Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #264204   Liudovik
 12 Kov 2011 19:40
salatis11 rašė:... kokį traukimą dažniausiai naudoji...
Klausti tokio dalyko.. :shock: Nezinau kaip tau/jums, bet man, asmeniskai, tai cia didziausias malonumas - atrasti, bandant ivairiausius variacijas, pravedimus ir isrinkti ta, atrodo, viena pravedima, ;-var-var. nes kita diena jis paprasciausiai jau gali nebevilioti lydekos susigundziusiu tuo pravedimu IR TEKS IESKOTI (logiskai bet koks budvardis cia tinka :lol: ) PRAVEDIMO BUDO, mano nuomone. ;-)
Paskutinį kartą redagavo 2 Liudovik. Iš viso redaguota 12 kartus.
 #264205   Liudovik
 12 Kov 2011 19:45
Menke rašė:glass ghost spalva pas japonu LC ar Megabass ir pan yra permatomi blankus vobleriai, tai jie tikrai tinka labai skaidriam vandeniui. Kas liečia Rapalos GGH tai jis tikrai ne skaidriam vandeniui, nes jis vandeny gan ryškus vobleris
Va LC pavyzdys kaip atrodo Glass ghost http://caprasoutdoors.com/media/catalog ... nnow_5.jpg
Is tikruju idomu, reiks isigyt koki megabass'a ir isbandyti ji artimiausiam skaidriam telkiny. :v-ar
 #264208   DainiusM
 12 Kov 2011 19:55
Menke rašė:Jei neklystu tai JACKALL MAG SQUAD 11,5 cm ir 16gr. suspenderis, tiger spalvinimas Tik kitas klausimas kur tu jį ant LT radai pirkt? :shock:
Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives. :e:e
 #264209   Liudovik
 12 Kov 2011 19:59
DainiauM ar pavyko Megabass'us prakalbint, verta buvo tu pinigu, kiek kainavo jei nepaslaptis? :oops: As irgi ketinu isbandyt, ar "zaidimas" kazkuom issiskiria kaip uz tokia suma? :roll:
 #264211   Vegys
 12 Kov 2011 20:16
DainiusM rašė:Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives. :e:e
Pala ... Bet tai Illex Fanatikuose yr .. Ar Salmolita juos veža ?
Beja, o kaip Illex masalai ? Apie Jackal atsiliepimų daug ir gerų, o va apie Illex - mažai ... Aš pats Illex tiny fry 5 cm upėtakiams turiu - gan kibus. O kaip apie kitus nuomonės ?
 #264213   DainiusM
 12 Kov 2011 20:19
O butent apie kuriuos kalba? :ruko Turejau ir laabai veiksmingu kurie toiniam penketukyje buvo, taip pat tokiu kuriu neprakalbinau... is fotkej imestu yra ir prakalbintu, ir normaliai atgaudziusiu, ir dar vandens nemaciusiu. Dalis pernai pagal mainu programa i svecius atejo, nespejau rimciau su anais susidraugauti... bet, manau, susidraugausiu. :roll: O kainos... na jos yra tokios kokios yra, ka jau cia bepridursi.
 #264214   DainiusM
 12 Kov 2011 20:23
Vegys rašė:
DainiusM rašė:Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives. :e:e
Pala ... Bet tai Illex Fanatikuose yr .. Ar Salmolita juos veža ?
Beja, o kaip Illex masalai ? Apie Jackal atsiliepimų daug ir gerų, o va apie Illex - mažai ... Aš pats Illex tiny fry 5 cm upėtakiams turiu - gan kibus. O kaip apie kitus nuomonės ?
Salmolita atstovai lietuvoj anu, gaila, bet nedirba su jais rimciau. :e:e
Vegy, taigi cia ta pati kontora, seip jau... ir modeliai (nezinau ar visi) atitinka (gal ne pagal pavadinimus, bet yra tokio pat modelio ir ten ir ten). O gaudo tikrai gerai ir stabiliai, neblogesni negu LC, mano nuomone. ;-var-var.
 #264220   Liudovik
 12 Kov 2011 20:31
DainiusM rašė:O butent apie kuriuos kalba? :ruko Turejau ir laabai veiksmingu kurie toiniam penketukyje buvo, taip pat tokiu kuriu neprakalbinau... is fotkej imestu yra ir prakalbintu, ir normaliai atgaudziusiu, ir dar vandens nemaciusiu. Dalis pernai pagal mainu programa i svecius atejo, nespejau rimciau su anais susidraugauti... bet, manau, susidraugausiu. :roll: O kainos... na jos yra tokios kokios yra, ka jau cia bepridursi.
Konkreciai tai sitie: 3 eile 2,3 nuo virsaus ir 4 eile 2 nuo apacios.(jei nesumaisiau)
 #264223   Saugirdas
 12 Kov 2011 20:40
Gražių voblurių turit... :superšokas
O kam galima http://www.strikepro.lt/bylos/EG-073J_A05.jpg būtent šitą isiūlyti? Ešeriui šapalui? Ir kaip su juo elgtis? Gal kokiu imantriu oru jis gali dirbt?
 #264224   DainiusM
 12 Kov 2011 20:46
Liudovik rašė:Konkreciai tai sitie: 3 eile 2,3 nuo virsaus ir 4 eile 2 nuo apacios.(jei nesumaisiau)
visionu neapgaudziau (tiesa ir negaudziau ilgiau 10min su jais), o 4 eilej ne Megabasas ir jis apgaudytas keletu silkiu... ;;yel
 #264226   DainiusM
 12 Kov 2011 20:48
Saugirdas rašė:Gražių voblurių turit... :superšokas
O kam galima http://www.strikepro.lt/bylos/EG-073J_A05.jpg būtent šitą isiūlyti? Ešeriui šapalui? Ir kaip su juo elgtis? Gal kokiu imantriu oru jis gali dirbt?
Su situo (sita spalva ir kelios kitos) esu pagaves didziaja dali lietuvos plesriu ir pusiau plesriu zuvu rusiu... net kelias auksles. ;uolrait
 #264235   piatras
 12 Kov 2011 21:59
Saugirdas rašė:...Ir kaip su juo elgtis? Gal kokiu imantriu oru jis gali dirbt?
Šapalui, meknei ir salačiui traukiamas paviršiumi "su ūsais" :gutgut dažniausia pasroviui įstrižai... oras be abejonės ne štorminis ::hai-bai
 #264257   Edga
 13 Kov 2011 08:42
Sveiki toks klausimas,kas gaudot pontoon 21 vobleriais ka galit patart lydekom,eseriam,esu girdejes kad pas juos dazai nekaip laikosi,tiesa?
 #264266   Xrapas
 13 Kov 2011 10:10
DainiusM rašė:... daugiausia stuku atnese tas (desinej antras nuo virsaus), kuri pirkau su didele abejone, labiau modeliui prabandyt, nes vienintele spalva likus buvo, niekam nereikalinga... ...
Man šitas MAG SQUAD 115 visą praeitą sezoną "pratylėjo" :?
Paveikslėlis
 #264275   DainiusM
 13 Kov 2011 11:10
Xrapas rašė:Man šitas MAG SQUAD 115 visą praeitą sezoną "pratylėjo" :?
Paveikslėlis
Na mano MAG SQUADas 115 eserio spalvinimo pagavo ir eseriu ir lydeku (tiesa neditsku, iki 1,5kg). O tas zalias kur netiketai is numatomo luzerio pavirto i visiska wineri yra ARNAUD 110F. :roll:
 #264316   revolt
 13 Kov 2011 17:29
sveiki, na mano kolekcija vobleriu dar manau negreit prilygs jusiskiems.
Paveikslėlis

na o is situ daugiausiai lydeku mates, yra stai sis. jis mano ir pats pirmasis vobleris. toki turiu ir kita nusipirkes. nes sis daugiau jau kaip atsiminumas guli, nes po keliu metimu is plaukiancio tampa skestanciu, jau ir skyles lakuotos nagu laku, bet prie uodegos jis jau visas minkstas pasidares.

Paveikslėlis
 #264399   Rafal
 13 Kov 2011 21:23
Sveiki gal pasiulysite kazkokiu Salmo vobleriu upetakiu zuklei(nesiulykite hornet) :lol:
 #264533   Ovkas
 14 Kov 2011 14:41
Patarkit kokį modelį vertėtų turėti savo dėžutėj bent po 1 vnt. iš panton21 ir LC.
Klausimas gal kiek vaikiškas ir tiesmukiškas, o bet tačiau nepasididžiuokit :/brazasista
 #264554   Rafal
 14 Kov 2011 15:34
Dekui o kokiose Vilniuje parduotuvese galima nusipirkti siuos Salmo voblerius
 #264584   Vegys
 14 Kov 2011 16:21
Rafal, o kurioje neradai ? :) Keturiose iš penkių yra Salmo.
 #264605   Menke
 14 Kov 2011 17:45
Ovkas rašė:Patarkit kokį modelį vertėtų turėti savo dėžutėj bent po 1 vnt. iš panton21 ir LC.
Klausimas gal kiek vaikiškas ir tiesmukiškas, o bet tačiau nepasididžiuokit :/brazasista
Ovka, mes kaip senokai pažįstami, patarsiu. Užduodamas tokį klausimą turi nurodyti arba voblerių dydžius arba naudojama kompletuką (kotas+rite). Tuomet tikrai gausi aišku atsakymą.

P.S. Gal bus įdomu spiningautojams: http://www.spiningavimas.lt/forumas/vie ... =166#p7545
 #264613   Donatelo
 14 Kov 2011 18:05
Ovkas rašė:Patarkit kokį modelį vertėtų turėti savo dėžutėj bent po 1 vnt. iš panton21 ir LC.
Is Panton21 nezinau nes neturiu pats, o is LC- Pointer 100, eserio imitacija. Daznai jis mane pernai pradziugindavo ;-)
vat va sitoks http://www.bait-eldorado.de/index.php?p ... t&info=555
 #264674   Xrapas
 14 Kov 2011 21:02
henyte rašė:...xrapo avatarka kazkas pasisavino...
Tegul :lol: ...į autorystę nepretenduoju, pats iš kažkur "nusikirtau"... ../;nzv
 #264781   Vitolis
 15 Kov 2011 12:30
inco` rašė:Vitoli, o 3 eilej pats apatinis pagaves tau ka nors? Turejau ceki rovanoj tai pasiemiau pora vobleriu, vienas is kuriu butent toks. Ir dar tas kur 4 eilej 6 nuo virsaus (tik pas mane salotinis pilvas), kolkas nieko neatneses man....nemoku gal vest jo :roll: Gali pasakyt ka nors apie juos?
Zalta paemiau tik shiemet. Nezvejotas dar. Pas mane ir Tas Pontonas neapgaudytas. Irgi perpirktas ish Tribuniecio neseniai :-D
 #264865   inco`
 15 Kov 2011 17:54
Vitolis rašė:
inco` rašė:Vitoli, o 3 eilej pats apatinis pagaves tau ka nors? Turejau ceki rovanoj tai pasiemiau pora vobleriu, vienas is kuriu butent toks. Ir dar tas kur 4 eilej 6 nuo virsaus (tik pas mane salotinis pilvas), kolkas nieko neatneses man....nemoku gal vest jo :roll: Gali pasakyt ka nors apie juos?
Zalta paemiau tik shiemet. Nezvejotas dar. Pas mane ir Tas Pontonas neapgaudytas. Irgi perpirktas ish Tribuniecio neseniai :-D
Supratau, tai kai ismeginsi duok zinia jeigu nepamirses busi kaip tau tie modeliai ;;yel
 #264911   Saugirdas
 15 Kov 2011 19:22
Kai tiek voblerių pas Vitolį nespės per sezoną visų išmėtyt. :grin:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis