aha...pirmas tai tas vienintelis...ania?Agis rašė:tik pirmas žiedas turi būti tinkamas

Klubo vaiduoklis.
aha...pirmas tai tas vienintelis...ania?Agis rašė:tik pirmas žiedas turi būti tinkamas
Butent taip ir budavo. Dabar cia visokiu monu prisigalvojo.... rites deti ant "virsaus"alkanas rašė:kazka cia pasakoji kaip multikeSauliusM rašė: nu co to to tak, bet ar tu esi metes su nevska ir atsimeni kaip tai vyksta? jei vala suvyniosi taip, kad su kaire ranka paskui sukt vyniojant, tai ir metyt kaire ranka gausi. bo ten jau taip. katra ranka meti ta ir vynioji. reduktoriaus ten gi ner kai multikenu nevska prisimenu kuo puikiausiai rodos metu su desine, desiniu nyksciu stabdau, suku su kaire ir rite nuo koto zemyn , nu reiks eit paieskot tos nevskos, kazkur tebesimeto man rodos, pasitikrinsiu atminti
Na va, vėjuotą sekmadienį išmėginau, bandžiau velkiauti ir mėtyti, naudojau tik vieną masalą - 11 cm 20 g voblerį. Nieko nepagavau ir kibimų nebuvo nei man, nei kartu žvejojusiam draugui. Velkiaujant lyg ir viskas gerai jau su tokiu masalu, o uždėjus didesnį padėtis tik pagerės. Mėtant situacija prastesnė - stabdį prisukus kenčia užmetimo atstumas, o atlaisvinus prasideda barzdelės. Buvo net taip - atlaisvinu stabdį, nemetu, o tik kaip rekomenduojama stabdį reguliuojant leidžiu masalui dėl savo svorio nukristi ant vandens ir iš inercijos pasisukus gaunasi kelios laisvos vijos. Atrodytų, kad užtektų nuvyniot tas kelias vijas ir viskas bus gerai, bet kažkodėl tenka ilgai vynioti valą, kol nebelieka laisvų vijų. Nesuprantu, kodėl tam tenka tiek daug valo nuvyniot.vk rašė: ir aš tiek nukvakau, kad įsigijau multiplikatorinį komplektą.
![]()
Kiekviena zvejyba masalas skris vis toliauvk rašė:Na va, vėjuotą sekmadienį išmėginau, bandžiau velkiauti ir mėtyti, naudojau tik vieną masalą - 11 cm 20 g voblerį. Nieko nepagavau ir kibimų nebuvo nei man, nei kartu žvejojusiam draugui. Velkiaujant lyg ir viskas gerai jau su tokiu masalu, o uždėjus didesnį padėtis tik pagerės. Mėtant situacija prastesnė - stabdį prisukus kenčia užmetimo atstumas, o atlaisvinus prasideda barzdelės. Buvo net taip - atlaisvinu stabdį, nemetu, o tik kaip rekomenduojama stabdį reguliuojant leidžiu masalui dėl savo svorio nukristi ant vandens ir iš inercijos pasisukus gaunasi kelios laisvos vijos. Atrodytų, kad užtektų nuvyniot tas kelias vijas ir viskas bus gerai, bet kažkodėl tenka ilgai vynioti valą, kol nebelieka laisvų vijų. Nesuprantu, kodėl tam tenka tiek daug valo nuvyniot.vk rašė: ir aš tiek nukvakau, kad įsigijau multiplikatorinį komplektą.
![]()
Bendrai metimai gerokai trumpesni ir metant tenka įdėti daugiau darbo. Metimas prieš vėją - barzdelė. Draugas žvejojo paprastais įrankiais, tai jam guminukai be vargo toli skraidė. Aš šitą patį voblerį paprastais įrankiais irgi labai gerai užmesdavau. Kolkas nepagavau idėjos, kur ten gerumas multiplikatoriais polengviais masalais žvejot, nes mėtymas apsunkintas, o traukiant irgi kažko gero nepastebėjau.
kai pagausi, pranesk, nes as irgi dar kolkas nepagavau.vk rašė:Kolkas nepagavau idėjos, kur ten gerumas multiplikatoriais polengviais masalais žvejot
Tada puiku, nes tam šį komplektą ir pirkau.okuma rašė:... o kas del koto (Dragon Silver) tai man jis prilipo tik velkiautnu ir is bedos dar masalam 28-40 gr. riboje...
Pavėjui irgi labai smagiai lekiavk rašė:...gražesniu oru pamėčius ir kokiai lydekai užkibus ir dėl mėtymo nuomonė pagerės...
Nu Maskva ne ish karto statesi! Nekreipk demesio y metimo atstuma, geriau susitelk y taikluma- atstumas atsiras savaime, ir ne per 2-4 zhvejybas. Aishku vobleris per veja nera pats geriausias masalas mokintis kastinguotvk rašė:Mėtant situacija prastesnė - stabdį prisukus kenčia užmetimo atstumas, o atlaisvinus prasideda barzdelės.vk rašė: ir aš tiek nukvakau, kad įsigijau multiplikatorinį komplektą.
![]()
galiu pasakyt, kad su ixorne metyt 15gr ar kazka lengvesnio bus nelabai komfortiska. manau ta rite optimaliausia ~20-50gr masalam.giedriuzzz rašė:Kazkaip mastau ant kaledu pasidovanoti kastingini komplektuka![]()
Ritele jau kaip ir esu nusiziurejes, tai butu si http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=2044
P.s. aisku kaina zymiai padoresne nei zuklyje.
Tai dabar dar dairausi kotelio prie jos. Gal yra kokiu pasiulymu?
Tik vat nenusprendziu kokio uzmetimo noretusi. Galvoju pradziai iki kokiu 30gr![]()
Ar dar mazesnioDar kazkaip nesu nusiteikes ant didziuju masulu
![]()
Ka galit idomaus patarti
Aga ir as taip manau. Beja, jei sugalvosi apie tokia gramatura tai pas mane guli Dragonas kazkoks dvidalis 2m panasiai gramaturai skirtas, jei idomu- PM.SauliusM rašė:galiu pasakyt, kad su ixorne metyt 15gr ar kazka lengvesnio bus nelabai komfortiska. manau ta rite optimaliausia ~20-50gr masalam.
Rankenele nepersideda, reikia pirkti ishkarto tinkama pagal ranka. Gamina ir Left ir Right hand, bet right hand dazhnesnes/populiaresnes.espo rašė:O pas sias kastingines rites, rankenele persideda i kaire puse?ar pagrinde desiniarankiams gamina?
Megaforcas nesublizgėjo patikimumo reitinguose, būtent dėl TBar silpnumo, Viento kažkaip nesupeikta liekaAndriusK rašė:http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=234
gal kas esat bande ar atsiliepimus kokius zinot?
Na taip, mažutė, bet būtų įdomu pabandyt mestelt su tokia, nors praktiškai tai manau, kad tokia ritė visai nereikalingaVegys rašė:Svoris 175 g, talpa 100m/0.22mm. Mažutė ...