Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #232712   petriukas
 14 Lap 2010 20:16
dekui dekui......tikrai ilgam man cia ji ispudziu paliko ''plot ;-var-var.
eeee chebryte gal kas kokia vieciuke patartumet nes virginia baigesi tai ryt planuoju kur nors palekt buciau labai dekingas.... ;uolrait
 #232735   meskute
 14 Lap 2010 21:27
na oli tikrai negaliu pasakyti nieko blogo apie daiwoskotus turiu dar spininga tikrai vertas demesio ,manau esu pats kaltas del sulauzymo .Itariu jog nepastebejau uzsimetusio valo,taigi metant is visu jegu 5 oz svori nuluztu ir garsiausiu firmu produktas.O kas liecia abu garcija,tai esu su spiningu bedu turejes taigi niekad nepirksiu.O kas liecia sia parduotuve,tai ta kota pries menesi as is ju buvau nupirkes,na vis vien geras siurprizas ,tarp kitko sendien pagaliau gavau pora kg razor taigi jau visai neblogai...
 #232757   oli
 14 Lap 2010 22:47
Angler rašė:
oli rašė:nu va dejom shianakt dziazo
Sakyciau,kad jei per 3 val tokie rezultatai :shock: ,geriau ir nebuna :gutgut
jooooo...super buvo,tikiuos tai ne geriausia mano zvejyba :lol:
 #232836   oli
 15 Lap 2010 12:36
meskute rašė:na oli tikrai negaliu pasakyti nieko blogo apie daiwoskotus turiu dar spininga tikrai vertas demesio ,manau esu pats kaltas del sulauzymo .Itariu jog nepastebejau uzsimetusio valo,taigi metant is visu jegu 5 oz svori nuluztu ir garsiausiu firmu produktas.O kas liecia abu garcija,tai esu su spiningu bedu turejes taigi niekad nepirksiu.O kas liecia sia parduotuve,tai ta kota pries menesi as is ju buvau nupirkes,na vis vien geras siurprizas ,tarp kitko sendien pagaliau gavau pora kg razor taigi jau visai neblogai...
nu su "daiwos" surfais neteko susidurt(turiu spina"daiwos" ir ash tikrai geras ir ne ish brangiausiu),bet kadangi turiu su kuo lyginti tai lyginu,tarkim "shakespearas k2 blue metal" kury draskau jau kokius pusantru metu tikrai tokiu chiudu neishkrestu,yra ir valas apsiviniojas nekarta ir lankelis pamirshtas atlenkt priesh metant ir zoliu po gera viedra i kranta partraukta ir metau 6oz, ir tarkim "abu hellbender" kuriam net apkrovos nesu daves tiek kiek jam priklausytu pavilk,a va pokshtelejo,ir ne karta,buvau sutvarkes ir vistiek darkart pokshtelejo,viskas jame atrodo super ir ziedai ir reelseatas(viskas kaip "k2 blue metal",todel ji ir pirkausi) nu bet matyt blankas ne toks geras,pirkchiau dabar surfa tai tikrai tik zinomu surfu gamintoju,juroj daznai zvejojant ir tokiom apkrovom kaip ash duodu surfui tikrai reik koto padoraus,ir kaina chia irgi ne viska pasako,uz "abu hellbenderi" suplojau tiek kiek uz "k2 blue metal"(sake Okuma,pinigu shvaistymas,nevertas jis tu pinigu,nea,*BLYN* ash protingesnis gi,vistiek ivaldziau :lol: ) o skirtumas tu dvieju surfu axujabenas :lol:
 #232887   varnenas
 15 Lap 2010 14:34
man shakespear surfo virsutine kilpa per pirma rybalke nuluzo...
dar turiu surfa is lidlo, jau tris metus su juo zvejoju ir nieko... :shock:
 #233060   meskute
 15 Lap 2010 19:00
Kas liecia irankius ,tai as nelabai tikiu graziom istorijom apie tai jog pigus ir geras.Kiek tturiu patirties ,tai geras kotas turi kainuoti pinigus.Kaip ir visi pradejau zvejoti pigiom (po 30 lt)ritem pirktom kauno bazese,ir panasios kainos meskerem.Ir praktiskai kiekviena zvejyba atsitikdavo koks nors niuansas su irankiu.Ipac jei tekdavo uzmetineti toli(kalbant apie dugnines),ar zvejojant su plude ,ar spiningaut issiruosus.Jei zvejodavau Neryje ar su su spiningu mosuodavau mariose bevek kiekviena dienaiskildavo problemos su ritem,nes blogai vala susukdavo ir panasiai.tai gi pabandzius kiek geresnius irankius tikrai stengiuosi pirkti brangesni.Dauguma zvejoja lidliniais kotais ,ir nieko laiko.Bet jei paziuretum koto svori,stori,uzmetimo realias galimybes su nurodytu max svoriu kazin kaip jis atlaikytu keleta metu. Taigi nemanau jog firmos gamina brangu inventoriu tik turtingesniem zmonem.Aisku kyla klausymas kiek pinigu turetu kainuoti kotas - man atrodo jog turi prasideti nuo 100 europietisku pinigu ir aukstyn.Be abejo ydomu isklausyti ir kitas nuomones ,ir isgirsti kitu zveju pastabas.
 #233173   zekisLT
 15 Lap 2010 21:50
na kad kotas turi buti geras, faktas...kad is lidl pirkes ilgai nepazvejosi, tai pats isitikinau, nes buvau nusipirkes kazkada visas kokias jie ten siule berods( 3 turejau ) vienai ziedas nuleke lb greit, kitai rite, na o jurine dar laiko, bet jau neilgam, ziedai tuoj pareis...o kaip meskute sakai kad pradet nuo 100e, tai nesutikciau, manau ir kiek pigiau galima isitaisyt padoru kota, db pasiemiau Jaxon Crystalis feeder 360/90, atrodo istikro tikrai tvarkingai, kiek laikis matysiu, rite shekspyro (nepamenu kaip rasos) sumokejau 50e ;) cia kaip man pablatu padaro, savikaina gaunu...pries tai ir feederiuka pirkau lengva tik, tai laiko pokolkas...ideja ta, kad lidl tikrai neverta ismesti pinigu, nebent va smulkmeneles, kobinukai, karabinai ar pan...

P.S. koki pinta vala patartumet deti feederiui? 0.14 ? 0.12 ? ar ploniau?o spalva? ten pas ji maciau trabuco valai buvo, gal ne geriausi,nors neturetu buti ir lb prasti :roll:
 #233175   blazer
 15 Lap 2010 21:55
Na cia kaip pataikysi nusipirkt. Kartais pasitaiko pigiu ir patvariu irankiu. Kai pradejau zvejot, nusipirkau turgui pora kotu dugninei, po 25 litus ir rites po 15 litu. zvejodvau pagrinde nemune, kur reikedavo tikrai nemazu svoriu ir padoraus atstumo. su ritem taip, buvo problemu daug, bet kotai dar dabar lietuvoj garaze guli kaip nauji, nei vienas neluzo, ziedai nenulakste. Is dideles bedos, dar zvejot ir zvejot su jais, bet aisku apetitas kyla bevalgant. vis norisi kazko kokybiskesnio, patogesnes rankenos, lengvesnio koto. nors brangesniu kotu sulauzes jau esu bent tris :-D
Atsimenu vaikystej turejau rusiska spiniga is storo drato pagaminta ir rite inercine aliumine. vo ten tai amzinas irankis, dar ir proanukiam liktu kaip naujas, ale nebeatsimenu kur jis pasidejo :-D
 #233186   meskute
 15 Lap 2010 22:45
del trabuco valo tai abejoju esu viena syki bandes nieko gero ir daugiau neperku.Klausymas ar tiksinga fideriuj pinta deti,as nedeciau.o kad pigus kotai laiko tai taip ir kartais ilgai,bet turiu omenyje jog ju technines galimybes yra labai ribotos - uzmetimo atzvilgiu,darbo (traukiant zuvi)koto storis,ir galu gale svoris tai irgi aktualu ,kai amunicija reik temti.
