Klausti tokio dalyko..salatis11 rašė:... kokį traukimą dažniausiai naudoji...

Paskutinį kartą redagavo 2 Liudovik. Iš viso redaguota 12 kartus.
Klausti tokio dalyko..salatis11 rašė:... kokį traukimą dažniausiai naudoji...
Is tikruju idomu, reiks isigyt koki megabass'a ir isbandyti ji artimiausiam skaidriam telkiny.Menke rašė:glass ghost spalva pas japonu LC ar Megabass ir pan yra permatomi blankus vobleriai, tai jie tikrai tinka labai skaidriam vandeniui. Kas liečia Rapalos GGH tai jis tikrai ne skaidriam vandeniui, nes jis vandeny gan ryškus vobleris
Va LC pavyzdys kaip atrodo Glass ghost http://caprasoutdoors.com/media/catalog ... nnow_5.jpg
Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives.Menke rašė:Jei neklystu tai JACKALL MAG SQUAD 11,5 cm ir 16gr. suspenderis, tiger spalvinimas Tik kitas klausimas kur tu jį ant LT radai pirkt?
Pala ... Bet tai Illex Fanatikuose yr .. Ar Salmolita juos veža ?DainiusM rašė:Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives.
Salmolita atstovai lietuvoj anu, gaila, bet nedirba su jais rimciau.Vegys rašė:Pala ... Bet tai Illex Fanatikuose yr .. Ar Salmolita juos veža ?DainiusM rašė:Salmolita buvo uzsivezus... ILLEX (europoj jackalas po situo vardu palindes), gaila, bet daugiau nebeuzsives.
Beja, o kaip Illex masalai ? Apie Jackal atsiliepimų daug ir gerų, o va apie Illex - mažai ... Aš pats Illex tiny fry 5 cm upėtakiams turiu - gan kibus. O kaip apie kitus nuomonės ?
Konkreciai tai sitie: 3 eile 2,3 nuo virsaus ir 4 eile 2 nuo apacios.(jei nesumaisiau)DainiusM rašė:O butent apie kuriuos kalba?Turejau ir laabai veiksmingu kurie toiniam penketukyje buvo, taip pat tokiu kuriu neprakalbinau... is fotkej imestu yra ir prakalbintu, ir normaliai atgaudziusiu, ir dar vandens nemaciusiu. Dalis pernai pagal mainu programa i svecius atejo, nespejau rimciau su anais susidraugauti... bet, manau, susidraugausiu.
O kainos... na jos yra tokios kokios yra, ka jau cia bepridursi.
visionu neapgaudziau (tiesa ir negaudziau ilgiau 10min su jais), o 4 eilej ne Megabasas ir jis apgaudytas keletu silkiu...Liudovik rašė:Konkreciai tai sitie: 3 eile 2,3 nuo virsaus ir 4 eile 2 nuo apacios.(jei nesumaisiau)
Su situo (sita spalva ir kelios kitos) esu pagaves didziaja dali lietuvos plesriu ir pusiau plesriu zuvu rusiu... net kelias auksles.Saugirdas rašė:Gražių voblurių turit...![]()
O kam galima http://www.strikepro.lt/bylos/EG-073J_A05.jpg būtent šitą isiūlyti? Ešeriui šapalui? Ir kaip su juo elgtis? Gal kokiu imantriu oru jis gali dirbt?
Šapalui, meknei ir salačiui traukiamas paviršiumi "su ūsais"Saugirdas rašė:...Ir kaip su juo elgtis? Gal kokiu imantriu oru jis gali dirbt?
Na mano MAG SQUADas 115 eserio spalvinimo pagavo ir eseriu ir lydeku (tiesa neditsku, iki 1,5kg). O tas zalias kur netiketai is numatomo luzerio pavirto i visiska wineri yra ARNAUD 110F.
Ovka, mes kaip senokai pažįstami, patarsiu. Užduodamas tokį klausimą turi nurodyti arba voblerių dydžius arba naudojama kompletuką (kotas+rite). Tuomet tikrai gausi aišku atsakymą.Ovkas rašė:Patarkit kokį modelį vertėtų turėti savo dėžutėj bent po 1 vnt. iš panton21 ir LC.
Klausimas gal kiek vaikiškas ir tiesmukiškas, o bet tačiau nepasididžiuokit
Is Panton21 nezinau nes neturiu pats, o is LC- Pointer 100, eserio imitacija. Daznai jis mane pernai pradziugindavoOvkas rašė:Patarkit kokį modelį vertėtų turėti savo dėžutėj bent po 1 vnt. iš panton21 ir LC.
Klausimas gal kiek vaikiškas ir tiesmukiškas, o bet tačiau nepasididžiuokit
ka idomaus maciau, tai kad xrapo avatarka kazkas pasisavinoMenke rašė:P.S. Gal bus įdomu spiningautojams: http://www.spiningavimas.lt/forumas/vie ... =166#p7545
Tegulhenyte rašė:...xrapo avatarka kazkas pasisavino...
Ant šito kibo:salatis11 rašė:...Yra ten kokių dėmesio vertų variantų...
Zalta paemiau tik shiemet. Nezvejotas dar. Pas mane ir Tas Pontonas neapgaudytas. Irgi perpirktas ish Tribuniecio neseniaiinco` rašė:Vitoli, o 3 eilej pats apatinis pagaves tau ka nors? Turejau ceki rovanoj tai pasiemiau pora vobleriu, vienas is kuriu butent toks. Ir dar tas kur 4 eilej 6 nuo virsaus (tik pas mane salotinis pilvas), kolkas nieko neatneses man....nemoku gal vest joGali pasakyt ka nors apie juos?
Supratau, tai kai ismeginsi duok zinia jeigu nepamirses busi kaip tau tie modeliaiVitolis rašė:Zalta paemiau tik shiemet. Nezvejotas dar. Pas mane ir Tas Pontonas neapgaudytas. Irgi perpirktas ish Tribuniecio neseniaiinco` rašė:Vitoli, o 3 eilej pats apatinis pagaves tau ka nors? Turejau ceki rovanoj tai pasiemiau pora vobleriu, vienas is kuriu butent toks. Ir dar tas kur 4 eilej 6 nuo virsaus (tik pas mane salotinis pilvas), kolkas nieko neatneses man....nemoku gal vest joGali pasakyt ka nors apie juos?