Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #272161   varnenas
 09 Bal 2011 12:53
dalius1984 rašė:Gal ne y tema uzklausiu,bet.. gal kas zinot kas parduoda Jack Russel terier veisles suniuka? buciau dekingas jei kas ka pasiulytu..
ant zyvco desi?
 #272165   Angler
 09 Bal 2011 13:13
petriukas rašė:maciau du senius su valtim ir su muselinem meskerim tikriause upetakius medziojo nes ten ju irgi pasitaiko ir nemazu, gal daugiau kas girdejes apie upetakius tame ezere?
:koliorava
Gal ir upetakius jie ten gaude,bet airiai muselininkai ir lydekom siulo muchas ;uolrait
 #272166   Angler
 09 Bal 2011 13:17
varnenas rašė: tai pavariau iki Britas bay
Nu biciuli sakyciau Dublinas ir Britas Bay du skirtingi spot'ai :roll: ,jeigu kazkur Dubline butum pagaves bassa gal ir buciau nustebes,bet Britas Bay iprasta bassu zvejybos vieta,berods meskute megsta tas vietas :?:
 #272169   Arnoldas
 09 Bal 2011 13:27
dalius1984 rašė:Gal ne y tema uzklausiu,bet.. gal kas zinot kas parduoda Jack Russel terier veisles suniuka? buciau dekingas jei kas ka pasiulytu..
ziurek www.donedeal.com ''plot :/braj;
 #272190   Angler
 09 Bal 2011 14:32
robertascv rašė:na tarp uolu ant skumbres:)
Gal lobsterius su krabais sumaisiai :?:,kad krabus gaudo tarp uolu ant zuvies ir vistos teko matyt,bet lobsterius pirma karta girdziu :roll:
 #272194   meskute
 09 Bal 2011 14:51
ne syki gaudziau krabus ant vistos kojos,teko matyti ir aplink smirinejanti lobsteri,bet man pasirode,jog jie baigshtus
 #272208   Arnoldas
 09 Bal 2011 15:49
maciau kaip lobsterius gaudo Killkee... nardo ilankose ir rankomis, kiti dungarvine maciau gaudo buciukais is valciu sustato tokia vorele ir palieka... bet kad tarp uolu gaudytu nemaciau galbut... na kaip jums zmones su lydekom? gal kas gaudot lough derg? mano valtis ateina kita savaite tai bandysiu ten... p.s. gal kas nors zinote kur gauti barimetriny plana kokio nors ezero cia? jei tokie yra ? Aciu
 #272212   varnenas
 09 Bal 2011 16:17
Arnoldas rašė:maciau kaip lobsterius gaudo Killkee... nardo ilankose ir rankomis, kiti dungarvine maciau gaudo buciukais is valciu sustato tokia vorele ir palieka... bet kad tarp uolu gaudytu nemaciau galbut... na kaip jums zmones su lydekom? gal kas gaudot lough derg? mano valtis ateina kita savaite tai bandysiu ten... p.s. gal kas nors zinote kur gauti barimetriny plana kokio nors ezero cia? jei tokie yra ? Aciu
tai dar prie valties ir echolota isigyt, ir nereiks jokiu planu
 #272213   Devidas
 09 Bal 2011 16:25
sveiki visi!
pradesiu nuo to kad esu naujokas airijoj,sudomino mane zvejiba juroje. 3 kartai zvejoti juroje 1 krabas :D ir tas jauciu atsitiktinai! visus kartus zvejojau salia dublino hoftas ir blak rock ten kur uostas.sistemeles perku dali pats gaminuosi,masalai ne kazkas kas parduodama.kiek skaiciau forumus tai cia airijoj i jura daug atuzijastu.noreciau kada pazvejoti kartu pasimokyti kaip vyksta pati zvejiba atstumai, masalas, sistemeles, iranga :).siand zvejojau visiskas nulis :( salia manes du makaroncikai zwejojo tai trauke pleksnes viena po kitos ;uolrait
butu saunu jai koks juros zveju burelis susikurtu! ( isvikos, turnyrai...)
 #272215   dalius1984
 09 Bal 2011 16:39
varnenas rašė:
ant zyvco desi?
jo,zadu y atlanta waryt ant rykliu,tai reikia,nes kiek zinau labai gywibingi buna :) siaip tai paciam man reikia,ziurejau prieglaudoj bet ten wisi pagywene jau..
 #272226   robertascv
 09 Bal 2011 17:33
Angler rašė:
robertascv rašė:na tarp uolu ant skumbres:)
Gal lobsterius su krabais sumaisiai :?:,kad krabus gaudo tarp uolu ant zuvies ir vistos teko matyt,bet lobsterius pirma karta girdziu :roll:

na jo baisiausia kad tie krabai ir neduoda ramybes kai lobus gaudai bet nieko kai lobas prieina tai krabo nie kvapo nielieka ir seip del baukstumop kaip kas ce sake,jo jie labai baukstus :shock:
 #272236   varnenas
 09 Bal 2011 18:33
dalius1984 rašė:
varnenas rašė:
ant zyvco desi?
jo,zadu y atlanta waryt ant rykliu,tai reikia,nes kiek zinau labai gywibingi buna :) siaip tai paciam man reikia,ziurejau prieglaudoj bet ten wisi pagywene jau..
geriau lydekom dek velkiaujant...
 #272313   arvydka
 09 Bal 2011 22:59
Šiandien po pietų su pažystamu buvom išplaukę pamėtyti spiningų, tsakan. Oras buvo visai geras žvejybai, nors iš ryto buvo visai šilta, bet po pietų apsiniaukė. Vėjas rytų, pietryčių. Nuplaukėm į vietą. Kol aš pliontojau savo spiningą pažystamas jau mėtė blizgę. Beregi glaza - asobena jajca... :superšokas Gal iš antro metimo prie pat valties kirto lydeka, tas nors ne jaunuolis, bet pasikarščiavo, neleido prasisukt ritei ir aš stebėjau kaip sulinko į ragą jo spiningas, o paskui po akimirkos pokšt ir valas jau plėvesavo vėjuje... Zakon podlasti - didžiausios lydekos nueina savais keliais. :) Nu ir aš pradėjau mėtyti, biškį graužiamas pavydo. Gal po kokių 10-15 min man kirto lydys. Traukiu traukiu, pritraukiu prie valties, lydys kyla prie vandens paviršiaus ir išnyra lydekos snukis su dviem blizgėm! Viena blizgė manoji, o kita mano kolegos, kurią nutraukė prieš keliolika min. :shock:
Paveikslėlis
This is how we doing!
Lydeka buvo apie 2 kg. Pasakiu jai kad daugiau taip nedarytu ir paledau atgal. Kaip smagu jausti su kokia jėga lydeka išsiveržia į laisvę. Mano kolega pasakė jog pasidariau kaip tikras airis, jog žuvis paleidinėju. Vėliau dar vieną lydį ištraukiau apie 1.5 kg. Vienas ešerys neblogas stvėrė už lydekinės blizgės, bet nepaskubėjau traukt, nes pagalvojau jog koks peiliukas užkibo.
O paskui kažkokie veikėjai atskrido su kateriu pradėjo raižyt vandenį ir kibimas baigėsi...
 #272334   Angler
 10 Bal 2011 00:01
Geras :gutgut :-D visokiu istoriju zvejyboje nutinka :gutgut,o ir nuotrauka graziai gavosi,man patinka :gutgut,o kad zuvis paleidineji manau del to ariu netapai,tiesiog tu arvydka esi teisinga rybokas ir tiek ;uolrait
 #272339   dalius1984
 10 Bal 2011 01:57
sauniai cia ;-var-var. yra ir man taip buwe su eseriais kursiu mariose,kai nunese twisteriuka ir kolega weliau pagawo ta pati niekadeja :)
 #272429   petriukas
 10 Bal 2011 14:44
sveiki.... mano reportaziukas veluoja del gero oro saslyku ir alaus... ;-var-var. ;-var-var. :cig.
viskas prasidejo vakar anksti ryte. suplanavau lekti iki finejos ezero (nezinau as jo ten tikslaus pavadinimo) ir kadangi niekas is mano kolegu negalejo varyti teko veikti vienam... taigi varau pro virginia sakau stabtelsiu sasysku airisku nusipirksiu (niam niam niam :tia-tau ) uzeinu i parde ogi dar anksti dar neiskepe sakau nuleksiu iki balos paziuret o ten oras puikus zuvytes sokineja greit spina pasiruosiai ir te tau gal kokie 8 eseriokai kaip va fotkej matot virsui.... 300g-500g..... galvoju gera pradzia puse darbo vel i parde sasysku jau sakau gatavos bus pasiemiau desreliu ir nulekiau iki finejos ir netempet gumos 8 ar 9 upetakiai (2 is ju biskeli virs 1kg kiti po 700g-900g) 2 lydekos kazkur 500g ir 1.5kg ir 4 eseriai visi nuo 500g.... fotkes prastos nes nesinori zuvies ant akmenu dauzyt o ir zvejojau vienas ir dar su telefoniu fotkinau....
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
na va tiek ai tiesa MASALAI tasmanijo velnes geriausiai dirbo su geltona....
Patarimai britkelnes butinos, akinei nuo saules, graibstas.... nes labai jau spurda tie upetakiai ir atitruku dar tiek pat ju kiek istraukiau....
na dabar jau viskas ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var. dienike buvo nereali... ''plot ''plot
 #272439   Angler
 10 Bal 2011 15:11
Hi lads ::hai-bai look at this babes will ya :cool:
Paveikslėlis
 #272450   Vegys
 10 Bal 2011 16:02
Angler,
kokia daugmaž vandens temperatūra ten kur lynus gaudei ?
 #272458   zekisLT
 10 Bal 2011 16:46
ei ei angler, nu ka greitai pasakoji kur ir kaip ta grozi traukei :) ;-var-var. uhu, reikia ruostis zvejot rimciau ''plot
 #272464   Angler
 10 Bal 2011 16:59
Zvejojau netoli Mullingaro Royal canal ;uolrait
To Vegys:Pas mus visa sia savaite labai silta,dienomis oro teperatura siekia iki 20C silumos,man sunku pasakyti kiek tas vanduo dabar yra,nematavau,bet lynu zoras prasidejo,kimba agresyviai,priesinasi stipriai ir siart praktiskai nereikia :gutgut
 #272602   blazer
 10 Bal 2011 23:08
Grazus oras siandien, silta. Islekem su seima grynu oru pakvepuot. Aisku isimeciau pora meskeriu, mazu ka. Nuveziau namiskius virginijos ezra parodyt KAIII DIDUMO!!!! :-D :-D :-D vietoj buvom apie 12.30, sutikau pazystamu. hebra buvo uzsimete kruva dugniniu ant karsiu, ir ilankelej pludes sumerke. pakalbinus, papasakojo, kad nepagavo visiskai nieko kolkas. zveju nemazai aplink, bet bovo ramu. uzsimeciau ir as plude. po kiek laiko pasirode pirmieji kibimai, tai vienam, tai kitam pradejo kabinetis zuveliokai. bet didumo kokie 5cm nedidesni. Na man pasirode nuobodus toks gryno oro isisavinimas, tai grudau as ta pludine atgal i bagazine ir issitraukiau museline, galvoju, nors pasimokinsiu kazkiek mojuoti. Deja mokintis nelabai sekesi, tai po geros valandos emiausi spinigo ir mikriku. ilgai svaidziau as ta mikrika, kol galu gale mazdaug apie 17 val. pradejo kabinetis labai grazus eseriai ir taip iki mazdaug 19val. po to kabinosi visai mazyciai, tai nusprendziau kad gana jau seimai to gryno oro, ir isdumem namo. Kelis eseriokus teko pasiimti, nes dukra juos megsta kaip saldainius :)

Paveikslėlis
 #272604   arvydka
 10 Bal 2011 23:37
Nu neblogai chebra pagaudėt šį savaitgalį, neblogai. ;uolrait
O aš šiandien tokią riebią 3 kg lydeką įkirtau. Spėju kad dar buvo neišneršusi.
Paveikslėlis
Viena lydeka stvėrė ant mikro masalo, aišku sistema be pavadėlio ir lydekai pradėjus vartytis ji nukando valą. Senas žvejys, bet klaidos vaikiškos... :oops:
Plius vienas ešerys kokie 300 gr stvėrė Wirek 15 gr blizgę.
Paveikslėlis
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė