Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Stinta jūroje, mariose; ežerinės stintos
 #247871   vyciokas
 12 Sau 2011 20:05
viskontas1 rašė:ryt lekciau i paligona jai kas nori galiu prigrebt , ir dar klausimelis ar daug vandens ant ledo ?
vandens daug nera bet ziurek po kojom
 #247877   Tee
 12 Sau 2011 20:25
vyciokas rašė:tee gal buvom susikirte siandie
ka as zn gal ir buvom, as snd buvau uzsimetes neperslampamas raudonas kelnes tai turejai matyt :)
Kazkaip man nlb kibo ties farvateriu ant gylio kur visi gaude, tai paejau prie tokio bicelio kur sekliau, maciau jis ten biski tampe, pasedejai kokia 15min viena kita uzkibo, pasikeiciau naujas porcijas raudes ir kai pradejo tampyt visas meskeres, krc nereikejo net ziuret ar kimba nekimba nuleidi ir kerti, trauki po viena po dvi ir taip koki 20-30min su 2 meskerem nebespejau traukt , tai per ta laika beveik puse kibiro pritraukiau, poto biski aprimo ir visai nurimo toj vietoj.
Kazkas ten rase del vandens nu kai lyja tai ir yra to vandens bet nelabai daug, o ryte tai turetu nutraukt ta vandeny jai nelis.
 #247899   Tee
 12 Sau 2011 21:18
Sklinda kalbos, kad 14 irgi neblogai gaudo, plius ten gylis mazesnis, daugiau galim pagaut, cia vakar sake neblogai gaude. Gal kas siandien buvo ir pasidalintu informacija kaip sekes.
 #247938   žVYNAS
 13 Sau 2011 03:01
Kaip ledas mariose, ar išsilaikys dar iki kitos savaites? Kažko mus su VirTusu jau traukia i ta puse :/braj;
Tee, gali draugo VirTuso paklaust kaip Preiloje mes pries kelis metus žvejojom, žveju milijonas, ledas nutryptas juodai ir toks trikampiukas 20 ant 20 centimetru apsnigtas, dejau koja ant jo ir iki kiaušiniu, gerai, kad i batus nepribėgo :-niak' kad viska zinotum.....
 #247943   vyciokas
 13 Sau 2011 08:26
viskontas1 rašė:vycokai tai daug propersu yra ?
propersu yra forvatery bet jos matosi labai gerai,reik tik po kojom ziureti ::hai-bai
 #248008   kursis
 13 Sau 2011 11:52
vakar 14 km isryto pakibo kokia gera valandike i vsio, apie 12:30 pasikeite srove is juros ir pizdie....ledas vietom apie 15 cm, kai kur tik kokie 4 cm, bet siaip normaliai nieks neluzinejo ar panasiai. O surinkau as apie 43 vnt., kolegos panasiai ;uolrait
 #248038   romas26
 13 Sau 2011 12:44
tevas sedi 14km siandien. pries valanda skambinau sake apie 30 turi... bijo daug kur vaiksciot, nes ledas vietomis '''bum
 #248107   romas26
 13 Sau 2011 16:02
taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.

na gal kas veliau parasys ka kitka, gal kitiem siandien geriau sekesi.
 #248129   Tee
 13 Sau 2011 16:26
žVYNAS rašė:Kaip ledas mariose, ar išsilaikys dar iki kitos savaites? Kažko mus su VirTusu jau traukia i ta puse :/braj;
Tee, gali draugo VirTuso paklaust kaip Preiloje mes pries kelis metus žvejojom, žveju milijonas, ledas nutryptas juodai ir toks trikampiukas 20 ant 20 centimetru apsnigtas, dejau koja ant jo ir iki kiaušiniu, gerai, kad i batus nepribėgo :-niak' kad viska zinotum.....
Ledas neturetu isplaukt nepavasaris dar tera visgi ziema, zada penktadieni, sestadieni naktim po -4 -5 Klaipedoj ir zinant tai, kad ant ledo nera sniego ir ant ledo buna vandens, biski gal pasals, nors temperaturos juokingos. O kita savaite tai vel nieko gero vejas bus isvakaru atnes siltesnes oro mases nuo sekmadienio iki ketvirtadienio ir vel bus nuo 1-3 silumos, tai leduj pliuso neduos. Nu cia dar tolimos prognozes tai gal keisis. Reiktu, kad be sniego keleta dienu pasaltu taip koki iki -10 vo td butu zjbs.
 #248144   Tee
 13 Sau 2011 17:16
romas26 rašė:taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.

Snd paligone pats nebuvau, bet sake kibaliojo po biski buvo galima pagaut ~50-100 buvo kas ir virs 100.
 #248202   PRobe
 13 Sau 2011 19:04
romas26 rašė:taip ir gryzo tevas su 30 stintu. kiti trys 12-11-7.... ledas sausas, sroves praktiskai nebuvo. kalbejo su per nakty sedejusiais zvejais +-35vnt.

Šendien poligone nuo pirmos iki puse penkių apie 60vnt.(neskaitant kiek nufyrino žuvėdros kai ant reikaliuko buvau nuėjes :-ug ).
 #248212   vyciokas
 13 Sau 2011 19:32
PRobe rašė:

Šendien poligone nuo pirmos iki puse penkių apie 60vnt.(neskaitant kiek nufyrino žuvėdros kai ant reikaliuko buvau nuėjes :-ug ).
kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,o zuvedros ir pas mane voge kai tik nusisuki 'viarkt
 #248236   viskontas1
 13 Sau 2011 21:02
as ir siandiena paligone buvau kaip vitiokas ir sako reik ziureti po kojom propersu tikrai yra iki farvaterio yra tekelis ant kurio propersu nera bet no jo nepatarciau nuklyst o ant pacio farvaterio nelabai ju daug bet vistiek reik but budrem , ten net kazkas medziu sakom yra pazimeja propersas, ant ledo buvau puse 10 nusiemiau 3 isviso 109 stintos bet visos smulkios kelios tik didesnes , kai tik atejiau kiti vyrai salia kuriu atsistojiau jau turejo po 80 sale manes irgi atejas tuo paciu metu seniuks zvejojio avizeles panasios tai per visa diena 50 sukrapste, cia kaip kam pasiseke, siais metais geriausia mano stintu zvejyba nes preitus kartus siemet tai vos 24 kita kart 6 sukrapsciau tai ryt vel meginsiu lipt paligone.
 #248241   swepsas
 13 Sau 2011 21:10
viskontas1 rašė:as ir siandiena paligone buvau kaip vitiokas ir sako reik ziureti po kojom propersu tikrai yra iki farvaterio yra tekelis ant kurio propersu nera bet no jo nepatarciau nuklyst o ant pacio farvaterio nelabai ju daug bet vistiek reik but budrem , ten net kazkas medziu sakom yra pazimeja propersas, ant ledo buvau puse 10 nusiemiau 3 isviso 109 stintos bet visos smulkios kelios tik didesnes , kai tik atejiau kiti vyrai salia kuriu atsistojiau jau turejo po 80 sale manes irgi atejas tuo paciu metu seniuks zvejojio avizeles panasios tai per visa diena 50 sukrapste, cia kaip kam pasiseke, siais metais geriausia mano stintu zvejyba nes preitus kartus siemet tai vos 24 kita kart 6 sukrapsciau tai ryt vel meginsiu lipt paligone.
drasuoliai
 #248281   PRobe
 13 Sau 2011 22:12
vyciokas rašė: kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,
Drasiai.
Ledas geras, sausas, netgi dvigubas toks (kai greži jaučiasi) apie 15cm. ar daugiau (bent ten kur aš stovėjau) Properšų nemačiau (gal mano kelyje nepasitaikė).Šeštadienį vel varysiu.
Paskutinį kartą redagavo 1 PRobe. Iš viso redaguota 13 kartus.
 #248282   vyciokas
 13 Sau 2011 22:13
PRobe rašė:
vyciokas rašė: kaip ledas dar sestadieni eis uzlipt,
Drasiai.
Ledas geras, sausas netgi dvigubas toks (kai greži jaučiasi) apie 15cm. ar daugiau (bent ten kur aš stovėjau) Properšų nemačiau (gal mano kelyje nepasitaikė).Šeštadienį vel varysiu.
gal susikirsim ant ledo as ir sestadieni su hebryte varau :/braj;
 #248285   bernuzelis1986
 13 Sau 2011 22:19
sveiki mes sekmadieni zadam kilti is gargzdu ant stintu, tik dar neaisku ar i poligona ar i 14 ar verta keltis ir moket tuos pinigus , gal ten ledas storesnis :D jei yra norrinciu rasykit prikabinsim
 #248288   vyciokas
 13 Sau 2011 22:23
bernuzelis1986 rašė:sveiki mes sekmadieni zadam kilti is gargzdu ant stintu, tik dar neaisku ar i poligona ar i 14 ar verta keltis ir moket tuos pinigus , gal ten ledas storesnis :D jei yra norrinciu rasykit prikabinsim
na nemanau kad tie 4km kazka duoda gal pora cm ir storesnis
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 201
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė