Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #268146   blight
 28 Kov 2011 22:19
Skridžas rašė:O konkrečiai kĄ pradėjo apmokestinti SEB? :shock:
Na kaip pvz... perveda tau kas pinigus, ar tu persivedi iš kito banko: -1.40lt, tu pervedi kitam ir vėl: -1.40lt. Va man nesenai pervedė į sąskaitą draugas litų ir paprašė juos atitinkamai išleist, paskui sako oj sorry nebereik, pervesk atgal... Vat ir uždirbo bankas už nieką iš manes 2,80lt :evil: Gal čia labiau ir principo reikalas, bet tokie dalykai mane labai nervin :dark: . O ir šiaip ar bandei kada iš kito banko sąskaitos persivest tiesiai į Virtuon sąskaitą, jei ne pamėgink - pamatysi kiek tada išsiskaičiuos (tiksliai kiek dabar nepamenu) :ruko
 #268263   Antas
 29 Kov 2011 11:32
nu as swedbanke ir jai as veduosi is vienos i kita nieko nenuima, mokant kreditine arba paypal nieko nenuima, is swedbanko i kito zmogaus swedbank nuima 0.8 lt, i seb nuima 1.4lt, man is seb nezinau - nesigilinau, reiks paziuret.
 #268279   blight
 29 Kov 2011 12:22
Donis rašė:Is savo saskaitos SEB banke vedu i virtuon korta daznai,ir niekas niekada nenuskaiciavo. :roll:
Nu dar betrūktų kad tam pačiam banke tarp savų sąskaitų persivedinėjant nurašinėtų :-D Beje SEB'as paima mokestį net jei nori įsinešti į savo saskaitą, žodžiu bet kokiu atveju norint pasipildyt sąskaitą kažkiek atbašliuoja :-D Dabar mano pagrindinė sąskaita Norde, ten jokių panašių bajerių nėra. Tai ir galvoju būt labai patogu viską vienam banke turėt. Bet aš gi ne apie tai... Kaip supratau tos Mastercard (ERA) nieks nenaudoja?
 #268287   Tadass
 29 Kov 2011 12:35
Domejaus neperseniausiai bankiniais reikalais, tai statistika tokia, kad puse pelno bankas gauna is suteiktu kreditu palukanu, kita puse is aptarnavimo mokesciu (pavedimai, mokejimai, gryninimai ir t.t.) :shock:
 #268430   Vaidis
 29 Kov 2011 18:24
Antas rašė:nieko dykai nebuna, cia irgi, visose kreditinese palukanos sudaro iki 20 proc, aisku jei neisnaudoji kredito yra labai puiku, bet geriau i kredita nelyst.
45 dienas palūkanų neskaičiuoja, niekas netrukdo į ją persivest kažkiek pinigų ir nenaudot to kredito :) Mano kortelė Nr 1, beveik visur ir už viską atsiskaitau su ja :gutgut ir nei vieno minuso dar neįžvelgiau, vieni pliusai :!:
 #268436   Donis
 29 Kov 2011 18:36
blight rašė: Beje SEB'as paima mokestį net jei nori įsinešti į savo saskaitą, žodžiu bet kokiu atveju norint pasipildyt sąskaitą kažkiek atbašliuoja :-D

Labai daznai inesineju grynus i saskaita paciam SEB banke, ne karto nera paeme ne cento, ir nuo saskaitos uz sita operacija nenuraso ne cento.
Uz i savo saskaita inesamu grynuju nenuraso ir Swedbankas.
 #268446   Donis
 29 Kov 2011 19:06
savas rašė:Uztat Swedbankas nulupa 2 litus, kai is savo saskaitos i kita to pacio banko saskaita pervedi ir keturis nulupa jei ta pati i kita saskaita nori grynais padaryt.

cia tik paciam banke taip plesia, uz tai reikia naudotis e-bankininkyste, bus pigiau :lol:
as pats tik Seb saskaitomis naudojuosi, virtuonas irgi seb'e, kitos kortos irgi, uztenka man vieno banko
 #268449   blight
 29 Kov 2011 19:11
Donis rašė:Labai daznai inesineju grynus i saskaita paciam SEB banke, ne karto nera paeme ne cento, ir nuo saskaitos uz sita operacija nenuraso ne cento.
Gal dabar ir neima, specialiai pražiūrėjau išrašus, paskutinį kart pasirodo įnešiau 2009-01, iki to laiko kiek įnešiau visada nuskaičiavo po 80 cnt... kiba sutartis mano "lieva" ar kas :donknow'
 #268879   Vitolis
 30 Kov 2011 21:16
blight rašė:
Donis rašė:Labai daznai inesineju grynus i saskaita paciam SEB banke, ne karto nera paeme ne cento, ir nuo saskaitos uz sita operacija nenuraso ne cento.
Gal dabar ir neima, specialiai pražiūrėjau išrašus, paskutinį kart pasirodo įnešiau 2009-01, iki to laiko kiek įnešiau visada nuskaičiavo po 80 cnt... kiba sutartis mano "lieva" ar kas :donknow'
Sved banke irper el. bankininkyste nupila visa laik po 0,80Lt
 #270523   henyte
 04 Bal 2011 16:54
Siandien mano bankas, nulupo is manes rubli dvidesimt, uztai, kad man buvo pervesti pinigai :(
Bet dar idomesnis straipsnis siandien isspausdintas dienrastyje "Klaipeda", kur muitine prisipazino laikanti siuntinius kiek jai patinka :twisted: ... Uzsisakei viena siuntinuka pvz is "china", gausi laiku, uzsisakei antra ar trecia, nesvajok gaut laiku, nes jie (muitine) pasides ji i kruva kitu siuntiniu ir pora savaiteliu tikrins ar nebandai tu ju ir valstybes (idomu butu suzinot, kaip jie isivaizduoja, kas ta "valstybe" yra) apgaut siusdamisis kelius dolerius kainuojanti niekniekiuka...
Nieko nuostabaus, kad is internetiniu "shopu" ir "ebay" dingsta Lietuvos vardas is siunciamu valstybiu saraso :( ...
 #274578   Liudovik
 15 Bal 2011 17:14
Jei teisingai suskaiciavau, tai taip iseina, jei noreciau parsisiusti Citica201E is USA(Cabelas) man kainuotu 454Lt, tuo tarpu, Lietuvoj kainuoja 460lt, o Curado201E7 - parsiustas 640Lt, Lietuvoje - 630Lt. Isvada, siustis neapsimoka?(aisku jei teisingai suskaiciavau)
 #275364   blight
 18 Bal 2011 19:09
Liudovik rašė:Jei teisingai suskaiciavau, tai taip iseina, jei noreciau parsisiusti Citica201E is USA(Cabelas) man kainuotu 454Lt, tuo tarpu, Lietuvoj kainuoja 460lt, o Curado201E7 - parsiustas 640Lt, Lietuvoje - 630Lt. Isvada, siustis neapsimoka?(aisku jei teisingai suskaiciavau)
Iš cabelas siunčiantis į LT labai didelis shipping/handling mokestis :roll: Jei iš Cabelaso nesi nusižiūrėjęs nieko daugiau tik ritę - iš nelabai apsimoka (nors kaina vistiek turėtų gautis mažesnė). Pasiieškojus kur ebay galima tikrai sutaupyt šimtuką kitą ;-)
 #275372   blight
 18 Bal 2011 19:36
henyte rašė:Bet dar idomesnis straipsnis siandien isspausdintas dienrastyje "Klaipeda", kur muitine prisipazino laikanti siuntinius kiek jai patinka :twisted: ...
Tai jau jie čia senai taip, nuogirdos sklando, kad Kubiliaus nurodymu, bando kamšyt skyles... Man ten ant jų net siutas ima... Savą tvarka atrodo ten įsivedę. Pareina siunta iš amerikos, tai jie tracking number'į kažkodėl sugalvoja pervadint pagal save į visai kitą vietinės siuntos numerį :-kvankt Va metų pradžioj padieniui užsisakiau du siuntinukus iš JAV. Laukiu laukiu, 2 savaitės, 3 savaitės jokių žinių. Jau greit mėnesis - rašau į deklarantą kad ieškotų pagal siuntos numerius, sako nieko neturim tokiais numeriais, už tai yra dvi siuntos su kitokiais numeriais :evil: Blin pasirodo LT pasiekė jau po savaitės, o muitinėj pradūlėjo beveik mėnėsį, o vienas net virš mėnesio ir nieko (rašo jog virš mėnesio pralaikę siunčia atgal pardavėjui - pasirodo nė velnio :-D ), aš apie tai negavau jokio pranešimo (galvočiau gal kur nusimetė, bet du siuntiniai :roll: )... Tai ką čia dar bešnekėt, šaraškino kontora :roll:
 #275865   Vaidis
 19 Bal 2011 21:28
hmm, aš va jau penktą vobliką iš Amerikės gavau, tai dvi savaitės nuo užsakymo ir jau mano dėžukėj guli :gutgut
 #275926   blight
 20 Bal 2011 07:35
bobis rašė:tai kas čia tuos numerius taip jau sukeitė, nesupratau....
Tai pasiekia LT sieną ir pakeičia iškart numeriuką į vietinės siuntos, o kas čia taip padaro tai nežinau, bet 1 iš 2: muitinė arba paštas... arba abu bendru susitarimu :-kvankt
Vaidis rašė:hmm, aš va jau penktą vobliką iš Amerikės gavau, tai dvi savaitės nuo užsakymo ir jau mano dėžukėj guli :gutgut
Tai čia per smulkus siuntinys, kad kažko iš jo galima būtų tikėtis :-D O jeigu be muito tai aišku, nėr jam kur užsigulėt, keliauja tiesiai paštu pas tave ;-)
 #276090   henyte
 20 Bal 2011 15:15
Su is JAV pareinanciais siuntiniais nesu turejes bedu (matyt labai aiskiai su jais, jokiu "gift" ar kazko panasaus ir siaip juk musu "pazadu rankos ir liezuvio" salis), visos bedos pas mane buna kinietiskais siuntiniais, nes pas juos amzinos "dovanos", o musiskiam to ir tereikia...
 #297480   Marius1
 06 Rgp 2011 16:11
Prieš kelias dienas užsisakiau prekių iš Cabelas.Pinigai nuo kreditinės nuskaičiuoti, užsakymo informacijoje rodo, kad prekės išsiūstos.
Ko man toliau tikėtis? Kiek laiko siuntimas gali trūkti ( rašo 8-12 sav. )
Ar aš gausiu pranešimą iš Lietuvos pašto? Skambutį iš kurjerių? Kaip vyksta pristatymas Lietuvoje?
Kada ir kur mokamas muitas ir PVM?
Ačiū iš anksto
 #303676   Ignelis
 08 Rgs 2011 04:41
Kazkokia hernia cia su ta romada ir jos 40proc (ritėms ir kotams)... :grin: :roll: zodziu tokia istorija, nusprendziau isigyti kota 699 + surfui rite besibaigiancia pakeisti 199lt. sumoje butu... 699+199=898lt. pritaikius 40proc nuolaida 898-40proc=538.8 :roll: kaip ir viskas ok..., padarau uzhsakyma, ivedu nuolaidos koda, spaudziu apmoketi..., Apmokejimo kaina 742.15 :mėlynvarla ir taip ir anaip galva krapsciau.., nu nesuprantu kaip cia tie skaiciai gavosi dabar jiems... :) parasiau laishka..., laukiu, gal atsakys :roll: alaus buciau ishgeres buciau ir nepastebejes, :neutral: :/nek :/nek
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė