Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #264508   Skumbrotas
 14 Kov 2011 13:02
Agis rašė:.... Apie žemaičių tautybę nieko nerašo, taigi įžeidinėjimas pagal tautišką pusę netinka .....
Beje ir dabartiniame surašyme tokios tautybės nėra.
......
Nu bet ir mąstymas pas tave, Agi, eina sau..... :shock: Tipo nori pasakyt, kad jei kada kokie gėjai iš eurosajūzo parlamento nuspręs, kad sojuze tiek visi persimaišė, kad jau nėra prasmės atskirai dalint į kažkokias tautybes ir ateityje visus pradėt vadint "europiečiais" - tai ir neliks de facto jokių tautų :?: Kodėl UK visi save vadina britais, bet niekad neužmiršo kad pagal tautybę yra arba anglai, arba škotai, arba valai (velsiečiai), nors net ir kalbas savo primiršo :?:
Apie žemaičius senovėj Europoj anksčiau sužinojo nei apie lietuvius, daug amžių žemaičių tautybės nieks neneigė, netgi jungtinė valstybė vadinosi Didžioji Lietuvos ir Žemaitijos kunigaikštystė, todėl ji tokia buvo, yra ir bus, kad ir kaip šiandieniniai politikai uodegas besukiotų :!: Ir nėr ko apsimetinėt durneliu....
 #264518   Agis
 14 Kov 2011 13:53
Nieko aš apie tuos Tavo Žemaičius nenoriu blogo pasakyti arba klausytis vienšališkų Tavo istorijos pamokų.Aš tik manau, kad ne tautoje šiuo atveju esmė, o paprasčiausiame bendravime, bet kadangi užgauta Tavo tautinė/potautinė savimeilė tai tik ta ir akcentuoji.
Beje manau nederėtų sakyti, kad europarlamente sprendimus priiminėja tik gėjai ;-)

"Klausimas - kodėl šitam forume yra toleruojami laikas nuo laiko pasirodantys užsipuldinėjimai žemaičių adresu stengiantis juos pažemint tyčiojantis iš jų kalbos, pateikiant žemaičius lyg esant žemesnio protinio lygio žmonėmis Ar moderatorių nuomone tai nesikerta su etikos normomis "

Tikriausia ne tik šitame forume tai atsispindi ir ne tik apie Žemaičius kadangi pagrindinis darbas/dėmesys skiriamas mėgėjiškos žūklės propogavimui, o ne vienos ar kitos etninės grupės, tautos nepriimtino apibudinimo.

.... studiju laikais mislinom, kodel zemaiciu tokia keista kalba ir priejom tokios isvados, kad matyt, jie buvo stipriai per galvas dauzyti kryziuociu

Šiuo atveju aš nematau žodyje "keista kalba" kalbos įžeidimo
"stipriai per galvas daužyti" taigi kryžiuočiai daužė ne tik Žemaičius, o jau pažeminimas ir patyčios ar pateikimas žemesnio lygio žmonėmis, tai jau fantazijos vaisius ir ligotas noras žvejų forume rasti "Žemaičių" priešus.
 #264529   Skumbrotas
 14 Kov 2011 14:29
Agis rašė:.... studiju laikais mislinom, kodel zemaiciu tokia keista kalba ir priejom tokios isvados, kad matyt, jie buvo stipriai per galvas dauzyti kryziuociu

Šiuo atveju aš nematau žodyje "keista kalba" kalbos įžeidimo
"stipriai per galvas daužyti" taigi kryžiuočiai daužė ne tik Žemaičius, o jau pažeminimas ir patyčios ar pateikimas žemesnio lygio žmonėmis, tai jau fantazijos vaisius ir ligotas noras žvejų forume rasti "Žemaičių" priešus.
Matos, kad suvalkam dar stipriau per kaušus kliuvo, kad nesugeba suprast visos frazės prasmės, ir paprasto chamizmo fakto konstatavimą interpretuoja kaip ligotą menamų priešų paiešką.
Iš viso šito išvartymo pozicija kaip ir aiški - GALIMA. Taigi biagiam diskusiją ryšium su tuo kad viskas patapo aišku :/braj;
 #266693   gelmės
 23 Kov 2011 08:26
Hau, ::hai-bai
Persiprašau, kad mano pagalba buvo sukelta suiirutė. Palmėje pasėdėti yra nieko blogo. :ruko
Iš kart prie esmės.
Padariau klaidą, kad anksčiau darbe parodžiau Ž.T. Kol skaitė vienas kitas, buvo viskas gerai. Bet skaitančių padaugėjo. Tame tarpe atsirado ir mokinių. Na ir kai pradėjo "trupėti batonas", prasidėjo ir man nesaldu. Stogas buvo pasiektas Audručio pokalbyje su Diegu dėl pijokavimo meetuose. Pasitartasi buvo su vienu suaugusiu ir jam suteikiau info. Čia galima rašyti plačiai, bet apsiribosiu tiek.
Klausimas? 1. Kam reikalingi nikai, jei : Arba cia biliardistai aiskinasi, arba uz mera, bet tada kliutu ir man
Gelmes, kas ci do ciudai?

Į viršų

Agis Pranešimo tema: Re: Blevyzgos - duona kasdieninė (27)Parašytas: 21 Vas 2011 10:25

Miestas: Klaipeda Čia matyt audrutis jau į Vabalininko mero postą taikosi, tai Gelmius ir susirūpino bo su tokiu wadowu mokiniai visai nukvaks ir vietoj šaunykų į mokyklą pradės nešiotis biliardo lazdas

Čia tik paskutiniai postai. Aš nieko prieš juos neturiu, jei ką, bet pravardės darbe turėti nenoriu. :-D (p.S. Tik neužsidėjinėkite sau bausmių)
2. Kam reikėjo užblokuoti visus 61 kompus, jei jau aš nusikaltau? Nesunku rasti iš kokio kompo rašydavau.
3. Tas OLI, TAI TIK DALIS MANO parašymo. Jei imanoma, atblokuokite Jį nors tiek, kad jam būt galima pasiskaityti.
4. Audrutis labai patiko savo pasisakyme, dėl ko jis prašosi atostogų. Už tai aš jį gerbiu. Jei galima, atblokuokite jį nors tiek, kad galėtų pasiskaityti.
5. Komentarų čia nenorėčiau. Geriau į privatą. Dėl ko, turėtumėte jau suprasti.
Ačiū.
Ir vis dėl to. Aš jus :/brazasista
 #266878   Agis
 23 Kov 2011 20:15
Kadangi pacituota mano žinutė, tai leisiu sau pakomentuoti.
Aš visada sakiau, galvokit ką rašot.Jūs patys nusipiešiat savo atvaizdą, patys susikuriat rėmus , kuriuose su Jumis bendraujama, patys dedat savo atvaizdus ar aprašinėjat savo susitikimus.Forumas tai tik jūsų rašliavų veidrodis, taigi jis parodo tik atvaizdą :!:
Būtų naiviu ir juokinga prisiimti atsakomybę už kitų "Tik neužsidėjinėkite sau bausmių" atvaizdus virtualioje erdvėje ;-)

Įdomu, kas sekantis ieškos skriaudos "Blevyzgose" :roll: :-D
 #269838   Vitolis
 01 Bal 2011 22:31
Senai pasigedau Upiu sarashe Šetekšnos-Jaros. Atsirado, tai paėmėt ir zomką užkabinot. Davai raktu grait ir atrakinat. Myžupis mat jiems. Vienas iš didžiausių Šventosios intakų jiems myžupis. Kai nebus kas rašo, tada zomkų galėsit kabint ar visai ištrint. Va tep va.
 #269846   vava
 01 Bal 2011 22:41
idomu, kur tu anksciau buvai ir kodel tau tos temos nereikejo? gerai, atidarom. paziuresim, kiek ji idomi
 #270100   Dziedas
 02 Bal 2011 19:12
O kur dingo moteriškos blevizgos,ir kiti klausimai surištos su poniom? Ju buvimas forume ,nors ir retai,bet vistiek leido mums buti vyrais.
 #270641   Vaidis
 04 Bal 2011 21:23
gintars rašė:Gal butu galima pakeisti mano dabartini nika gintarux i gintars, issaugant visus parasytus postus forume.
Kokios bėdos, prašau gintars :/braj;
 #270711   Vaidis
 05 Bal 2011 06:29
SauliusM rašė:eeee, a ko desiniam virsutiniam kampe ner:
salačius (Aspius aspius L.) nuo balandžio 1 d. iki gegužės 15 d.
mazu taisykles pasikeite?
Niekas nepasikeitė, tik turim šiokių tokių techninių nesklandumų, kai pašalinsim, papildysim laukelį dešiniame kampe.
 #270907   linaspvlts
 05 Bal 2011 15:44
sveiki

turbut teisingoj temoj rasau.
Noriu paprasyt isbraukti mane is Zvejotribunos klubelio.Komentaru nebus.
 #271545   hamis
 07 Bal 2011 13:12
tikrai betvarke darosi forume. siulau laikinai, arba visam laikui uzrakinti registracija i foruma. sveciai juk gales skaityti, o pagr. puslapyje patalpinti pranesima, kad norintys uzsiregistruoti parasytu administratoriui el. laiska apie save ir kodel nori dalyvauti diskusijose, ar pan. nes ziuriu labai daug nauju nariu kurie raso nesamones, brakonieriauja ir pan. tersia foruma. darosi nebejauku...
 #271550   vava
 07 Bal 2011 13:33
Jau kuris laikas nauji nariai registruojami tik patvirtinus administratoriui.
Jei Jus pastebit netoleruotinu dalyku anksciau uz mus, tikrai busime dekingi, jei apie tai informuosit neatideliodami PM zinute ar viesai.
 #271774   Vegys
 08 Bal 2011 08:00
viskontas1,
Priimdamas niekad nežinai ką žmogus turi galvoje. Juk ir gyvenime sutikęs nepažįstamą žmogų nežinai ką anas galvoja.
Tas kur sėmė stintas samčiais - oficialiai įspėtas. Ateityje už tokius prasižengimus bausime griežčiau.
 #271782   Aurumas
 08 Bal 2011 08:08
nu nu.., tai taip iseitu, kad cia galetu uzsiregistruoti tik pazystamai ir draugai.. o kaip tai padaryti zmogui, neturinciam pazystamo is ZT, kuris galetu papaisyti jam rekomendacija... ?
 #271784   viskontas1
 08 Bal 2011 08:11
na del to tai tiesa nu reik kazka sumastyti , nes tikrai cia ateina visokie is forumo pasikolioja ir panasiai , ir moderem darbo daugiau ispejineti tokius plausus istrinineti ir taip toliau
 #271785   Sokratas
 08 Bal 2011 08:13
Nieko nėr paprasčiau: neaišku kas, abejojat priimt-nepriimt, siunčiat užklausimą viskontui1 ir gaunat aiškų atsakymą. Kur čia problema, ko čia dar moderatoriams sau galvas kvaršint. Yra visažinis, tai jo ir reik klausti, o ne ,,čiūdus" čia krėsti :lol:
 #271791   ramkis
 08 Bal 2011 08:38
siulyciau koku tai 3 men bandomaji laikotarpi, egzamina is ZT taisykliu islaikyti, ir jei per 3 men prasikals, ar neislaikys egzo, spanas i rura ir atia :[anuol
 #271869   hamis
 08 Bal 2011 11:57
Aurumas rašė:nu nu.., tai taip iseitu, kad cia galetu uzsiregistruoti tik pazystamai ir draugai.. o kaip tai padaryti zmogui, neturinciam pazystamo is ZT, kuris galetu papaisyti jam rekomendacija... ?
as juk aiskiai parasiau kam cia tas erezijas skleisti. nori patekti i foruma rasai motyvacini laiska adminui, ar dar kam i palikta meila pagr. puslapyje. parasai kiek metu zvejoji, kodel nori patekti i foruma ir panasiai. kas nori tik paskaitineti, tai ir svecio teisemis gali pasisveciuoti.
na, o jei dar parasys, kad koks tai tribunietis gali uz ji laiduoti, tai tik pliusas.
 #271878   Aurumas
 08 Bal 2011 12:14
bl kokie visi gudrus... a brakonieriai rasyt nemoka??? brakonierius irgi gali prirasyt tau toki motyvacini laiska, su visa savo bieografija.. nuo vaikystes pradejo zavetis zvejyba.. kaip sportiskai dabar gaudo.. kaip paleidzia ir t.t ir t.t. perskaites susizavesi juo ir sakysi: vo bl, is sito bus galima kazko pasimokyti... nors jo tikslas gal bus suzinot hamio zuvingas vietas ir ten sietka uztemti.. ir kui.. tu suzinosi jo tikslus ir norus registracijai.. is to erezinio laisko... tai tiek ;-) labanaktis ::hai-bai
 #271881   Vegys
 08 Bal 2011 12:19
Visiškai pritariu Aurumo mintims. Nemanau, kad ribojant galėtume apsisaugot nuo netinkamų žmonių. Tik sumažinsim naujų dalyvių skaičių, apsunkinsim jiems prisijungimą.
Nuo Naujųjų metų buvo 4 atvejai kai buvo pastebėtos žinutės su MŽT nesilaikymu ir jiems skirti įspėjimai. Argi tai tiek daug ?
 #271883   hamis
 08 Bal 2011 12:29
Aurumas rašė:bl kokie visi gudrus... a brakonieriai rasyt nemoka??? brakonierius irgi gali prirasyt tau toki motyvacini laiska, su visa savo bieografija.. nuo vaikystes pradejo zavetis zvejyba.. kaip sportiskai dabar gaudo.. kaip paleidzia ir t.t ir t.t. perskaites susizavesi juo ir sakysi: vo bl, is sito bus galima kazko pasimokyti... nors jo tikslas gal bus suzinot hamio zuvingas vietas ir ten sietka uztemti.. ir kui.. tu suzinosi jo tikslus ir norus registracijai.. is to erezinio laisko... tai tiek ;-) labanaktis ::hai-bai
ar as rasiau ka nors apie brakonierius??? as kalbu apie nevisprocius, manau eis toki atskirti, kuris nemoka net prisistatyti, ar parasyti del ko nori dalyvauti diskusijuose. jei nemoki, vadinasi nereikia. ismoksi, parasysi zmoniskai ir tu jau tribunoj. ir nebleksek cia, nes savo nervus mamai gali demonstruoti. cia yra pasiulymai, jei turi kazkoki geresni pasiulyma kuris padetu islaikyti foruma "svaresni" tai pirmyn '''bum
kas del prakonieriu, nors cia jau ne i tema, nuo ju forumas tikrai neapsisaugos. tad apie juos kalbeti nereikia. pastebejus baudzia ir be musu adminai juos.
p.s.s zuvingu vietu jau senai niekas neberaso, nebuk toks naivus.
tiesiog nebesijaucia tokio jaukumo ir svaros forume ( ne nuo moederatoriu valymu cia aisku priklauso) patys pritersem, dar visokiu pusdurniu priblevyzgoti puse temu, kiti dar prisideda prie ju ir issiplecia diskusijos no zuvies iki kosmoso.
norisi, kad tai butu toks jaukus "ratelis" bendraminciu. visi senesni ir dabartiniai esantys tvarka zino ir manau su laiku viskas stotusi i savo vietas jei forumas butu uzdaresnis (bent laikinai, juk pabandzius nesuzinosim) nors jei jau tokios priesiskos nuotaikos ir viskas daugumai gerai, pries veja as irgi nebepusiu... tai tiek.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė