kas tie visiTomisaaa rašė:visi sako kad kimba

kas tie visiTomisaaa rašė:visi sako kad kimba
Radai kur klaustTomisaaa rašė:nu ce buvai zvejo parduotuvei sako kimba pleksnes ,menkes,eina latvijoj nuo kranto gerai..
nors ne i tema o kas ant molu gero?Ignelis rašė:vakar preiloi pora val pasisedejau, neishtveriua ilgiau...srove ir bangos dar neaprime buvo..., zuvies negavau "ant greicio" ismyniau ant nidos molu pasizaist...
Nieko gero, per naktį kelios plekšnės ir menkės vaikas.... Man pačiam keista, kas čia šiemet vykstaArcia rašė:skumbrotai kokios naujienos is tos kompanijos kur buvo latvijoi?
Liudna siemet Neringos puseje. Vakar ties Juodkrante nuo 12 iki 18val. keletas pitacioku. Bratkis Nidoi megino irgi nieko gero. Dziugu kad nors orelis buvo fantastiskasAgis rašė:Nu Neringos pusė ir man labiau prie širdies, bet kažkaip šiemet ten man nesiseka, tai gal sakau jau laikas kitur pasidairyti, nors kiek šnekėjau su vairuotojais/žvejais latviukais, kurie pas mus atvažiuoja, tai kol kas ir ten nieko gero negirdėt, visi dar tikisi![]()
Igneli, parašyk privatan telefoną, nes kartais trūksta norinčių į ekipažą.
Tas pat buvo jau ir prieš mėnesį suvirš. Ilgai kažko eina....Tadass rašė:Buvau turguj siandien tai jau riebiu pleksniu pilni prekystaliai - tokios po 500 gr ir daugiau. Pareina pagaliau link kranto