 #233266   zekisLT
 16 Lap 2010 10:14
blazer rašė: Atsimenu vaikystej turejau rusiska spiniga is storo drato pagaminta ir rite inercine aliumine. vo ten tai amzinas irankis, dar ir proanukiam liktu kaip naujas, ale nebeatsimenu kur jis pasidejo :-D
ziaurus daiktas, nuo to mano zvejyba ir prasidejo karjere siauliu ;-var-var. tevukas jau berods buvo isitaises naujesni, man ta atidave, na ir vargelis, tiek man, tiek tevukui budavo, nes barzdos is pradziu lb daznai pindavosi man :lol: :lol:
 #233269   zekisLT
 16 Lap 2010 10:17
meskute rašė:del trabuco valo tai abejoju esu viena syki bandes nieko gero ir daugiau neperku.Klausymas ar tiksinga fideriuj pinta deti,as nedeciau.o kad pigus kotai laiko tai taip ir kartais ilgai,bet turiu omenyje jog ju technines galimybes yra labai ribotos - uzmetimo atzvilgiu,darbo (traukiant zuvi)koto storis,ir galu gale svoris tai irgi aktualu ,kai amunicija reik temti.
del valo tai kaip tik ir noriu feederiui det pinta, kad kibimai graziau matytusi, jautresne butu,hm, nzn tada kaip su tuo trabucco man db daryt, gal nusipirkt pabandyt, ant vienos suvyniosiu ir matysiu, kokiu dar kas minciu?
 #233446   oli
 16 Lap 2010 14:33
nu ty vo,vakar nakty vel pabandem bassa patikrint,nu ne taip gerai kaip praeita kart(teko 6 valandas pasedet)ale vystiek good,jamem su bratkum po du bassus i da smulkme vysokia kabinejos,coalei,polakai,codlingai ale mazi vysi...

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #233521   oli
 16 Lap 2010 17:30
nu tiesa,Airijoj brangu(litovconijoj dar brangiau),bet kam pirkt pas lenka jai uz tiekpat gali pas angla :lol:
 #233538   varnenas
 16 Lap 2010 17:54
na kazi ar pas angla nupirksi tokias basines sistemelas po 1 eura... arba padoru fideri uz 25 eurus...
 #233553   Angler
 16 Lap 2010 18:45
Sutinku :gutgut ,galima neisejus is namu ieskoti online parduotuvese kazko pigiau,pats nekarta esu tuokiu budu pirkes ir taip pat turiu savo megstamu online parduotuviu.Esme tame,kad parodoje,viskas gyvai viska tikra,galima paciupinet patinkanti iranki,pasimatuoti i aky kritusi drabuzi ir pirkdamas niekada neapsisausi.Taip pat vyksta ivairus nemokami seminarai visiems zvejybos stiliams,o kur dar visokia naudinga informacija,lankstinukai su reikiamais tel.nr.,zemelapiais kaip kur patogiau privaziuot prie patikusio vandens telkinio ir t.t.Jau kokie 5 metai is eiles nepraleidziu nei vienos parodos,anksciau vaziuodavau ir i Belfasto zukles paroda,taciau ten su kiekvienais metai paroda labai prasteje daugaiu i siaure nevaziusiu.Kas liecia kainas,paroda visu pirma yra svente visiem zvejams,todel prekybininkai buna labai lankstus tuom dienom ir mielai derasi su pirkeju,o pernai del smukusio svaro kurso euro atzvilgiu atvaziave anglai viska prekiavo 1£=1€,o tai dar zemino kainas.Ir siaip man patinka pabuti tokioje aplinkoje,kur aplink tave skirta viskas tik zvejybai,ramynanciai veikia :-D
 #233579   zekisLT
 16 Lap 2010 20:27
jo i paroda reiks butinai lekti, pirkti ne pirkti nzn,nors kaip gi nenusipirksi kad ir kokio niekucio, nes cia juk pardese daug smulkmenu sunku rasti, na zinoma parduotuve parduotuvei nelygu, na bet kokia droghedoj turim, tai pas rimta zveja daugiau amunicijos rastum :lol: man online nepatinka, nes nematai daikto, tai as renkuosi paprasau savo airiuko to ir to, jis man paima, parodo, ir tada perku arba ne, ebay juk gali rast visko kapeikom, bet nzn ka perki, pavadinimas gali ir apgauti juk kartais...

