meskute rašė:na oli tikrai negaliu pasakyti nieko blogo apie daiwoskotus turiu dar spininga tikrai vertas demesio ,manau esu pats kaltas del sulauzymo .Itariu jog nepastebejau uzsimetusio valo,taigi metant is visu jegu 5 oz svori nuluztu ir garsiausiu firmu produktas.O kas liecia abu garcija,tai esu su spiningu bedu turejes taigi niekad nepirksiu.O kas liecia sia parduotuve,tai ta kota pries menesi as is ju buvau nupirkes,na vis vien geras siurprizas ,tarp kitko sendien pagaliau gavau pora kg razor taigi jau visai neblogai...
nu su "daiwos" surfais neteko susidurt(turiu spina"daiwos" ir ash tikrai geras ir ne ish brangiausiu),bet kadangi turiu su kuo lyginti tai lyginu,tarkim "shakespearas k2 blue metal" kury draskau jau kokius pusantru metu tikrai tokiu chiudu neishkrestu,yra ir valas apsiviniojas nekarta ir lankelis pamirshtas atlenkt priesh metant ir zoliu po gera viedra i kranta partraukta ir metau 6oz, ir tarkim "abu hellbender" kuriam net apkrovos nesu daves tiek kiek jam priklausytu pavilk,a va pokshtelejo,ir ne karta,buvau sutvarkes ir vistiek darkart pokshtelejo,viskas jame atrodo super ir ziedai ir reelseatas(viskas kaip "k2 blue metal",todel ji ir pirkausi) nu bet matyt blankas ne toks geras,pirkchiau dabar surfa tai tikrai tik zinomu surfu gamintoju,juroj daznai zvejojant ir tokiom apkrovom kaip ash duodu surfui tikrai reik koto padoraus,ir kaina chia irgi ne viska pasako,uz "abu hellbenderi" suplojau tiek kiek uz "k2 blue metal"(sake Okuma,pinigu shvaistymas,nevertas jis tu pinigu,nea,*BLYN* ash protingesnis gi,vistiek ivaldziau

) o skirtumas tu dvieju surfu axujabenas

I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.