Beja, siandien su zmona varom i a-ha !!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Slava Ukraini!
Ta proga siunciu jums si kuriniaudrutis rašė:Beja, siandien su zmona varom i a-ha !!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fig znajet kas cia per AHAVegys rašė:Fiskiau,
Man patiko Chris Isaak ši daina. Primena laikus, kai buvau studentas. Smagūs laikai buvo. MTV žiūrėjau ir patiko - keista.
Nors įdomiai skamba ir ši dainos versija. Tik kad vienoj vietoj bliaut pradeda - tas nepatiko. Bet ar čia tikrai A-HA ?
nu, pasakokaudrutis rašė:Beja, siandien su zmona varom i a-ha !!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jei cia a-ha, tada as Fredis MercurisFiskius rašė:Fig znajet kas cia per AHAVegys rašė:Fiskiau,
Man patiko Chris Isaak ši daina. Primena laikus, kai buvau studentas. Smagūs laikai buvo. MTV žiūrėjau ir patiko - keista.
Nors įdomiai skamba ir ši dainos versija. Tik kad vienoj vietoj bliaut pradeda - tas nepatiko. Bet ar čia tikrai A-HA ?Per zip fm isgirdau, tai pasidalinau perlais
O aš kažkokio tai išskirtinio koncerto gal ir neapturėjęs ... Mažai ir vaikštau ...audrutis rašė:P.S. Po 2006 Depeche Mode koncerto Siemence mano vertinimo kartele uzkelta taip aukstai, jog ivertinti kazkoki kita koncerta kaip nerealu kazin ar kada begalesiu
paklausiau as ju kelias dainas is koncerto. ir tas , kur delfyje ikeltos, ir dar is jotubes.audrutis rašė: Grojo bei dainavo tikrai be priekaistu, vokalu atsigeret negaliu iki siol.
Podkablucnikas ...audrutis rašė: As gal ir neturiu klausos, bet mano brangioji tikrai jaucia kai pataiko ar nepataiko. Tai va ji irgi pasake, kad vokalas buvo nepriekaistingas....
nesinervuok, kulverstuk, aiskint nieko nereikia, viska Wytux paaiskino...audrutis rašė:As jau rasiau, kad vokalas man labai patiko, neimanoma buvo juo nesizavet klausant gyvai. Tada Vovka parase, kad tarpais vokalistas trauke pro sali. Stai sitoj vietoj as labiau pasiklioviau zmonos nuomone, nes pats klausos neturiu ir galejau nepastebet traukimo pro sali. Zmonos klausa daug geresne, bet nepastebejo ir jiJi negalejo atsizavet kaip galima taip aukstai isdainuot. Va tiek norejau parasyt. Ar kazkas dar neaisku? Galiu pamegint dar karta paaiskint
Tai cia tas Vovka prisixxxxxx *BLYN*Vegys rašė:Radot ko ginčytis. Pro šoną dainavo ar ne pro šoną - ne tai svarbiausiai. Svarbu, kad koncertas patiko.
Kiti žmonės eina fonogramų pasiklausyt ir tai lieka patenkinti koncertais...
pupuliuk, zinok dar yra jotube..audrutis rašė: P.S. Pupuliuk, o kaip tu galejai girdet 3 dainas, jei net delfi reportaze tera tik 2![]()