ei o kur lydeku medziotojai? nejau nebeina lydziai? sekmedieni turbut leksiu uzsimest meskerele kur nors, manau paskutinis laisvas savaitgalis bebus iki svenciu, tai reikia butinai isnauduoti ;-)
 #233607   meskute
 16 Lap 2010 21:15
esu pirkes parodoi irankius..... aisku kaina buvo 25-50eu.ir galiu drasiai tvirtinti pinigus ismeciau.rite subirejo i atskiras dalis per pirma zukle(25eu)trys kotai -didziulis ss....u....apie 30 pinigu vienas. Esu ikirtes gera vala su juo skumbres zvejojau 6 metus .Jei jau budavo taip ,kad kur tai uzsikabina ,tai apsivyniodavau vala apie save ir i kranta lipu .Ne karto nenutruko,tik kabliai luzdavo.Tik va nepamenu nei firmos ,nei salies kur pagamintas buvo.Berods amerikietiskas ir spalva melyna buvo.
 #233631   petriukas
 16 Lap 2010 22:02
Na sveiki chebryte pora dienu debuvau uzejes ir va tau kad nori kiek cia puikios info prikrauta... Geros atostogos Angler ;-var-var. ...beja labai dziaugiuosi kad idejai ir pranesiai apie ateinancia parodo butu labai kad dar primintum kai liks kokia savaityte... siaip del sventos ramybes.... ;uolrait ;-var-var.
na o mes su draugeliu buvom nauju vietu ieskoti nes virginija tyla po truputi ir tuoj tikriausia isvis nurims tad meginom aplink cavana pasitrankyti parinkti info nuvazevom iki vieno miestelio nepamenu tikslaus pav. ten kanalas teka ir pagavau 5.5 lydziuka ant guinuko.... ''plot bet zvejojom tik todel kad anksti nuvarem ir nedirbo nei viena zveju parde o kur gi daugiau pradesi info rinkti jei ne ten tai va laukimas aisku neprailgo ;-var-var. ;-var-var. ... pasiklausem mes ten pas pardaveja gavom zemelapiukus ten tuos na ir dejom pusdieni po visokius sunkelius ir radom tikrai nemazai graziu vietu tai vat artimiausiu metu bandinesim po truputuka ir aisku raportuosim jum mieli zvejai.... ;uolrait ;uolrait
KLAUSIMELIAI Ar dar bandote kas nors balta zuvi medzioti? ir gal kas kokiu vieciuku zinot kur eserei ziemoti renkas??? ;-) ;-) :lol:
 #233646   Angler
 16 Lap 2010 22:37
Blyn 5,5kg sciupokas kanale :shock: kazkas naujo,dar neteko girdeti,kad kas is mano pazystamu kanale tokio dydzio lydeka paimtu,maladec :gutgut.Kas liecia paroda :?: nepergyvenk,nepraleisim ;uolrait
O ziemojanciu eseriu as pats noreciau pamikrinti :-niak'
Paskutinį kartą redagavo 1 Angler. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #233648   zekisLT
 16 Lap 2010 22:39
petriukas cavanas ten tikras ezeru kampelis, ju ten ''n'' istikro, bijau pameluot, man airis sake kavane yra 360 kazkas ezeru, na tiksliai ta zinau, kad sake ezeru pakanka kiekviena diena vaziuoti i skirtinga ezera visus metus :shock: o kiek is ju geru, kiek ne, nzn...bliam rasti toki ezerioka, kur nebutu uzmates jos LT, PL, RU, RO ar dar kazkas is to galo, va tada tai manau zvejuba butu ;uolrait petriukas kur planuojat konkreciau lekt? nes man nera talo cavanas, as link ardee lekiu zvejot, aplink ten kelis ezerelius zinau, toliau dar nebandes, o kuo toliau tuo ju daugiau :ruko sekmadieni gal kur metam meskeres?
 #233672   petriukas
 17 Lap 2010 01:23
na mes dar tiksliai nezinom kur leksim? va draugelis mano ryt tikriausia leks dar su dugnine pamegint te tokiam isplatejime to kanalo tai bus matyt kaip jam seksis... gal ka gero sugaus ar susitiks ka nors gaus patarimu...... na o del sekmadienio nezinau dar toli man jis kad planuociau.... :) na siaip futbolas man sekmadieniais bet jei oriukas geras ir viskas ok tai tada futbolui teks palaukt... na dar susirasysim...
na o del lydzio to tai ten toks senis ant liepto to zvejot atvare as jo ten pasiklausinejau truputuka jis sako na cia tikrai tupi lydis kasku ir ne vienas, as pasivaiksciojau ten truputuka paziurejau ir tokia vietike kur sroves nera ir gilis apie 3-4m gumeska palei dugna sokdinau bet jau taip flegmatiskai tampiau ir tik pokst netoli manes bet dar gerai pakankno mane kol as ji i pavirsiu iskeliau ilgas toks :DDD na ryt foto gal imesiu..... reik tiketis bus dar tokiu.....:DDDDD
 #233673   dalius1984
 17 Lap 2010 01:40
ei petriukas gal kaj sumastysi duok zinot-as irgi prisijunkciau :gutgut o klausykit cia kj lydekas gaudem,tj nusipirkau stintos saldytos lydziam. skaku pardawejui is kur jus ja uzsisakot,sako tjgi cia pilna ju ezeruose :shock: nu ka as zinau ..... gal kas daugiau apie stintas info? zwejoje gal esat??
 #233758   oli
 17 Lap 2010 11:33
labai sutinku su ta nuomone kad atmosfera ir visa kita toj parodoj liuks,man patiktu,tikrai pasistenksiu nuvykti,ir aishku visai nebutina kanors ten pirkti,a vot pachiupinet apsiziuret visai gerai,a paskui jau galim ish kurnors uzsisakyt,nes tikrai pirkt netu preke nezinoma ypach jai kazka brangaus tikrai pavojnga,taip vos nepapoliau su "grauwell teknos S"serijos surfu,vos nenusipirkau netu,paskui po kiek laiko uztikau vienoj airiu pardoj,pachiupinejau pamojavau ir pasidziaugiau kad nepirkau :lol:
 #233759   oli
 17 Lap 2010 11:38
varnenas rašė:na kazi ar pas angla nupirksi tokias basines sistemelas po 1 eura... arba padoru fideri uz 25 eurus...
"Daiwa Windcast Z 5000"-237,14 oiru? :shock:
 #233806   varnenas
 17 Lap 2010 15:22
as perku jaxon viska pigu ir patvaru, pabandziau nuo meskeres pilkeriam tampyt. kainavo 15 euru , maniau, kad ir sulus nebus bedos, nes ten nuomotis 10 euru kainuoja, tai va atzvejojau jau kokia 10 kartu ir nieko, beto ir nemazus zuvinus traukiau is vandens ir neluzo...
 #233848   oli
 17 Lap 2010 16:54
"jaxon" :roll: ,lenkai...nepakeliui man su anais :lol: nu juokai juokais o gal tikrai gera produkcija,taip daznai nutinka su neperseniaiusiai i rinka atejusiomis firmomis,daro gan gerai ir nebrangiai...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė