Kuo daugiau zuvies namo parvilkt, va kur skaitosi gera zvejyba 

matyti, kad fotografuota 2010 08 21Ribokas rašė:tidass pries kiek dienu ta lyna pagavai? siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta![]()
taip, visiskai teisingaiAurumas rašė:matyti, kad fotografuota 2010 08 21Ribokas rašė:tidass pries kiek dienu ta lyna pagavai? siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta![]()
a va, prie nuotraukos yra "image detail"tidass rašė: taip, visiskai teisingai![]()
kaip pamatei?
Mano nuomone liberišky -- miręs reikalas.Ribokas rašė: siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta![]()
Na gal tiesiog vejas ta dien didelis buvo, zuvys vangiai kimba. Bent jau man kolkas pavyxta pagaut siek tiekVytautas88 rašė: Užvakar Ekrano mariose buvau, tai nei vieno kibimo nebuvo per 4 botagus. Nebevažiuosiu daugiau ten niekad
Prieš dvi-tris savaites dubuliuos suviliojau ~1.5kg karšioką.Fiskius rašė: bet kad bent kas sugautu nors puskarsi... netenka isgirstiKazin kas cia do nesamone
![]()
Ar cia meskeriotoju apgultis tokia meskos paslauga padare, ar sitaip viskas tinklais iskoshta, ar dar kokios priezastys (pvz. prasta vandens kokybe)
viskas liuks tidass, tik va kam reikejo tam peiliukui skyle daryt zaptuose, jei matei, kad nelegalus ir kysai masala panosen..tidass rašė:siandien:
su valtimi pakodzupiu didziajame tvenkiny sugavom 1 legalu lydziuka, apie 1kg. gaudeme abiejuose tvenkiniuose.
su valtimi levens upeje sugavom 2 lydekas, 4 kibimai. 1 legali, apie 900g.
karjeras nuo kranto, 2 kibimai, 1 lydziokas. nelegalus (paimtas prie pat koju, + as ji pamates sumasciau jam pravesti pro nosi, ir akurat, uzkibo!)
Paistry???Robert rašė:baigsis turbut kitais metais nardymai siam karjere,nes prades zemsiurbe knist,gal is Raguvos karjero ves,o gal kita atves