Hau,
Persiprašau, kad mano pagalba buvo sukelta suiirutė. Palmėje pasėdėti yra nieko blogo.
Iš kart prie esmės.
Padariau klaidą, kad anksčiau darbe parodžiau Ž.T. Kol skaitė vienas kitas, buvo viskas gerai. Bet skaitančių padaugėjo. Tame tarpe atsirado ir mokinių. Na ir kai pradėjo "trupėti batonas", prasidėjo ir man nesaldu. Stogas buvo pasiektas Audručio pokalbyje su Diegu dėl pijokavimo meetuose. Pasitartasi buvo su vienu suaugusiu ir jam suteikiau info. Čia galima rašyti plačiai, bet apsiribosiu tiek.
Klausimas? 1. Kam reikalingi nikai, jei : Arba cia biliardistai aiskinasi, arba uz
mera, bet tada kliutu ir man
Gelmes, kas ci do ciudai?
Į viršų
Agis Pranešimo tema: Re: Blevyzgos - duona kasdieninė (27)Parašytas: 21 Vas 2011 10:25
mero postą taikosi, tai Gelmius ir susirūpino bo su tokiu wadowu mokiniai
visai nukvaks ir vietoj šaunykų į mokyklą pradės nešiotis biliardo lazdas
Čia tik paskutiniai postai. Aš nieko prieš juos neturiu, jei ką, bet pravardės darbe turėti nenoriu.

(p.S. Tik neužsidėjinėkite sau bausmių)
2. Kam reikėjo užblokuoti visus 61 kompus, jei jau aš nusikaltau? Nesunku rasti iš kokio kompo rašydavau.
3. Tas OLI, TAI TIK DALIS MANO parašymo. Jei imanoma, atblokuokite Jį nors tiek, kad jam būt galima pasiskaityti.
4.
Audrutis labai patiko savo pasisakyme, dėl ko jis prašosi atostogų.
Už tai aš jį gerbiu. Jei galima, atblokuokite jį nors tiek, kad galėtų pasiskaityti.
5. Komentarų čia nenorėčiau. Geriau į privatą. Dėl ko, turėtumėte jau suprasti.
Ačiū.
Ir vis dėl to. Aš jus

Jei ką, tai ir aš retkarčiais pagaunu...