S. galetu tas tribunietis man fotke imest......... :!:
 #214867   okuma
 22 Rgp 2010 20:04
Sestadieni vakai ant betono begiojo su teleskopiniais spinigais nuo pludines-pilni kiseniai peiliuku..Apsauga tik bilietus tikrin-o daugiau viskas nesvarbu ,tai kur man daba lydekas gaudyt? Kurmaiciai man nepatink..ko tais nesisek man ten :neutral:
 #215070   simaxas
 23 Rgp 2010 18:42
praeita sav su motera ir vaiku nulekem prie trinyciu paslampinet. prigriebiau meskera. pirmu metimu ant mikriuku eserys, antras trecias. ten kur maudykla. smagu. salia bahuriukas su mepsiuku mete irgi pagavo. uzsidejau plude, mazam gyli raudeles ant teslos pazaist smagu, kimba be sustojimo, nors ir vaikas cypia salia su pagaliu vandeni makaluoja :) daviau moterai meskere i rankas-pora raudeliu pagavo, patenkinta, tik ziuriu traukia.. meskere belenkaip, rite tarska, zilka vaziuoja kur nori.. pasirodo ten yra karpiu. netikeciau jei savo akim nebuciau mates! zaide zaide, bet ne karpine meskera pas mus :) tas 0.2 valas tam karpiui dzin. sustangrinau stabduka, kad pavargint bent kiek kol zilkos visos neisvyniojo, tai greit ir nutruko su kabliuku.. bet smagumo ir kalbu buvo seimynai visam vakarui :)

kita ryta anksti triuseliu karjere (arba kaip as vadinu senajam zemes karjere) su spiningais eseriukus gaudem, tai motera smagu eseri 400g patrauke (pasidziaugem, paleidom), o siaip mazu tai kiekvienu metimu kabinejas, zzvejyba ten tol, kol ateina 9val ir pilnas karjeras besimaudanciu atsiranda.. tada gali tik raudeles ant pludes tampyt..

danej prie memelio su mikrikais ties pilies tiltu, po pietu vakarejant apie 18val pakabinau 0.5kg eseri geruli galvojau kad neiskelsiu.. o siaip ten visa vasara eseriai be sustojimo eina. didesni mazesni kaip pataikysi. ant slieko mazai diedukai pagauna ir smulkesniu, o su girlianda is mikriku tai labai smagu. ne kart be smagiu eseriu negryzau..

dar, pries tris sav mazdaug buvau danej ant raudziu, pasiserus ryte lb smagiai kimba geros delnines raudes ties medienos fabriko tiltu pasukus i kaire ir tuo duobetu keliuku link ligonines vaziuojant. apzele ten ziauriai, lelijos, meldais, reikia zvejot isibridus, bet rezultatas kaip danej tai superinis. raudes grazios tamsios su ryskiais pelekais, ne kuojos.. be to, buvau nustebes, bet maciau danej du vezius! man tai buvo staigmena, netikejau kad ju danej ties klaipeda yra!

tiek is sios vasaros malonumu :)
 #215078   Vaidis
 23 Rgp 2010 19:44
Gražiai čia aprašei :gutgut smagu kai visa šeima meškeres rankoj laiko ir dar pagauna ;-var-var.
P.s. trinyčiuose sazanai dumblą rausia ;-)
 #215313   simaxas
 24 Rgp 2010 18:28
tokiuose trinyciuose tai ir tycia gaudant karpius kazi ar imanoma suviliot, o cia raudeles gaudant.. nu ispudziai geri buvo! :)
 #218077   Tadass
 04 Rgs 2010 12:14
Senai jau norejau patikrinti, kas begyvena Ketvergiu karjere. Paskutini karta ten buvau gal pries 10 metu. Tada ten buvo imanoma pagauti standartiniu eseriuku - po 150-200 gr ir peiliuku :lol: Pasirodo per 10 metu nekas ir tepasikeite :-D 3 valadu rezultatas - 3 eseriai, 2 peiliai (tokie jau labai labai peiliai - 20-25 cm :twisted: ), vienas lydekiokas apie puskili ir vienas kilograminis. Matroskinai eis parukyti :ruko
Paveikslėlis
 #218822   okuma
 07 Rgs 2010 20:05
Pora valandu meginau Kurmaicius prakalbint- 3 jemimai,1 realizuotas..ir ta pati vos nepabego,besimuistant atsisege karabinas burnoj :superšokas , tampiau visaip bet iki 60 cm nedatempiau....59 :oops:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #219901   cesius
 10 Rgs 2010 17:39
Parasysiu cia nes tingiu det fotkes :-D :grin: Siandien nuo 13 iki 17val pora eseriu , 7 peiliai ir viena Jamama. Viskas ant max rap :gutgut ;uolrait :v-ar
 #219907   cesius
 10 Rgs 2010 18:33
kai dryzius paeme max rapa tai sumislyjau sumazint voblika del eseriaus ir pasirase ant Byrono, bet paskum nutariau pakeist y maxa ir labai suletint pravodke, nes spinerio agresoriai nieko nedave :ruko Lėtai lėtai lėtai ;uolrait
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė