Siandie ir as dvi raines isemiau tik, kad nelabai dydziu galima pasigirti
Viskas vyko salia mulingaro tokiam upeliokstyje. Dabar jau vanduo beveik normoje. Kita savaite vel sturmuosiu 

Artimiausi mano planai pasveikti,esu stipriai persalespetriukas rašė: ANGLER gal tu kada ten planuoji kur nors lekti pamegit ant lydziu? laukiu is taves kokiu ziniu bet kiek suprantu tu irgi be jokiu valciu be nieko gaudai tai butu labai idomu suzinoti kur tu ten ir kaip ir su kuo????
nu i pas mane panashiai,ramu kaip koiam prude,o dar ir taidas mazas...du dogai,vienas polakas...nu krabai tik tiek neatakavo,ten ju matyt ne prudai ir yra...*pyp*...meskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
Suintrigavai cia mane Varnene su tais eseriaisvarnenas rašė:ten tokia vieta kur inny iteka i shanona, zuvies tikrai nemazai ir visokiausios, apie dideles lydekas, tai nepasakyciau, vieni peiliukai kimba, nu bet eseriai, tai dar tokiu nebuvau mates, gal radiacijos gave...
va aprasei mano zvejyba :D ir laikas panasus ( na mes nuvaziavom valandele veliau ) ir dar nei tu sprindiniu nebuvo mum, o daugiau tas pats viskas :D as laukiu oli prides foto ir vel mane suerzins, vel gal lekt reiks bandyt kada :Dmeskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
visiskai teisingai, galima ir taip suformuluot...Angler rašė:Nu pagooglinau as cia mazumele ziu,kad Inny prasideda ezere Kinale ir iteka i Ezera Ree per kuri teka upe Shannonas,tai tu Varnene greiciausiai zvejojai toje vietoje kur Inny iteka i ezera,nes tiesiogiai i Shannona upe nepapuola
kai oras ramesnis pasiimk ragu arba lugu nuvaryk i arklow, supjaustyk slieka mazais gabaliukais ir ant sistemeles su mazais kabliukais (kobinukais), tai nors pleksniu puskibiri prilupsi...zekisLT rašė:va aprasei mano zvejyba :D ir laikas panasus ( na mes nuvaziavom valandele veliau ) ir dar nei tu sprindiniu nebuvo mum, o daugiau tas pats viskas :D as laukiu oli prides foto ir vel mane suerzins, vel gal lekt reiks bandyt kada :Dmeskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
na man tos zuvies isvis nereikia, bele kimba tik kasvarnenas rašė:
kai oras ramesnis pasiimk ragu arba lugu nuvaryk i arklow, supjaustyk slieka mazais gabaliukais ir ant sistemeles su mazais kabliukais (kobinukais), tai nors pleksniu puskibiri prilupsi...
ten netik pleksnes, dogai, buna polaku nedideliu, menkiu irgi papuola...zekisLT rašė:na man tos zuvies isvis nereikia, bele kimba tik kasvarnenas rašė:
kai oras ramesnis pasiimk ragu arba lugu nuvaryk i arklow, supjaustyk slieka mazais gabaliukais ir ant sistemeles su mazais kabliukais (kobinukais), tai nors pleksniu puskibiri prilupsi...idomus ir variantas su tom pleksnem, tik kad jas ne taip malonu traukti, nors didesnes tai kodel gi ne
tai,kad ner ka det,negi desi tuos fucken dogus i poloka 30cm?nieko trech turbut bandysim,gal geriau jau bus...zekisLT rašė:va aprasei mano zvejyba :D ir laikas panasus ( na mes nuvaziavom valandele veliau ) ir dar nei tu sprindiniu nebuvo mum, o daugiau tas pats viskas :D as laukiu oli prides foto ir vel mane suerzins, vel gal lekt reiks bandyt kada :Dmeskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
nu ka ash galiu pabyloti...respect chefamdalius1984 rašė:wa cia ir reples kad dirbu fish and chips-o mum busy tik sawaitgaliais prasideda tjlaiswu be sansu gaut:( ka daryt, ka daryt???:) kas nors prisijunkit