Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #229943   audrutis
 02 Lap 2010 10:41
Beja, siandien su zmona varom i a-ha !!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
 #229946   vava
 02 Lap 2010 10:58
teik on myyyyyyyyyy :yaaah!
 #229948   Vegys
 02 Lap 2010 11:05
Buvau A-HA koncerte, kai buvo prieš keletą metų. Kadangi nesu jų gerbėjas, tai didelio įspūdžio nepaliko. Gražiai dainuoja, ale nieko įspūdingo ...
 #229949   audrutis
 02 Lap 2010 11:06
Na paziuresim kaip ten bus, nes man tai ju dainos tikrai patinka. Tai manau labai svarbu einant i koncerta :)
 #229970   audrutis
 02 Lap 2010 13:03
Sitas gabalas vienas is geriausiu paskutinio albumo gabalu. Tik va as aisku klausau originalia versija, o ne si remixa :)
 #230070   Vegys
 02 Lap 2010 18:47
Fiskiau,
Man patiko Chris Isaak ši daina. Primena laikus, kai buvau studentas. Smagūs laikai buvo. MTV žiūrėjau ir patiko - keista.
Nors įdomiai skamba ir ši dainos versija. Tik kad vienoj vietoj bliaut pradeda - tas nepatiko. Bet ar čia tikrai A-HA ?
 #230072   Wytux
 02 Lap 2010 18:51
Man tai HIM'u sios dainos versija labiausiaj prie sirdies
 #230077   Fiskius
 02 Lap 2010 18:57
Vegys rašė:Fiskiau,
Man patiko Chris Isaak ši daina. Primena laikus, kai buvau studentas. Smagūs laikai buvo. MTV žiūrėjau ir patiko - keista.
Nors įdomiai skamba ir ši dainos versija. Tik kad vienoj vietoj bliaut pradeda - tas nepatiko. Bet ar čia tikrai A-HA ?
Fig znajet kas cia per AHA :-D Per zip fm isgirdau, tai pasidalinau perlais :lol:
 #230185   vava
 03 Lap 2010 11:00
audrutis rašė:Beja, siandien su zmona varom i a-ha !!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
nu, pasakok
 #230271   audrutis
 03 Lap 2010 17:15
Delfio aprasymas labai tikslus:
http://whatson.delfi.lt/news/music/a-ha ... d=38135157

Sou nebuvo, bet jo niekas ir nelauke. Grojo bei dainavo tikrai be priekaistu, vokalu atsigeret negaliu iki siol. Pas juos labai daug lyrisku ir ramiu kuriniu, tad sale nuolat selti tiesiog negalejo, plius cia juk ne Metalica. Taciau susikibus uz ranku su brangiaja klausytis sios grupes - pats tas, tad koncertu tikrai nelikau nusivyles. Dabar masinoje pas mane groja a-ha ir ypac tos dainos, kuriu iki koncerto nebuvau taip pameges :)

P.S. Po 2006 Depeche Mode koncerto Siemence mano vertinimo kartele uzkelta taip aukstai, jog ivertinti kazkoki kita koncerta kaip nerealu kazin ar kada begalesiu :)
 #230273   audrutis
 03 Lap 2010 17:18
Fiskius rašė:
Vegys rašė:Fiskiau,
Fig znajet kas cia per AHA :-D Per zip fm isgirdau, tai pasidalinau perlais :lol:
Jei cia a-ha, tada as Fredis Mercuris :)
 #230275   vava
 03 Lap 2010 17:21
tai ir garsas geras buvo??? Siemensui kazkaip nebudinga..
 #230279   Vegys
 03 Lap 2010 17:51
audrutis rašė:P.S. Po 2006 Depeche Mode koncerto Siemence mano vertinimo kartele uzkelta taip aukstai, jog ivertinti kazkoki kita koncerta kaip nerealu kazin ar kada begalesiu :)
O aš kažkokio tai išskirtinio koncerto gal ir neapturėjęs ... Mažai ir vaikštau ... :oops: Mano mėgstamų grupių į LT nelabai užveža. :neutral: Patiko Apocaliptica. Ale sako kad jų koncertas Trakuose buvo geresnis. Patiko Vaya Con Dios ( kas nesiklauso tokios muzikos : http://www.youtube.com/watch?v=ZvS9jTbk7s0 ). Sako, Ramstein labai geras koncertas buvo - irgi nebuvau. Vienas geresniu buvo Aistės Smilgevičiūtės koncertas Kotrynos bažnyčioje. Jos balsas labai tinka tai vietai. O ir aplinka įspūdinga.
 #230293   vava
 03 Lap 2010 18:56
audrutis rašė: Grojo bei dainavo tikrai be priekaistu, vokalu atsigeret negaliu iki siol.
paklausiau as ju kelias dainas is koncerto. ir tas , kur delfyje ikeltos, ir dar is jotubes.
Tai nezinau, audruti, ar tau dramblys ant ausies uzmynes, ar ta gera koncerto atmosfera taip paveike, kad neisgirdai dainavimo "pro sali".
Suprantu, kad sunku zmogui dainuot taip, kaip tu jaunas varei, ypac jei neskiri dainavimo tobulinimui daug laiko (o manau taip ir yra).
Anyway, svarbu, kad laika gerai praleidai :)
 #230422   audrutis
 04 Lap 2010 00:43
Vava, arba rusiskai Vovka :) *BLYN* jei nebuvai koncerte tai patylek apie pataikyma ir nepataikyma. As gal ir neturiu klausos, bet mano brangioji tikrai jaucia kai pataiko ar nepataiko. Tai va ji irgi pasake, kad vokalas buvo nepriekaistingas....

Del skambejimo. Taip, siemensas yra siemensas, stebuklingo skambejimo net ir but negali. Taciau kaip a-ha skambejo jusu suknistoj arenoj, prikibt neturiu prie ko.

O labiausiai mane koncerte veze stai si daina, kurios atlikimas buvo labai panasus kaip ir sitam klipuki:
http://www.youtube.com/watch?v=HVWu4tKq0IU
 #230424   Vegys
 04 Lap 2010 01:26
audrutis rašė:As gal ir neturiu klausos
Tikim, tikim :-D
 #230434   Wytux
 04 Lap 2010 08:42
audrutis rašė: As gal ir neturiu klausos, bet mano brangioji tikrai jaucia kai pataiko ar nepataiko. Tai va ji irgi pasake, kad vokalas buvo nepriekaistingas....
Podkablucnikas ... :ruko
 #230435   audrutis
 04 Lap 2010 08:51
Ne padkablucnikas, o sveiko proto zmogus :) Negi tu Wytux namuose visais klausimais is principo virsu imi? Net ir namu jaukumo kurime, ruosos darbuose, geliu priziurejime ir tt ir pan :) As bent jau taip nedarau. Moteriskus klausimus palieku sprest savo brangiajai, i juos nesikisu ir esu 100% patenkintas rezultatais :)
 #230438   Wytux
 04 Lap 2010 09:01
Moteriski klausima tai taip ... o bet taciau, negalima teigti, kad vokalas nepriekaistingas vien del to, jog taip pasake zmona :-D (pvz vokalas galejo buti ir sh... bet jai (GALBUT) labai patinka vokalistas- tai ir vokalas "sueina" )..... jei man muzika nepatinka tai taip ir sakau (kad ir tai paciai zmonai), nesvarbu, kad jei pvz tas muzonas patinka- vistik turiu savo nuomone , bet gerbiu ir jos ......
 #230439   audrutis
 04 Lap 2010 09:05
As jau rasiau, kad vokalas man labai patiko, neimanoma buvo juo nesizavet klausant gyvai. Tada Vovka parase, kad tarpais vokalistas trauke pro sali. Stai sitoj vietoj as labiau pasiklioviau zmonos nuomone, nes pats klausos neturiu ir galejau nepastebet traukimo pro sali. Zmonos klausa daug geresne, bet nepastebejo ir ji :) Ji negalejo atsizavet kaip galima taip aukstai isdainuot. Va tiek norejau parasyt. Ar kazkas dar neaisku? Galiu pamegint dar karta paaiskint :)
 #230442   Wytux
 04 Lap 2010 09:12
Man tai viskas aisku ir ta as isdesciau keturiais posmais auksciau :ruko
 #230455   vava
 04 Lap 2010 10:19
audrutis rašė:As jau rasiau, kad vokalas man labai patiko, neimanoma buvo juo nesizavet klausant gyvai. Tada Vovka parase, kad tarpais vokalistas trauke pro sali. Stai sitoj vietoj as labiau pasiklioviau zmonos nuomone, nes pats klausos neturiu ir galejau nepastebet traukimo pro sali. Zmonos klausa daug geresne, bet nepastebejo ir ji :) Ji negalejo atsizavet kaip galima taip aukstai isdainuot. Va tiek norejau parasyt. Ar kazkas dar neaisku? Galiu pamegint dar karta paaiskint :)
nesinervuok, kulverstuk, aiskint nieko nereikia, viska Wytux paaiskino... :)
Julyte tikriausia gera zmona, puiki mama ir t.t., bet juk ir ji gali nezinot, kad dainuot "aukstai" ir dainuot "pro sali" yra du skirtingi dalykai. O butent jis ir nepataike ties zemesnem natom
 #230456   audrutis
 04 Lap 2010 10:22
O tu arenoj buvai, Gena? Delfyje nufilmuotos pirma ir dar viena daina - cia ne visas koncertas :)
 #230460   vava
 04 Lap 2010 10:34
mazuli, as juk rasiau , kad klausiau 3 dainas ir , kiek pamenu, dvejose jis gryba pjove...
bet , kad labai cia neuzsiastrintumem, noriu pasakyt, kad a-ha man visad patiko :)
va ir dabar per kompa groja... buterfly lialialia :)
 #230462   Vegys
 04 Lap 2010 10:39
Radot ko ginčytis. Pro šoną dainavo ar ne pro šoną - ne tai svarbiausiai. Svarbu, kad koncertas patiko.
Kiti žmonės eina fonogramų pasiklausyt ir tai lieka patenkinti koncertais... :)
 #230464   audrutis
 04 Lap 2010 10:48
Gerai ir si daina skambejo koncerte. Ir aplamai man ziauriai patiko, kai jie atjunge visus kompus, dave pailset 2 pagalbiniams muzikantams ir keleta dainu sugrojo tik su pianinu bei akustine gitara. Kelios letos dainos sitaip labai smagiai klausesi :)

P.S. Pupuliuk, o kaip tu galejai girdet 3 dainas, jei net delfi reportaze tera tik 2 :)

P.P.S. Paklausiau as dabar ta irasa. Irase vokalas tikrai kazkaip nelabai skamba, plius cia pirmos 2 koncerto dainos, apsilimas kai sakant. Tuo metu nei jie, nei mes ziurovai dar nebuvom pasinere i gilaus malonumo busena :)
 #230465   audrutis
 04 Lap 2010 10:49
Vegys rašė:Radot ko ginčytis. Pro šoną dainavo ar ne pro šoną - ne tai svarbiausiai. Svarbu, kad koncertas patiko.
Kiti žmonės eina fonogramų pasiklausyt ir tai lieka patenkinti koncertais... :)
Tai cia tas Vovka prisixxxxxx *BLYN* :)
 #230470   vava
 04 Lap 2010 11:05
rink zodzius, paneviezskas, nieko as neprisipi.... , tiesiog savo nuomone parasiau. ir pasikartosiu, kad dziaugiuos, kad koncertas jumi patiko :)
audrutis rašė: P.S. Pupuliuk, o kaip tu galejai girdet 3 dainas, jei net delfi reportaze tera tik 2 :)
pupuliuk, zinok dar yra jotube..
http://www.youtube.com/watch?v=u6kglok5MWI
nu paklausyk dar kart. man pvz kliuna perejimas ant priedainio. pirmas kazkur ties 39sek
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė