vandens daug nera bet ziurek po kojomviskontas1 rašė:ryt lekciau i paligona jai kas nori galiu prigrebt , ir dar klausimelis ar daug vandens ant ledo ?
ka as zn gal ir buvom, as snd buvau uzsimetes neperslampamas raudonas kelnes tai turejai matytvyciokas rašė:tee gal buvom susikirte siandie
propersu yra forvatery bet jos matosi labai gerai,reik tik po kojom ziuretiviskontas1 rašė:vycokai tai daug propersu yra ?
Ledas neturetu isplaukt nepavasaris dar tera visgi ziema, zada penktadieni, sestadieni naktim po -4 -5 Klaipedoj ir zinant tai, kad ant ledo nera sniego ir ant ledo buna vandens, biski gal pasals, nors temperaturos juokingos. O kita savaite tai vel nieko gero vejas bus isvakaru atnes siltesnes oro mases nuo sekmadienio iki ketvirtadienio ir vel bus nuo 1-3 silumos, tai leduj pliuso neduos. Nu cia dar tolimos prognozes tai gal keisis. Reiktu, kad be sniego keleta dienu pasaltu taip koki iki -10 vo td butu zjbs.žVYNAS rašė:Kaip ledas mariose, ar išsilaikys dar iki kitos savaites? Kažko mus su VirTusu jau traukia i ta puse
Tee, gali draugo VirTuso paklaust kaip Preiloje mes pries kelis metus žvejojom, žveju milijonas, ledas nutryptas juodai ir toks trikampiukas 20 ant 20 centimetru apsnigtas, dejau koja ant jo ir iki kiaušiniu, gerai, kad i batus nepribėgokad viska zinotum.....
Snd paligone pats nebuvau, bet sake kibaliojo po biski buvo galima pagaut ~50-100 buvo kas ir virs 100.romas26 rašė:taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.
na gal kas veliau parasys ka kitka, gal kitiem siandien geriau sekesi.
romas26 rašė:taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.
kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,o zuvedros ir pas mane voge kai tik nusisukiPRobe rašė:romas26 rašė:taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.
Šendien poligone nuo pirmos iki puse penkių apie 60vnt.(neskaitant kiek nufyrino žuvėdros kai ant reikaliuko buvau nuėjes).
drasuoliaiviskontas1 rašė:as ir siandiena paligone buvau kaip vitiokas ir sako reik ziureti po kojom propersu tikrai yra iki farvaterio yra tekelis ant kurio propersu nera bet no jo nepatarciau nuklyst o ant pacio farvaterio nelabai ju daug bet vistiek reik but budrem , ten net kazkas medziu sakom yra pazimeja propersas, ant ledo buvau puse 10 nusiemiau 3 isviso 109 stintos bet visos smulkios kelios tik didesnes , kai tik atejiau kiti vyrai salia kuriu atsistojiau jau turejo po 80 sale manes irgi atejas tuo paciu metu seniuks zvejojio avizeles panasios tai per visa diena 50 sukrapste, cia kaip kam pasiseke, siais metais geriausia mano stintu zvejyba nes preitus kartus siemet tai vos 24 kita kart 6 sukrapsciau tai ryt vel meginsiu lipt paligone.
kamikadzes tai savizudziai o mes tik zvejaisliekas rašė:kamikadzes
Drasiai.vyciokas rašė: kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,
gal susikirsim ant ledo as ir sestadieni su hebryte varauPRobe rašė:Drasiai.vyciokas rašė: kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,
Ledas geras, sausas netgi dvigubas toks (kai greži jaučiasi) apie 15cm. ar daugiau (bent ten kur aš stovėjau) Properšų nemačiau (gal mano kelyje nepasitaikė).Šeštadienį vel varysiu.
na nemanau kad tie 4km kazka duoda gal pora cm ir storesnisbernuzelis1986 rašė:sveiki mes sekmadieni zadam kilti is gargzdu ant stintu, tik dar neaisku ar i poligona ar i 14 ar verta keltis ir moket tuos pinigus , gal ten ledas storesnis :D jei yra norrinciu rasykit prikabinsim