Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #214713   tidass
 20 Rgp 2010 21:29
nu, matai Tukas, kai ant pasaru, masalu, issileidzia nemaziau 50lt, kazkaip ir atsoka noras paleisti zuvi. as dar jaunas moksleivis, man tokios sumos nera labai lengvai gaunamos, todel parsivezu kiek tai zuveles namo, kad rudeni tureciau ka svieziai issirukinti, o nepirkti is parduotuves ilgai stovejusias rukytas zuvis.. kiekvienas daro kaip nori.. beja, man asmeniskai dar nera teke matyti zveju, paleidzianciu karsius, sveriancius nuo 800g iki 1.5kg.. nu kaip tycia neteko.. :) pats jei pagausi, labai laukiu paleisto laimikio foto.. ;)
 #215286   tidass
 24 Rgp 2010 15:40
lynas sugautas ~12:40 nakties, ant naktinio slieko is valties.. didieji molainiai ;uolrait pasigauna daug mazesniu, bet sitas ispudingiausias.. virs kilogramo truputis ;uolrait
 #215517   Ribokas
 25 Rgp 2010 11:54
tidass pries kiek dienu ta lyna pagavai? siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta :e:e :e:e
 #215543   Aurumas
 25 Rgp 2010 12:44
Ribokas rašė:tidass pries kiek dienu ta lyna pagavai? siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta :e:e :e:e
matyti, kad fotografuota 2010 08 21
 #215664   tidass
 25 Rgp 2010 22:21
Aurumas rašė:
Ribokas rašė:tidass pries kiek dienu ta lyna pagavai? siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta :e:e :e:e
matyti, kad fotografuota 2010 08 21
taip, visiskai teisingai ;uolrait
kaip pamatei? :shock:
 #215879   Vytautas88
 27 Rgp 2010 01:17
Ribokas rašė: siandien buvom lyberiski ant lyno per nakti tai nei vieno nepagavome, su lynais si sezona jau manau bus baigta :e:e :e:e
Mano nuomone liberišky -- miręs reikalas.
Šiandien dubulių tvenkinyje turėjau vieną kliovą, bet anas sėkmingas buvo -- ~1kg karšiokas. Bet tik vienas kibimas :/nek
Užvakar Ekrano mariose buvau, tai nei vieno kibimo nebuvo per 4 botagus. Nebevažiuosiu daugiau ten niekad :neutral:
 #215922   atomaxas
 27 Rgp 2010 09:52
Vytautas88 rašė: Užvakar Ekrano mariose buvau, tai nei vieno kibimo nebuvo per 4 botagus. Nebevažiuosiu daugiau ten niekad :neutral:
Na gal tiesiog vejas ta dien didelis buvo, zuvys vangiai kimba. Bent jau man kolkas pavyxta pagaut siek tiek :)
 #215941   tidass
 27 Rgp 2010 11:53
pagavom 4 lynus ana nakti (nuo 500g)
Paveikslėlis
neseniai nusprendziau pasivaikscioti panevezy, parke su spiningeliu, zvejojau tikrai nedaugiau valandos, paimiau 3 lydekas, 2 is ju imamos! zukle tarkim vyko mieste, lydeku cia isties daug, dabar suprantu, ko tie seniai taip sedi daznai.. :) sory, foto gal negrazi, bet ant greicio.
 #216032   tidass
 27 Rgp 2010 22:08
zvejodamas Panevezio molainiu II tvenkinyje is valteles stebejau be galo idomu pauksti, dar tokio matyti ir zinoti kad lietuvoje yra nera teke.. tai buvo baltasis garnys.. isties nuostabus paukstis!
 #220680   Fiskius
 14 Rgs 2010 13:17
As kartais matau pilkaji garni uz berciunu, miskuose po sanzile braidanti ;-)

O siandien buvau pora valandeliu sustojes prie dubuliu tvenkinio. Nustebau, kad vanduo vis dar tebezydi, visas zalias, matomumas gal koki 10cm :shock: Rodos jau visas menuo kaip nebekarsta ir saules nebedaug, o ir lietaus buvo :roll: Bet vandens kokybe tragiska :?

Norejau vaziuodamas jamti pludine ir donke, bet pamaciau kad lynoja, tai sakau nesvarbu, uzteks spiningo. Isbandziau viska, nei grybstelejimo :?
Sedejo netoli tilto vienas diedas, ant pludines maciau kuojas ar tai plakius visai smagiai gaude. Apie viduri maciau valtis malesi.

Kadangi nekibo, tai vis masciau... pries gerus 10 gal net 15 metu, kai pirma kart atsiduriau prie sio tvenkinio, man jis tada atrode panasus i tuometines kupiskio marias, t.y. tvenkini is kuriuo niekad negrisi visiskai be laimikio. O ir geru laimikiu tuomet pagaudavo gan daznai. Graziu karsioku papuldavo ne vienam, o ir pats dalyvaudamas varzybose, gaudydamas smulkme esu pora puskarsiu islupes. Pastarasiais metais, kiek esu pats bandes, geriausiu atveju ne paciu maziausiu kuoju galima pazvejoti. Bent puskarsio, seniai neteko nei sugauti, nei girdeti kad kas sugautu.
Ta pati situacija ir kupiskio mariose. Pamenu vaikis dar buvau, kai diedai atvaziiave pirmiausiai prisirinkdavo dvigeldziu moliusku, juos isdarinedavo, mesa supjauste dedavo i jauka (su rupiais mieziniais miltais) ir traukdavo ant dugnines toookius karsius :shock: Dabar irgi, maziuku karsiuku, kuoju, plakiu gali kibirais traukt, bet kad bent kas sugautu nors puskarsi... netenka isgirsti :? Kazin kas cia do nesamone :roll: :? Ar cia meskeriotoju apgultis tokia meskos paslauga padare, ar sitaip viskas tinklais iskoshta, ar dar kokios priezastys (pvz. prasta vandens kokybe) :roll:
 #220848   Edosius
 15 Rgs 2010 12:02
Kartais ne antrą kartą prisiregistravai :?: Nes matau kad iš šio IP adreso rašė ir tidass :roll:
 #221115   tidass
 16 Rgs 2010 13:45
o tai velnias, jauciu kazkada seniau buvau "tidas" uzsiregines, tai mano zinute, pasalinkite mano antraji useri "tidas", o "tidass" palikite, aciu ;)
 #221270   Vytautas88
 17 Rgs 2010 11:15
Fiskius rašė: bet kad bent kas sugautu nors puskarsi... netenka isgirsti :? Kazin kas cia do nesamone :roll: :? Ar cia meskeriotoju apgultis tokia meskos paslauga padare, ar sitaip viskas tinklais iskoshta, ar dar kokios priezastys (pvz. prasta vandens kokybe) :roll:
Prieš dvi-tris savaites dubuliuos suviliojau ~1.5kg karšioką.
 #221455   tidass
 18 Rgs 2010 20:39
siandien:
su valtimi pakodzupiu didziajame tvenkiny sugavom 1 legalu lydziuka, apie 1kg. gaudeme abiejuose tvenkiniuose.
su valtimi levens upeje sugavom 2 lydekas, 4 kibimai. 1 legali, apie 900g.
karjeras nuo kranto, 2 kibimai, 1 lydziokas. nelegalus (paimtas prie pat koju, + as ji pamates sumasciau jam pravesti pro nosi, ir akurat, uzkibo! ''plot )
 #221572   tidass
 19 Rgs 2010 20:01
siandien:
karjeras uz bernatoniu 3 lydekos, 2 jamamos, 1 atgal, 1 rimta pabego
levuo 4 kliovai, 3 ant kranto, 3 paleistos..
savaitgalis baigesi, kita savaitgali pratesim..
bet ir mes stebimes su pusbroliu, kiek mes gaudom, nu tikrai labai daug spiningais, vasara kas 3cia diena tikrai! begalo daug valandu prazvejojom, gaudom jau 4 metus, ivariuose telkiniuose visais metu laikais.. bet kad papultu didesne lydeka i valti (nuo 3-4kg) niekad to nebuvo.. ech.. stebimes kaip mum su motininem nesiseka.. :(
 #221612   Aurumas
 20 Rgs 2010 08:21
tidass rašė:siandien:
su valtimi pakodzupiu didziajame tvenkiny sugavom 1 legalu lydziuka, apie 1kg. gaudeme abiejuose tvenkiniuose.
su valtimi levens upeje sugavom 2 lydekas, 4 kibimai. 1 legali, apie 900g.
karjeras nuo kranto, 2 kibimai, 1 lydziokas. nelegalus (paimtas prie pat koju, + as ji pamates sumasciau jam pravesti pro nosi, ir akurat, uzkibo! ''plot )
viskas liuks tidass, tik va kam reikejo tam peiliukui skyle daryt zaptuose, jei matei, kad nelegalus ir kysai masala panosen.. :roll:
 #221720   tidass
 20 Rgs 2010 16:04
zvejoju del malonumo, del kovos su zuvimi, o ne del mesos.. :) taip kad tas peiliukas ~500g irgi kazkiek suteike adrenalino.. o del tos skylutes.. isgyvens ;)
 #222681   Fiskius
 23 Rgs 2010 21:09
Buvau siandien paistrio karjere. Per beveik 3 val. 1 spaktelejimas, prisitraukiau, maciau kad nelegali, pasimuiste ir nedave net paciupinejama :)
Isbandziau viska ka turejau, vienintelis kibimas ant relax guminuko pilno blizguciu, zalsva nugara.
Is pradziu nuotaika labai sugadino spst. balabokas su vandens motociklu :evil: *BLYN* kaip as norejau sugebet damest jam kokia jurate lempon :evil: :evil: :evil: Gerai, kad pora ratu apiplaukes dingo, tai dar pazvejojau. Per tuos asilus tam kerjere vasara neimanoma nei normaliai pasimaudyt, nei zvejot :?
 #222757   tidass
 24 Rgs 2010 11:53
man tas paistrys nepatinka..
pazistamas pasakojo, kad esa ten nardes, kazkurioje vietoje yra gylis ~10 metru, ten yra nuskendes kranas, daug strypu, ten mate egzemplioriu ~10kg (kalbu apie margasone). bet masala pravesti ten sansu nera, tamsu, daug kliuviniu, gilu.. :) nu kad ir uzkibs ji tokioj vietoj, prosvaisciu istraukti kaip ir nera.. bet esme kad lydekos ten tupi, dideles lydekos
 #223323   Fiskius
 28 Rgs 2010 14:06
Robert rašė:::hai-bai baigsis turbut kitais metais nardymai siam karjere,nes prades zemsiurbe knist,gal is Raguvos karjero ves,o gal kita atves :neutral:
Paistry??? :shock: :superšokas :?
 #223673   Fiskius
 29 Rgs 2010 17:13
Siandien pora valandeliu mirkiau masalus pakuodziupiuose. Nosi nushaliau ir tiek, anei spakt :neutral:
Grizdamas stabtelejau prie sanziles. Irgi nieko, tik apturejau zacepa, ko pasekoje istraukiau shakali, ant kurio buvo salmo vobleriukas ir relax guminukas. Abu su volframiniais pavadeliais :grin: :-D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 37
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė