Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #272606   dalius1984
 11 Bal 2011 01:23
to Blazer: kurioj cia wietoj virginijoj gaudei? ten kur wisi lydzius gaudo? ten mieste paciam? eseriokai neblogi,neswerei?
 #272607   blazer
 11 Bal 2011 02:10
dalius1984 rašė:to Blazer: kurioj cia wietoj virginijoj gaudei? ten kur wisi lydzius gaudo? ten mieste paciam? eseriokai neblogi,neswerei?
jo, paciam mieste ant betonkes :) kazkaip pamirsau pasverti :oops:
 #272608   vicioha
 11 Bal 2011 03:58
sveiki visi zvejokliai.as visiskas naujokas forume,bet skaitau pastovei .daug rasote apie virginija,norejau paklausti ar galima issinoumoti ten valti ir ar reikia zvejybos leidimo paspiningauti , ir ar galima nusipirkti kurnors vietoje ir kiek kainuoja dienai.dekingas visiems uz pagalba.dirbu naktimis autobuso vairuotoju oro uoste ir skaitau foruma tik pertraukos metu 02-03val. viseims nei zvyno ir nei uodegos....
 #272668   dalius1984
 11 Bal 2011 10:31
sweikas prisijunges vicioha -:saliut siaip irginijoj jokiu leidimu nereikia,swarbu taisykliu laikytis ten :) ir wiskas bus ok ;-var-var. ten walti toks seniokas nuomodawo toj wietoj kur mes lydekas gaudem,bet ziema buwo iskeles is wandens,o dabar net nezinau ar atgal yleido.jis berods 25e dienai jimdawo ;;yel
 #272699   miegas
 11 Bal 2011 12:11
as vakar aplankiau musu pamegta pleza, nuvaziavau 4 valandom pries max. pirmas metimas nutraukta sistemele su shoklyderiu, antras metimas nutrauktas kablys. pereinu truputi toliau, galvoju kas cia per... pries kelias dienas zvejojom ir nieko nenutraukem, metimas ir vel nutrauktas kablys, uzsidedu paskutine sistemele, pasirodo kibimas, kertu vel kazkur ikabinta ir vel lieku be shoklyderio.
ziuriu papludimiu atvaziuoja kazkoks balvonas, netoli musu sustoja issiima meskeres ir zvejoja, jmj visai galvoju nubludo, nejau taip sunku ateiti nuo stovejimo aiksteles. tai man toks klausimas iskilo ar tai legalu?
 #272844   Devidas
 11 Bal 2011 17:22
gal jums teko susidurti daugiau su multipliers rytemis, zvejibai juroje, vienos jos buna su valo skleidikliu kitos nea.mane domintu kaip tai itakoja uzmetimo nuotoliui cia jeigu zvejoti su surf tipo meskerikociu.
dekui is anksto!
 #272849   blazer
 11 Bal 2011 17:40
vicioha rašė:sveiki visi zvejokliai.as visiskas naujokas forume
Sveikas prisijunges. Kaip man porino Alvius, tai leidimo nereikia zvejot virginijos ezere. Bet zuvies praktiskai imti negalima ten. Galima berods paimti viena lydi ne didesni kaip 50cm (nors ten dazniausiai uzkimba gerokai didesni :-D ) ir ne daugiau kaip keturias ne verslines zuvis. Apie tai byloja ir iskabos prie ezero ivairiomis kalbomis ( LT taip pat) Labiausiai uzknisa "turgus" prie ezero (paciame miestelyje), o kitu geru vietu dar nezinau, tik kelis kartus pats ten esu buves.

miegas rašė: ziuriu papludimiu atvaziuoja kazkoks balvonas, netoli musu sustoja issiima meskeres ir zvejoja, jmj visai galvoju nubludo, nejau taip sunku ateiti nuo stovejimo aiksteles. tai man toks klausimas iskilo ar tai legalu?
tiksliai nezinau ar tai legalu, bet pas mus balbriggane kaip autostradoj, nuo ryto iki vakaro vazinejas :-D ir ne vienam airijos zveju forume esu mates nuotrauku, kaip airiai su masinom papludimy suleke, surfus vos ne i masinas atreme :)
 #272958   lydis
 11 Bal 2011 21:12
si savaitgali planuoju pabandyt lynu pagaudyti , gal kas zinot jauko recepta lynams efektinga kuri jau isbande esat?
 #272977   zekisLT
 11 Bal 2011 21:56
grazus laimikis ;-var-var. o ir and cukriukes kokios paime :shock: alkanas lydis pasitaike matomai, sauniai ;uolrait tikiuos keliavo atgal grazuolis :)
del lynu tai pasiziurinek nete, turetum kazka rasti tinkamo :roll:

meskute ko taip ''zaizaruoji''? :lol: tarp kitko pats lynu niekur nebuvai islekes pabandyt?
 #272980   Angler
 11 Bal 2011 22:21
Lydi grazi lydeka :grin: :gutgut kur zvejojai :?:
As asmeniskai nusiperku lynui skirtu pasaru truputi extra imaisau smulkintu kanapiu semenu,iberiu siektiek dziku,o i vandeni kuriuo drekinu pasara ipilu saldaus skysto atraktoriaus that's it,paprasta ir efektyvu :ruko
 #272983   meskute
 11 Bal 2011 22:27
Nemazai svarshciau rashyti apie tai ar ne.Bet vis del to nusprenziau apie tai padestyti savo mintis jei zodziai susidelios kaip reikia ir sugebesiu jums perteikti tai ka noriu pasakyti.
Savaitgali pusiau paskubom, pusiau neblogai is anksto pasiruosus (kas liecia masalus ir jaukus)nulekem imerkti apdulkejusias po ziemos sildymo sezono pludinukes.Myntyse nebuvo uzsibrezto tikslo, nebent tai ,kad vidudieni saule turejo pasvilinti ir buvo apie 20 silumos.Vadinasi nuotaika ir shiltas poilsis garantuotas. Taigi noreciau kiek apsistoti ties nuotaika.Sakyciau gana neretai sutikus tautieti prie vandens su meskere rankose nesinori jam net labas pasakyti,o apie ispudziu ar patirties pasidalinimu net ir kalbos negali buti.Panasiai nutiko ir shi karta. Taip jau atsitiko,kad ryte atvaziavus prie ezerioko radom keturis tautiecius prazvejojusis visa nakti.Pagal ishvaizda irk albas buvo aishku ,kad zvejojo kartu ir keletas litru degtineles .Aisku daugelis pasakys koks mano reikalas kas kaip zvejoja .Ir bus teisus ir esme ne tame.Esme paciame zmoniu mastyme,mintys pas visus kalbos sukosi tik apie milziniskus kiekius zuvies uzshaldytus shaldikliuose,dar nuo praeito sezono pagautus ir nespetus ishrukinti bevek simtais skaiciuojamus ungurius.Nors ir gyvatem jau treti metai uzdetas banas niekas I tai nekreipia demesio.Rodos kartais ir zvejojant uzkimba koks atsitiktinis unguriukas tai net nezinai ka su juo ir bedaryti….o cia sau vyrai tikslingai vaziuoja slidziuju gaudyt ir net visai legaliais budais – dviem kotais prigaudo per nakti apie 20 vientu sverianciu beveik po kilograma. Pakalbejus su vyriokais susidare toks ispudis,jog jiems zvejyba tarsi koks verslas.Su didziuliu pasidiziavimu vardino grafystes ir konkretesnes vietoves kur ,kada irk a gaudys.Ishsikalbejus pasirode jog airijoj jau per desimt metu gyvena ,taigi sistema zuvies ishgaudymui (samoningai rashau ishgaudymui),o ne pazvejojimui veikia…..Va del tokiu zmoniu man buna geda,ir daznai nesinori sakyti ,kad esu ish lietuvos kiles.Aisku del mano pasisakymo dauk kam gali kilti diskusiju ,bet mano nuomone yra tokia ir jos niekas napakeis.O pridurdamas noreciau pasakyti jog ash ne vias zuvi paleidziu nenoriu pasirodyti angelas ar panashiai ( vakar mes pasemem keturias zuvytes) ,bet manau turi buti tam tikros ribos.Juo labaiu,kad sioje shalyje negirdejau ne apie viena ish bado mirshtanti tautieti.Taigi gaudo sau ,aprupina kitus tautiecius zuvimi.Aisku zuvies yra jos visiems uzteks.Ishgaudysim vienoj vietoj ,vaziuosim I kita… Uzbegdamas uz akiu noriu pasakyti jog shi istorija ivyko vidurio airijoje tikslesnes vietos nenurodysiu.Ir kagi atejo laikas shiek tiek papasakoti ir apie tikrai neblogai praleista savaitgali.Ishsimiegojom pakankamai ir nelekem prie vandens ish ankstaus ryto.Ppasiekus vieta saule jau gerokai kaitino.Ir gal po kokiu 5-10 minuciu pirmieji kibimai.Aisku kaip visada ne man.Ish karto atsakingai pareiskiu shi syki drauge mane pralenke zvejyboje nors ji ir gaude viena meshkerele.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Na o pabaigai jau aishku man uzkibo visai neitiketinas desertas.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Ir dar buvo malonu tai ,kad tautieciai kuriu supratimas apie suzvejotus laimikius kiek skiriasi nuo mano atzvejoje shalia musu 24 valandas nemate kaip atrodo lyno kibimas, ir zuvi mate tik ant musu meshkeriu. Gal taip galvoti nekatalikishka bet taip jau yra…..
Paveikslėlis
 #272987   meskute
 11 Bal 2011 22:35
Angler rašė:Lydi grazi lydeka :grin: :gutgut kur zvejojai :?:
As asmeniskai nusiperku lynui skirtu pasaru truputi extra imaisau smulkintu kanapiu semenu,iberiu siektiek dziku,o i vandeni kuriuo drekinu pasara ipilu saldaus skysto atraktoriaus that's it,paprasta ir efektyvu :ruko
o kanapiu seklas kepintas smulkini ar liko nepasetos tai lynam sheri...... :ruko :inflovers:
 #272990   miegas
 11 Bal 2011 22:47
meskute, grazi istorija, man panasi istorija nutiko pernai, kai papludimiuose siaute zoles tai su seima nuvaziavom ant pierso. ten aisku buvo daug lenku ir tarp ju pora musu krasto tautieciu, jie bande gaudyt macrele kuriai dar buvo ankstoka, tai as su surfu pagavau pora wrassu ir ejau paleisti nes buvo pilni ikru, tai tie mane vos durnu neisvadino ir paklause kas man yr ar as zuvies nevalgau, tai po tokiu pasakymu taip ir norisi susirink viska ir nezdintis is ten.
 #272992   zekisLT
 11 Bal 2011 23:02
:shock: saunuolis meskute su savaja ;-var-var. grazi zuvis, panasu savaitgali ji kibo, nes buvo silta ;-) galbut ryt iseis ir man su dalium pabandyti ju pagaudyti islekti, tik kad orai ne kokie :roll: saltoka, tai matysim kas gausis...o su musiskiais jau taip yra, nors negalima sakyti su musiskiais vien, daug tokiu yra kurie tempia zuvi kiek tik pagauna, mazas vobloms, dideles i saldiklius ir panasiai...gaila bet taip yra...uztat ir atvaziavus i parduotuve, paklausus airio kas kur geriau dabar kimba, sako oi nezinau, negirdejau nieko, tas pats prie ezero sutikus ir uzklausus zvejo...na yra su kuriais pasneki, ir mato kad nesi toks kad tempi viska namo, tai galima pakalbeti ir normaliai, bet siaip, atsakymas nieko nzn...na as uz save galiu pasakyti bent, neimu nei vienos zuvies jokio dydzio, nes jos nevalgau :lol: :lol: pavasari imiau kelis kart kol prisirinkau lydekoms kad tureciau kai vaziuosiu kad nereiktu pirkti, tuom ir baigesi :)
 #273000   arvydka
 12 Bal 2011 00:01
Arnoldas rašė:kas per valtis arvydka?
kur cia plaukiojai? :ks>
Valtis Brig B350. Visiem rekomenduoju, geras daiktas, kas supranta. :)
O plaukiojau Co.Cavan netoli Bawnboy, ten pilna ezeru, neisimenu tu airisku pavadinimu. Dar ju daugiau ties Killashandra.
 #273009   Arnoldas
 12 Bal 2011 02:55
arvydka rašė:
Arnoldas rašė:kas per valtis arvydka?
kur cia plaukiojai? :ks>
Valtis Brig B350. Visiem rekomenduoju, geras daiktas, kas supranta. :)
O plaukiojau Co.Cavan netoli Bawnboy, ten pilna ezeru, neisimenu tu airisku pavadinimu. Dar ju daugiau ties Killashandra.
oo tokia kaip mano tik mano 330... siandien atvazevo... cavan roli man tex lough derg narsyti... :shock: 30km ilgio ezera :superšokas

grazios zuvys vyrai. :gutgut
 #273011   vicioha
 12 Bal 2011 03:49
dekui visiems uz atsakimus apie virginija ,bandysiu zvejoti jeigu bus laisvas savaitgalis,graziu linu prigaudete vyrai ir merginos,as savosios negaliu ikalbeti nulekt kartu pazvejoti o taip butu smagu.
 #273119   miegas
 12 Bal 2011 10:55
teko su shilansku bendraut, na patikekit, ne koks jis zmogus. anekdotus moka pasakot bet tik tiek. teko kelis kartus skristi su juo, tai buvo geda, kaip jis elgesi. na bet cia tik mano nuomone ;-)
 #273143   Angler
 12 Bal 2011 11:39
meskute rašė: o kanapiu seklas kepintas smulkini
Nei as ju smulkinu nei kepinu nei sodinu as jau jas paruostas nusiperku :ruko :-D
 #273243   dalius1984
 12 Bal 2011 17:30
vicioha rašė:dekui visiems uz atsakimus apie virginija ,bandysiu zvejoti jeigu bus laisvas savaitgalis,graziu linu prigaudete vyrai ir merginos,as savosios negaliu ikalbeti nulekt kartu pazvejoti o taip butu smagu.
i sweikata vicioha :) o savaja sakyk kad vaziuojam desreliu i gamta pakept ir gal tada sutiks,nekaltas melas visada padeda :grin:
 #273263   Angler
 12 Bal 2011 18:52
Grazvydai,uotas nerealiai grazus :gutgut
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis