Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žvejyba jūroje ir nuo kranto
 #228673   Skumbrotas
 26 Spa 2010 15:46
Tomisaaa rašė:nu ce buvai zvejo parduotuvei sako kimba pleksnes ,menkes,eina latvijoj nuo kranto gerai..
Radai kur klaust :lol:
Paaiškinsiu biški situaciją - šiandien pirma diena po savaitės suvirš, kai jau jūra aprimo ir galima užmest meškeres nuo kranto, tad bet kokia informacija yra tik išmislas. Ansčiau prieš šį audrų laikotarpį irgi nieks negalėjo pasigirt gerais laimikiais.
Taip kad jei ir žvejoja kas šiandien, tai info tik vakare bus. Žinau kad viena kompanija dabar juda į rybalką link latvių pajūrio, tai reik tikėtis kad ryt vakare bus šviežia info.
 #228878   Ignelis
 27 Spa 2010 09:40
vakar preiloi pora val pasisedejau, neishtveriua ilgiau... ;-) srove ir bangos dar neaprime buvo..., zuvies negavau "ant greicio" ismyniau ant nidos molu pasizaist...
 #228881   martiz-zz
 27 Spa 2010 09:42
Ignelis rašė:vakar preiloi pora val pasisedejau, neishtveriua ilgiau... ;-) srove ir bangos dar neaprime buvo..., zuvies negavau "ant greicio" ismyniau ant nidos molu pasizaist...
nors ne i tema o kas ant molu gero?
 #229069   Ignelis
 27 Spa 2010 19:15
smiki nuo kranto cia su tom menkem..??? :superšokas

martizz. o nidoi tai kuojos labai motinines ant kukuruzu ir slieku pasirasho... :gutgut su mikriukais sprindiniu esheriuku daug primushti eina... :)
 #229106   Skumbrotas
 27 Spa 2010 20:55
Arcia rašė:skumbrotai kokios naujienos is tos kompanijos kur buvo latvijoi?
Nieko gero, per naktį kelios plekšnės ir menkės vaikas.... Man pačiam keista, kas čia šiemet vyksta :donknow'
 #229194   kursis
 28 Spa 2010 10:06
vakar gaudem prie butinges terminalo - pitacioku sociai - tik uzmeti ir kimba, stambesniu pleksniu :aina-sikt Matem tik viena verta demesio (apie 500 g) ir ta ne mes pagavom, o salia gaudes diedukas :twisted:
 #229905   Agis
 02 Lap 2010 08:53
Būtingės ruožas.Krūva pitačiokų, galima palaukus penkias minutes traukti ir ant visų kablių.Teko didinti kablius, kad nepjaustyti mažų plekšnikių.Rezultatas dvi kepamos tarp tų ištisinių mažų plekšnikių drebenimo ir vienas Vėlinių velnias :lol: galvojau, kad pagaliau rimta plekšnė užkibo.Oras pasaka, banga nedidelė, matėsi dar viena žvejų kompanija prie pat Būtingės buvusio tilto ir kažkur prie Energetiko.
Didelio skirtumo tarp krevetės ir žiobrio (kuojos negavau) nebuvo, gal tik bezyzliodamos krevetę greičiau numušdavo negu žiobrio skūrą :lol:
Kaip reikalai pas latvius :?:
Gal jau reikia formuoti rimtesnį ekipažą.
 #229921   Ignelis
 02 Lap 2010 09:36
pasirasyciau bendrai zvejybai is anxto susitarus... ;-) :gutgut tik gal i neringos puse labiau linkes buciau lekti, ir laiko maziau ir tu leidimu nereik ieshkotis, kurie kelta atperka. i mano auto gali drasiai 5 susest ir vietos visu irangai atsiras, arba 4 ir stala isidet... :roll:
 #229922   Agis
 02 Lap 2010 09:40
Nu Neringos pusė ir man labiau prie širdies, bet kažkaip šiemet ten man nesiseka, tai gal sakau jau laikas kitur pasidairyti, nors kiek šnekėjau su vairuotojais/žvejais latviukais, kurie pas mus atvažiuoja, tai kol kas ir ten nieko gero negirdėt, visi dar tikisi :roll:
Igneli, parašyk privatan telefoną, nes kartais trūksta norinčių į ekipažą.
 #229927   Agis
 02 Lap 2010 09:48
Visada vežuosi stalą ir nesuku galvos, kad daiktai, masalai ir kiti pričindalai voliosis ant smėlio ;-)
Čia tikriausia kaip toj patarlėj: "kas kam, o alkanam (ne iš forumo :-D ) duona" :lol:
 #229935   Ignelis
 02 Lap 2010 10:10
smagu butu kada rudeni per naktele pasedeti... :) nuo pavasario mano drutkociai dulkeja... :e:e su spiningu nelabai jau sekasi, tai galima pradet galvot ir apie jurine, arba kad ir kokiam "balkone", is bedos, smiltynei pasisedeti... :) tiesa pameciau savo silikoninius siulus... 'viarkt kur ju dar imanoma rasti, nes "baltijos zukle" uzhsidare.... :roll: o gal kas turit rezerve..?
 #229937   andrius
 02 Lap 2010 10:17
Agis rašė:Nu Neringos pusė ir man labiau prie širdies, bet kažkaip šiemet ten man nesiseka, tai gal sakau jau laikas kitur pasidairyti, nors kiek šnekėjau su vairuotojais/žvejais latviukais, kurie pas mus atvažiuoja, tai kol kas ir ten nieko gero negirdėt, visi dar tikisi :roll:
Igneli, parašyk privatan telefoną, nes kartais trūksta norinčių į ekipažą.
Liudna siemet Neringos puseje. Vakar ties Juodkrante nuo 12 iki 18val. keletas pitacioku. Bratkis Nidoi megino irgi nieko gero. Dziugu kad nors orelis buvo fantastiskas :gutgut
 #230004   Agis
 02 Lap 2010 14:47
Igneli, užsuk į Kotą, ten dabar tas pardavėjas dirba (žinau, kad Žvejoklis ale niką pamiršau :oops: ) tai gausi kontaktus ir susirasi to šniūro.
andriau, tai nejaugi šiais metais tik geru oru prie jūros galėsim pasidžiaugti :(
Gal kaip kokius karpius reik pradėt šert prieš savaitę :-D
 #230229   Ignelis
 03 Lap 2010 14:34
teisybe :gutgut :grin: :gutgut TIX jis ir cia registruotas, parode man kaip plekshne atrodo ir kaip pagaut reikia... :lol: *PYP* tik susiruosiau ir vejas vel nko gero nezhada... :-ug :-ug :-ug
 #230809   Giesha666
 05 Lap 2010 15:22
Sveiki. O Jus brendat į jūrą? Jei taip kaip apsisarvuojat? Jūroi žvejoju vasara, bet tas bridimas nusirengus vakarop ar ryte užmuša. Nuo kranto 150 m. niekaip nenušveisiu.
 #230969   Agis
 06 Lap 2010 18:06
NU tikrai nebrendam.Stengiamės rasti ruožą, kur antras sėklius yra arčiau, bet tai deja ne visada pavyksta, ypatingai atvažiavus kai apsiniaukę, vakarop ir dar kai lūžtančios bangos nėra.
 #231590   Tadass
 09 Lap 2010 16:37
Buvau turguj siandien tai jau riebiu pleksniu pilni prekystaliai - tokios po 500 gr ir daugiau. Pareina pagaliau link kranto ''plot
 #231601   Skumbrotas
 09 Lap 2010 17:25
Tadass rašė:Buvau turguj siandien tai jau riebiu pleksniu pilni prekystaliai - tokios po 500 gr ir daugiau. Pareina pagaliau link kranto ''plot
Tas pat buvo jau ir prieš mėnesį suvirš. Ilgai kažko eina.... :-D
 #231646   marijus*
 09 Lap 2010 19:23
sekmadieni ant molo Smiltynėj buvau, tai didesnės man kibo marių pusėje nei jūros. ten ir menkę pagavau. jūroj išvis tokios penkių kapeikų dydžio ir velniai ant didelių masalų .na marėse bent po kokius 150-200gr nedidukės plekšnikės, bet vis kažkas . beje šiemet ,kaip ir praeitais metais, stambesnes plekšnes pagaunu marėse. buvo ir virš puse kg , bet kažkokios visos didesnes kūdos, pakepus kažkokie drebučiai , o ne mėsytė.o tos smulkesnės , kas kita, padorios.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 82
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė