O konkrečiai kĄ pradėjo apmokestinti SEB? 

Na kaip pvz... perveda tau kas pinigus, ar tu persivedi iš kito banko: -1.40lt, tu pervedi kitam ir vėl: -1.40lt. Va man nesenai pervedė į sąskaitą draugas litų ir paprašė juos atitinkamai išleist, paskui sako oj sorry nebereik, pervesk atgal... Vat ir uždirbo bankas už nieką iš manes 2,80ltSkridžas rašė:O konkrečiai kĄ pradėjo apmokestinti SEB?
nieko dykai nebuna, cia irgi, visose kreditinese palukanos sudaro iki 20 proc, aisku jei neisnaudoji kredito yra labai puiku, bet geriau i kredita nelyst.Vaidis rašė:Pasiimkit http://www.americanexpress.lt/lt/pages/blue/index ir bėdos virs pliusaisPasiskaitykit lojalumo programą ir t.t.
![]()
Nu dar betrūktų kad tam pačiam banke tarp savų sąskaitų persivedinėjant nurašinėtųDonis rašė:Is savo saskaitos SEB banke vedu i virtuon korta daznai,ir niekas niekada nenuskaiciavo.
45 dienas palūkanų neskaičiuoja, niekas netrukdo į ją persivest kažkiek pinigų ir nenaudot to kreditoAntas rašė:nieko dykai nebuna, cia irgi, visose kreditinese palukanos sudaro iki 20 proc, aisku jei neisnaudoji kredito yra labai puiku, bet geriau i kredita nelyst.
blight rašė: Beje SEB'as paima mokestį net jei nori įsinešti į savo saskaitą, žodžiu bet kokiu atveju norint pasipildyt sąskaitą kažkiek atbašliuoja![]()
savas rašė:Uztat Swedbankas nulupa 2 litus, kai is savo saskaitos i kita to pacio banko saskaita pervedi ir keturis nulupa jei ta pati i kita saskaita nori grynais padaryt.
Gal dabar ir neima, specialiai pražiūrėjau išrašus, paskutinį kart pasirodo įnešiau 2009-01, iki to laiko kiek įnešiau visada nuskaičiavo po 80 cnt... kiba sutartis mano "lieva" ar kasDonis rašė:Labai daznai inesineju grynus i saskaita paciam SEB banke, ne karto nera paeme ne cento, ir nuo saskaitos uz sita operacija nenuraso ne cento.
Sved banke irper el. bankininkyste nupila visa laik po 0,80Ltblight rašė:Gal dabar ir neima, specialiai pražiūrėjau išrašus, paskutinį kart pasirodo įnešiau 2009-01, iki to laiko kiek įnešiau visada nuskaičiavo po 80 cnt... kiba sutartis mano "lieva" ar kasDonis rašė:Labai daznai inesineju grynus i saskaita paciam SEB banke, ne karto nera paeme ne cento, ir nuo saskaitos uz sita operacija nenuraso ne cento.
Iš cabelas siunčiantis į LT labai didelis shipping/handling mokestisLiudovik rašė:Jei teisingai suskaiciavau, tai taip iseina, jei noreciau parsisiusti Citica201E is USA(Cabelas) man kainuotu 454Lt, tuo tarpu, Lietuvoj kainuoja 460lt, o Curado201E7 - parsiustas 640Lt, Lietuvoje - 630Lt. Isvada, siustis neapsimoka?(aisku jei teisingai suskaiciavau)
Tai jau jie čia senai taip, nuogirdos sklando, kad Kubiliaus nurodymu, bando kamšyt skyles... Man ten ant jų net siutas ima... Savą tvarka atrodo ten įsivedę. Pareina siunta iš amerikos, tai jie tracking number'į kažkodėl sugalvoja pervadint pagal save į visai kitą vietinės siuntos numerįhenyte rašė:Bet dar idomesnis straipsnis siandien isspausdintas dienrastyje "Klaipeda", kur muitine prisipazino laikanti siuntinius kiek jai patinka...
Tai pasiekia LT sieną ir pakeičia iškart numeriuką į vietinės siuntos, o kas čia taip padaro tai nežinau, bet 1 iš 2: muitinė arba paštas... arba abu bendru susitarimubobis rašė:tai kas čia tuos numerius taip jau sukeitė, nesupratau....
Tai čia per smulkus siuntinys, kad kažko iš jo galima būtų tikėtisVaidis rašė:hmm, aš va jau penktą vobliką iš Amerikės gavau, tai dvi savaitės nuo užsakymo ir jau mano dėžukėj guli