Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #226891   Alvius
 16 Spa 2010 22:47
Siandie ir as dvi raines isemiau tik, kad nelabai dydziu galima pasigirti :e:e Viskas vyko salia mulingaro tokiam upeliokstyje. Dabar jau vanduo beveik normoje. Kita savaite vel sturmuosiu :ruko
 #226892   Angler
 16 Spa 2010 22:59
petriukas rašė: ANGLER gal tu kada ten planuoji kur nors lekti pamegit ant lydziu? laukiu is taves kokiu ziniu bet kiek suprantu tu irgi be jokiu valciu be nieko gaudai tai butu labai idomu suzinoti kur tu ten ir kaip ir su kuo????
Artimiausi mano planai pasveikti,esu stipriai persales :oops:,o veliau bus matyt ,jeigu jau nori pagauti vaziuok i Derravaragh ezera,ten visalaik kanors paimsi :gutgut ,tik ten butinai reikalinga valtis,jeigu pats jos neturi galima issinuomoti.Katik skaitinejau vietinius tinklapius,raso,kad Shanone dideles lydekos sukilusios.Varnenas parase kad neblogai pazvejojo Atlhlone,greiciausia Shanone taip pat?Varnene papasakok placiau kur ten zvejojai :cool:
 #226893   varnenas
 17 Spa 2010 00:54
ten tokia vieta kur inny iteka i shanona, zuvies tikrai nemazai ir visokiausios, apie dideles lydekas, tai nepasakyciau, vieni peiliukai kimba, nu bet eseriai, tai dar tokiu nebuvau mates, gal radiacijos gave...
 #226894   dalius1984
 17 Spa 2010 01:38
del karsiu tj cia man dede toks buwo uzrodes Lough Derg ezerioka. ten karsiu sake apstu nuo kranto jemant.ir lydekioku ten yra ir leidimo nerweikia ir wietine parde zwejybos su patarimu pilnais pardawejais kurie is anksto jiem pasiskambinus gali ir pasert ta wieta kurioj zuwaut ketini.jauciu ir lynu bei kuoju rastum i walias.buwau stipriai susidomejes bet tuomet masinos neturejau-o db i kita wieta issikrausciau tj kolegos toli liko,o wienam zwejot neydomu :( . tj wa jei kas kokiu planu suregztu tai mielai nulekciau:) kzkur ankstesniuose puslapiuose turi nuoroda but su tuo ezerioku ir dedem su laimikiais ( daug ir dideliu laimikiu). tj wa...:)
 #226913   meskute
 17 Spa 2010 11:35
Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
 #226923   oli
 17 Spa 2010 12:31
meskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
nu i pas mane panashiai,ramu kaip koiam prude,o dar ir taidas mazas...du dogai,vienas polakas...nu krabai tik tiek neatakavo,ten ju matyt ne prudai ir yra...*pyp*...
 #226927   Angler
 17 Spa 2010 12:53
varnenas rašė:ten tokia vieta kur inny iteka i shanona, zuvies tikrai nemazai ir visokiausios, apie dideles lydekas, tai nepasakyciau, vieni peiliukai kimba, nu bet eseriai, tai dar tokiu nebuvau mates, gal radiacijos gave...
Suintrigavai cia mane Varnene su tais eseriais :lol: ,sakyk ties kokiu kaimu iteka Inny i Shannona? Is kurios puses jus ten zvejojat,nuo kranto ar is valties? !-kliovas-!
 #226930   varnenas
 17 Spa 2010 13:30
atsidaryk google earth, ten kur baigiasi inny upe yra isplatejimas, tai ten ir zvejojau, o pati upe, tai toj vietoj labai gera, gali pesti pasivaiksciot su spiningu, bo monstrai gyvena, arba gali slieka mirkyt, bo karsioku sezoniskai kimba...
 #226937   Angler
 17 Spa 2010 16:30
Nu pagooglinau as cia mazumele ziu,kad Inny prasideda ezere Kinale ir iteka i Ezera Ree per kuri teka upe Shannonas,tai tu Varnene greiciausiai zvejojai toje vietoje kur Inny iteka i ezera,nes tiesiogiai i Shannona upe nepapuola :?:
 #226939   meskute
 17 Spa 2010 16:50
greiciausiai turima omenyje kita upe inny,ji itrka i senona netoli rosky miestelio,jei pameni toki.Ta upe yra zymiai mazesne uz pirmaja inny..
 #226941   zekisLT
 17 Spa 2010 17:15
meskute rašė:Na stai meska raso reportaza.Vakar per pietus nuvaziavau kasti lugu,na gi manau uzsaldysiu,bus ateiciai.Drauge pareiske,o kodel gi tau nenuvaziuoti sendiena pazvejoti.Nulekiau ,puse devyniu jau buvau sumetes meskereles .Po penkiu minuciu pamaciau pirma kliova,bet tai buvo pirmas ir paskutinis.Jura buvo visiskai rami,menulis ryskus,naktis salta.Rezultatas - du sprindiniai zuveliokai,kurie nesugebejo kibimo parodyti,ir apie 50 krabu nuestu lugu,kurie nuo kablio dingdavo praejus 5-7 min nuo uzmetimo.Meskeres galiukas tik legvai sudrebedavo ir viskas......Airiai kantrybes turejo maziau - miegoti isvaziavo apie 12 as iki 2 nakties datraukiau.
va aprasei mano zvejyba :D ir laikas panasus ( na mes nuvaziavom valandele veliau ) ir dar nei tu sprindiniu nebuvo mum, o daugiau tas pats viskas :D as laukiu oli prides foto ir vel mane suerzins, vel gal lekt reiks bandyt kada :D
 #226944   varnenas
 17 Spa 2010 17:49
Angler rašė:Nu pagooglinau as cia mazumele ziu,kad Inny prasideda ezere Kinale ir iteka i Ezera Ree per kuri teka upe Shannonas,tai tu Varnene greiciausiai zvejojai toje vietoje kur Inny iteka i ezera,nes tiesiogiai i Shannona upe nepapuola :?:
visiskai teisingai, galima ir taip suformuluot...
 #226945   varnenas
 17 Spa 2010 17:53
zekisLT rašė:
va aprasei mano zvejyba :D ir laikas panasus ( na mes nuvaziavom valandele veliau ) ir dar nei tu sprindiniu nebuvo mum, o daugiau tas pats viskas :D as laukiu oli prides foto ir vel mane suerzins, vel gal lekt reiks bandyt kada :D
kai oras ramesnis pasiimk ragu arba lugu nuvaryk i arklow, supjaustyk slieka mazais gabaliukais ir ant sistemeles su mazais kabliukais (kobinukais), tai nors pleksniu puskibiri prilupsi...
 #226947   zekisLT
 17 Spa 2010 18:22
varnenas rašė:
kai oras ramesnis pasiimk ragu arba lugu nuvaryk i arklow, supjaustyk slieka mazais gabaliukais ir ant sistemeles su mazais kabliukais (kobinukais), tai nors pleksniu puskibiri prilupsi...
na man tos zuvies isvis nereikia, bele kimba tik kas :) idomus ir variantas su tom pleksnem, tik kad jas ne taip malonu traukti, nors didesnes tai kodel gi ne :gutgut
 #226949   varnenas
 17 Spa 2010 18:24
zekisLT rašė:
varnenas rašė:
na man tos zuvies isvis nereikia, bele kimba tik kas :) idomus ir variantas su tom pleksnem, tik kad jas ne taip malonu traukti, nors didesnes tai kodel gi ne :gutgut
ten netik pleksnes, dogai, buna polaku nedideliu, menkiu irgi papuola...
 #226972   oli
 17 Spa 2010 20:32
zekisLT rašė:
tai,kad ner ka det,negi desi tuos fucken dogus i poloka 30cm?nieko trech turbut bandysim,gal geriau jau bus...
 #226978   meskute
 17 Spa 2010 20:47
tai kad prie arklow ir zvejojau tustuma buvo. pleksnes kai kimba tai ant pirmo nr kablio ir su trimis lugais griebia nereik nei pjaustyti neinieko
 #227000   varnenas
 17 Spa 2010 23:28
paciam arklow, ten kur upe isteka... ten uzdejau sistemele su 7 kabliukais, tai kaip metimas, tai 7 pleksnes, pernai ziema...
 #227002   dalius1984
 18 Spa 2010 02:18
gal kas sy 2dieni noretu nulekt tu eseriu pamegint paspiningaut?? vienam neidomuy man butu ,beje ir nlb zinau kur :roll: as uztransportuociau ;uolrait
 #227058   Angler
 18 Spa 2010 12:33
Pasiulymas labai gundantis :gutgut ,bet antradieni niekaip,o savaitgaly jau kazka galyma planuot,tuo labiau ateinantis bank holiday :koliorava
 #227080   dalius1984
 18 Spa 2010 15:20
wa cia ir reples kad dirbu fish and chips-o mum busy tik sawaitgaliais prasideda tjlaiswu be sansu gaut:( ka daryt, ka daryt???:) kas nors prisijunkit ;;yel
 #227139   petriukas
 18 Spa 2010 20:24
noreciau ir as jauciu tu eserioku bet nezinau sita savaite uzsiemes nu gal kita kart.....
Na o as si savaitgali virginijoj megavausi kibiu.... tai va sekmadieni buvau su draugeliu pagavau tris per 4 val viena gal kokia 3,5 kg kitos dvi gal po 2,5 kg draugelis nieko :DDDDDD o va siandien is ryto tryse nulekem tai va vienas pagavo viena bet gera 5,5 kg kitas pagavo 5 viena buvo 3,7kg kitos mazesnes dar viena atsikabino prie kranto, o as pagavau dvi abi nedickos 1,5 kg ir 2 kg ir dvi atsikabino bet va viena is ju taip zvake pastate is gelmiu kad vaizdelis buvo tikrai vertas jos pabegimo....:DDDD
kimba tos lydekos juodai gerai noris vis didesne ir didesnes :DDDD
zvejojom nuo kranto prie koledzo viduri miesto....
Beje mes bandem daug masalu bet ten geriausia dirbo balta blizge ir varine nei voblerei nei guminukai visokie neviliojo zuvyciu...:d gal kas pasidalintu info kas kaip anko gaudot kas geriausia dirba nes kartai atrodo kad dezute pilna sudo prikista :DDDDD
P.S. visos zuvys buvo grazei ir saugei paleistos nor ir ikando pora karteliu mum :DDDDDD
 #227142   Angler
 18 Spa 2010 20:48
Nu normaliai jus cia programos dejot :gutgut ,tiek ir tokiu graziu lydeku pagaut tikrai ne daznas atvejis,man asmeniskai Virginijos ezeras nelabai patinka,nemegstu as tu dideliu ezeru,kad gerai pazint juos reik daug laiko,bet kai paskaitai apie tokias zvejybas noretusi vel isbandyti savo laime ten :) .Kas liecia masalu,man labiausiai patinka silikonas,riperiai,tvisteriai,turiu keleta savo megstamu spalvu,atsizvelgus i oro salygas gerai parinkus spalva silikonas retai kada nuvilia ;uolrait
 #227169   petriukas
 18 Spa 2010 22:18
na dabar tai tikrai drasei gali varyt i virginija tik i ora atsivelk truputuka kad kokiu audru nebutu nors ir tai gal pagautum ten nes dabar tai eina lydekiukai juodai.... o kaip tu ta silikona grynai dauzai i dugna? ar amarkiau pasuki ir tada lauki kol pasieks dugna? nes as ir keleta turiu bet man as meniskai mikro vobleriukais labiausia patinka medzoti plesrunus....:ddddd
 #227172   Alvius
 18 Spa 2010 22:25
Na as ir jau turiu kelis vobleriukus atsirinkes :D turiu ir gumu, bet nenaudoju. Taip pat ir gelezies kurios nenaudoju. Asmeniskai man, vobleris universalesnis ir ji gali pateikt vis kitaip.
 #227181   oli
 19 Spa 2010 00:45
dalius1984 rašė:wa cia ir reples kad dirbu fish and chips-o mum busy tik sawaitgaliais prasideda tjlaiswu be sansu gaut:( ka daryt, ka daryt???:) kas nors prisijunkit ;;yel
nu ka ash galiu pabyloti...respect chefam :) ne ash vienas chia toks :ruko
 #227182   dalius1984
 19 Spa 2010 02:34
alvius,tj gal lekt 2dieni nori? as jau galutinai susigundziau :cool:
 #227262   Alvius
 19 Spa 2010 13:43
Tai, kad jau po laiko :roll: Gal kita karta ka nors suorganizuosim :ruko
 #227408   dalius1984
 19 Spa 2010 21:00
nu tai wa.... buwau....gaudziau ir warysiu dar ir dar:) paemaiu beweik 3,nes wiena prie pat kranto pabego. pirma buwo 3.4, antra pabego,trecia 5.5kg-ja ysegiau i uodega tj uffff buwo ;-var-var. zodziu buwo idomi zwejoba :) o eseriu kas dedas-sawo dydzio twisterius jema kaip isproteja,trauki ir jauti stuksenimus,idomu but paziet kjp jie ten ji wejasi keliese:D visi lydziai ir eseriai keliawo atgal :) nes kzkaip nesuweike lietuwiskas instinktas namo wilkt wiska-beje ir saldymo kameroj wietos nebuwo :grin: :gutgut pabandysiu foto ydet jei sugebesiu :ks> beje as ten pradejua tik apie 12 wal dienos. du cekai gayde nuo ryto tj gyresi kad 8 paeme ir paleido taip pat wisas-nu nzn nzn :) beje jie ant skumbres gaude. kita kart is labo ryto mausiu nes yspudziu tj nemazai:) kelis jemimus turejau bet twisteriu uodegas nunesdawo-jauciu nedicki kokie

http://img295.imageshack.us/img295/2900/19102010117.jpg
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė