Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #271892   Aurumas
 08 Bal 2011 13:36
hamis rašė: ir nebleksek cia, nes savo nervus mamai gali demonstruoti.
tai, kad tamsta nervuojates, o ne aš :donknow' iš pagarbos mamai, stengiuosi nedemonstruoti nervu ir neblekseti prie jos, bet buna visko.. :roll: Bleksejimas - savotiškas prieskonis kalboje. Taip kad aš pats nuspresiu, kam tariamus "nervus" demonstruoti ir kur prieskoniuoti kalbą
hamis rašė: cia yra pasiulymai, jei turi kazkoki geresni pasiulyma kuris padetu islaikyti foruma "svaresni" tai pirmyn '''bum .
Suprantu. Taip pat suprantu, kad ne taip jau paprasta idiegti ta "švarinimo" ar "atrinkinėjimo" sistemą, kuri kitiems atrodo itin paprasta ir, kuri neva labai paprastai ir veiksmingai veiktų.. :roll: Todėl, asmeniškai pats, nieko nesiūlau, o jei sukritikavau tavo ar kieno nors kito pasiulymą, atsiprašau ;-) p.s. nu neatrodo man tas forumas toks nešvarus, kaip kitiems paskutiniu metu.. :roll:
hamis rašė: p.s.s zuvingu vietu jau senai niekas neberaso, nebuk toks naivus.
tai, kad anaiptol nesu :roll: ten paminejau kaip pavyzdį ;-)
hamis rašė: ..ir issiplecia diskusijos no zuvies iki kosmoso.
nu gal užkimba nekuriem ir tokios, kurias galima sulyginti su kosmosu.. :) gal ir mum kada uzkibs ;-)
hamis rašė:norisi, kad tai butu toks jaukus "ratelis" bendraminciu. visi senesni ir dabartiniai esantys tvarka zino ir manau su laiku viskas stotusi i savo vietas jei forumas butu uzdaresnis...
jei forumas būtų uždaresnis, tai jis galimai įgautų "saviakų" forumo vardą ir taptu nepatrauklus.. o su senais pirdylom užrugtų vanduo :grin: naujesni irgi sužino tvarką ir arba laikosi jos ir prisitaiko, arba ne..ko pasekoje patys "atsibarsto"..arba buna "atbarstomi" ;uolrait
hamis rašė:nors jei jau tokios priesiskos nuotaikos...
Neprieriškos ;-)
hamis rašė:dar visokiu pusdurniu priblevyzgota puse temu..
hami, minėjai, kad tas "filtras" turėtu buti nuo pusdurniu, kurių motyvacinį laišką paskaičius turėtu būti aišku ar tinkamas naudojimui ar ne :) bet juk pvz. 14mečio vaiko laiškas irgi gali pasirodyti kaip "kvailelio", nemokančio aiškiai kalbėti, velnias žino ką gali pagalvoti iš jo laiško, bet gal paprasčiauisiai jam mokykloj nesiseka.. :) bet sekasi zvejyboj ir, kad dar labiau sektusi, jis nori uzsiregistruoti ZT ;uolrait ir prašyčiau nesiginčyti, kad lengvai visu 100% atskirtum, kur zioplesnio vaiko, o kur pusdurnio (kaip tu sakai) laiškas ;-) ačiu :/brazasista
hamis rašė: patys pritersem..
tai ir nebetrškim čia. manau moderatoriai tikrai suprato išsakytus pasiulymus ;-)
 #271896   hamis
 08 Bal 2011 13:50
matai kaip cia. tyngiu komentuoti kiekviena tavo pasisakyma.
del bleksejimo aiskie kiekvienas pagal savo kultura tam tikose temose reiskiasi.
kas del 14m. vaiku. as juk aiskiai parasiau,kad rasantysis parasytu savo metus, ar neskaitei, o gal visgi? matau labai megsti pavyzdzius tai gali buti ir toks tekstas: man 13m. labai patinka zvejoti, noriu dalyvauti jaunuju zveju varzybose. blogas toks laiskas?
kas del saveku forumu, paziurek daugumoj forumu yra tam tikras kiekis zmoniu, kuris yra sirdis ir arterijos... kiti tik kapiliarai, tad reiktu su naujais kapiliarais kazka daryti :D
kas dar del forumo uzdarumo, tai manau vienas zingsnis ilgame kelyje iki zukles klubo. ar tu ir i zukles kluba imsi zmones nepazinodamas, kad tik kuo daugiau nariu butu?
toliau plestis nera prasmes manau. as issakiau ka manau, tu issakei savo ir tiek. tiesiog sakyti, kad ne, nereikia ir panasiai lengviausias kelias. nepabandzius nezinosi. o del svaros tai kiti kai pabezda sako, kad savas nesmirda, o per laika ir kiti apsipranta, ko pasekoje galima ir issigimti :D
pys
 #271899   Aurumas
 08 Bal 2011 14:04
sakykim nedaskaiciau apie amziaus pasisakyma. ok. tavo pozicija irgi supratau, priestaraujanciu nera. tik nemanau, kad tai igyvendinti taip paprasta, kaip atrodo.. Tabu :ruko
 #272629   Agis
 11 Bal 2011 08:22
Man patinka hamio mintys, nes panašiai galvojau ir aš.
Galvojau susiburs forumas, bendraus žmonės, pažins vienas kitą susitikimuose gyvai, pamažu peraugs į konkretesnius ryšius, ko pasekoje užgims kažkoks juridinis vienetas, taps viskas vienodomis dalimis visų, kas įpareigos labiau prisidėti prie tolesnio vystymo.....
Nesugebėjom mes su eLPi uždegti tos ugnelės, gal laikas netinkamas buvo, gal mes per mažai pasišventėm tam.....tačiau žinau ateis laikas, subręs nauji žmonės tam ir viskas pasikeis, bus žengtas ir sekantis žingsnis, o kol kas tesiasi tas laikotarpis, kai vieni jau išsisėmė arba nesivargina aprašinėdami savo žūkles, kiti nori kažką parašyti, bet net nepasiskaito, kad jau tai yra seniai nupasakota, treti teisybės ieško nesugebėdami kultūringai bendrauti, ketvirti stengiasi kuo operatyviau aprašyti savo žūklę, bet neįtinka "budriem" ir "dieviško teisingumo" komentatoriams.... ir visa tai tik paprastas, kaip ir kituose forumuose jo dalyvių virtualus gyvenimas, kuris kartais kieno nors per daug sureikšminamas....
 #273024   ramkis
 12 Bal 2011 07:34
Klausimas moderotoriams. Ar cendzura cia isijungia automatiskai, ar tai yra kazkieno konkretus darbas? Jei atsakymas - Taip automatiskai. Klausimu nebeturiu, jei ne - nepykit pasiciekavisiu?
 #273029   Agis
 12 Bal 2011 07:42
Jeigu kalbi apie "riebius" žodelius, tai cenzūra įsijungia automatiškai, žinoma tie žodžiai turi būti įtraukti.Visko nesutrauksi, bet atrastus "riebalus" stengiamės įtraukti.
 #273033   ramkis
 12 Bal 2011 07:47
Agis rašė:Jeigu kalbi apie "riebius" žodelius, tai cenzūra įsijungia automatiškai, žinoma tie žodžiai turi būti įtraukti.Visko nesutrauksi, bet atrastus "riebalus" stengiamės įtraukti.
Ne aš nekalbu apie riebius žodelius. Aišku tuomet visą kitą cenzūravimą atlieka cerberiai. Taigi tolesni klausimai adresuojami cerberiams:
1. Ar rašymas į ŽT yra tik išrinktųjų ir pateptųjų privilegija?
2. Jei taip, tai kaip į ją patekti? Jei per lovą, tai tada man netinka.
 #273036   Sokratas
 12 Bal 2011 07:55
o kas čia buvo gal paaiškintum. Aš ne cerberis, nors net nzn, kas anas yr, bet įsivaizduoju, kad nesu juom...
Aš, pvz..., rašau ką noriu, nors ir velniškai kai kam tas nepatinka, ir nieks čia jokių privilegijų ma nėr suteikę...
na ištrina jie ten , pravalo tuos parašymus, dėl ko kartais išsikraipio esmė, bet nego čia dabar eisi muštis dėl to... Jų darbas toks, tų cerberių, kaip išsiraiškei :)
 #273039   Agis
 12 Bal 2011 08:02
1. Ar rašymas į ŽT yra tik išrinktųjų ir pateptųjų privilegija?

Paaiškinkit , prašau, ką turėjote mintyse?
Rašyti gali visi prisiregistravę lankytojai visose temose, išskyrus "Moderatorių pranešimai" ir tos, kurios jau užrakintos kaip neaktualios arba praėję renginiai, susitikimai...
Jeigu nepavyko kažkur kažką parašyti tai čia tikriausia techninė klaida, nors net neįsivaizduoju ar galima neparašyti, jeigu esi prisijungęs.
Gal JUms nepavyko prisijungti, o ne rašyti žinutes :?:

Bobi, gal jau nustok gadinti apie save nuomonę, juk nebūtina komentuoti tik tam, kad paskum reiktų trinti
Jų darbas toks, tų cerberių, kaip išsiraiškei
Ar negėda Tau :?:
 #273061   ramkis
 12 Bal 2011 08:58
viskontas1 rašė:
gal kas zino kur gauti nusipirkti japonisku valgomu mikro guminuku

A tu cia rimtai? Je taip, tai ir as rimtai. Sito gerio pilni visu kaimu gastronomai, tiesa ne "Made in Japan", (bet zinai kaip su tais japonais nesuprasi kas ten uzrasyta, ir baugu, kad nepasikartotu pirmuju turistu i kap salis, kai jie veze lauktuviu kaciu koncervus ir vaisino svecius kaip didziausiu stebuklu :D .) Te dazniausiai buna cekiski, arba lenkiski. Ir dydziu ivairiu ir formu. Bet didziausia pasirinkima tai maciau ant "Akropoliaus", te yra tokia parduotuvele, ne to "Saldus majai", ne to "Saldus macais" baisiai mandriai uzrasyta, nesuskaitau. O te tai tu guminuku zashybis' , akys raibst pamacius, i mazu i dideliu, i kai sliekiuku, i kai zyvciuku, net kaip vyrisku pimpaliuku, ar moterisku papuku buva. Ot cudai daugiau nieko :D A vo te gal ir japanski, ale buk atsargus, jei daba veze, chier znajet su kokia trutcizna gali nusipirkt, kad paskui nepradetum svytet kai Iljiciaus lempike :D Pasidairyk aplink, pavaiksciok po parduotuves, ju tikrai yra, gal ne japansku ale koks skirtumas, nu gal skonis skiriasi, te pas japoniukus gal susio ar sasimio skonio yr, ale man geriau ir vaikam mano patink, ir bobikei beje, kai bun apelsinu ar kokie tai saldziarugsciai :D :D :D Pagal skelbimus irgi nepirk, a mazu galiojims pasibaiges bus, da apsinuodysi ir artimuosius apnuodysi 'viarkt Skanaus :D :D :D

Taigi, čia buvo atsakymas į Viskonto klausima "apie japoniškus valgomus guminukus" , o bet taciau, bet šito atsakymo labai greitai nebeliko, nors klausimas liko. Taigi natūraliai iškyla klausimas, ar atsakymas į šitaip suformuluotą klausimą yra toks bjaurus ir blogas, kad atsakymas ištrinamas, o pats klausimas paliekamas. O gal visdėlto yra kažkoks išrinktųjų ratelis, kuriems galima rašyti bet kur ir bet ką. O gal gerb. cerberiai turėjo ir klausimą ir atsakymą perkelti į temą kur kalbama apie "kitus patiekalus" ? :roll: Na žinote kaip yra, kyla visokių minčių po tokių cenzūrinių iškarpymų :/braj;
 #273100   Vaidis
 12 Bal 2011 10:25
Aš pratryniau tą mažą jūsų pokalbį, nes nuo tų gumų, prie gandonų buvo pereita....
Beja, viskontas omeny turėjo "valgomą" gumą, t.y. žvejybiniai guminukai, su natūraliai kvapais ir pan. http://www.berkley-fishing.com/products ... s=tid%3A10
 #273105   ramkis
 12 Bal 2011 10:28
Matai, tu parašei teisingai, įdedamas į kabutes žodį - valgomą, ten šito nebuvo. Todėl natūraliai gaunasi, kad tai yra visai kitas produktas. Aš supratau, apie ką ten kalba, bet juk galima ir taip praskaidrinti nuotaiką :-D Apie gandonus galėjai ištrinti, bet apie guminukus, manau, kad ne :-D
 #273107   Vaidis
 12 Bal 2011 10:33
Na tai gal visose temose pradedam ne v temu rašyt, ot tai linksma bus.......
 #273108   ramkis
 12 Bal 2011 10:37
Vel tad klausimas, kodel ne v temu?
juk klausimas nuskambėjo taip: viskontas1 rašė:
gal kas zino kur gauti nusipirkti japonisku valgomu mikro guminuku.

Manau atsakymas buvo toks koks ir klausimas, jei atsakymas ne į temą, tada ir klausimas iš tos pačios srities. :ks>
 #273112   Vaidis
 12 Bal 2011 10:42
Klausyk, pats supranti, kad grybą supjovei nors esmę klausimo supratai, norėjai pasilazdavot ir tiek. Prie silikoninių masalų paklausė, o ne kulinarijos. Taip kad rišam šitą beprasmį ginčą :neutral:
 #273251   Ignelis
 12 Bal 2011 17:49
Pzzzzz.... cia tj jau menulis tikrai. :superšokas Siulyciau moderatoriams sau siektiek daugiau leisti ir netokiems demokratishkiems buti. pakankamai blaivaus proto esat, tad galetumet kokia taisykle susigalvoti ir daugiau vienadieniu banu padalinti. abiems pusems isheitu i nauda :gutgut vieniem smegeneles ataushtu, kitiem trinti maziau reiktu. nes tokiu "teisinguolio/protinguoliu" stilium ash 7oj klasej primesdamas su mokytojais po puse pamokos gincydavaus ir nervus tampydavau. :/nek :/nek nors reikedavo mane tiesiog pro duris mestelt tam kartui ir butu visos klases problema ishspresta... :gutgut
 #273252   Ignelis
 12 Bal 2011 17:51
ir dar manau butu teisinga leisti ir sioje skiltyje zinute redaguot, nes va praziopsai klaida, kuri gali keist pacia esme ir kils bereikalinga diskusija netaip suprasta...
 #273409   Sokratas
 13 Bal 2011 05:52
Pritarčiau aš čia irgi dėl to, kad ir čia pataisyt galėtų...
O tu, Igneli, pasirodo tikrai didelis jaunystėj neklaužada buvęs esi. Ir kokį dabar paprastą tavo tada sutramdymo sprendimo būdą matai. Deja, ta tavo mokytoja, negalėdavo taip pasielgt, negalėdavo, jie noirėdavo toliau dirbt...Juk dabrtinėj mokykloj mokinys gali viską-mokytojas beveik nieko. O jei pradeda kam skųstis, lieka kaltas pats, mol nemoka dirbti,. taip ir tavo mokytoja, tai žinodama, kentėdavo, ir tiek, o jei jin būt pasielgusi, kaip tu siųlai, ir tarkim, dirktoriui tai pamačius, jin būtų, geriausiu atveju, gavus tik papeikimą... O mokykloj juk daug nelkaužadų ir jai taip elgiantis, antrą trečią kart pastebėjus, jau ir iš darbo būtų išlėkusi....
 #273428   Sokratas
 13 Bal 2011 07:32
Man dar toks klausimas iškilo senokai, gal nebus nusikaltimas, kad jį parašysiu čia:

ar moderatoriams tas, nereikalingų, ne į temą žinučių nutrynimas yra tiek sunkus, tiek varginantis, kad taip į tai skausmingai yra reaguojama-vėl reiks trint oj oj oj, daug reiks trint vai vai vai, bus darbo vėl daugybė , gerbkit moderatorius ir pn.
Jei taip, tada aš net neįsivaizduoju, kaip ten tas yra daroma, arba neteisingai įsivaizduoju, gal ten po vieną raidę reik trinti, ar po vieną žodį? Aš tai manydavau, kad paspaudi kairį pelės klavišą, brūūūūūkšt, pažymi ką trint ir ,,Delete" ir fsio. nebeliko. Bet gal tas vyksta žymiai sunkiau???
 #273429   Donis
 13 Bal 2011 07:39
Bobi,tu paskutinem dienom kazkoks labai keistas,gal kokios bedos seimoje ar siaip kitokios,gal tau pas psihologa geriau reikia pasikonsultuot,nes pastebejau akivaizdu kabinejimasi prie visko,nepasitenkinima viskuo,yra tokia liga-depresija, kuria isgydyti gali tik zmones, ismanantys savo darba,nors sakoma,kad ji nepagydoma :roll:
 #273458   Vegys
 13 Bal 2011 09:08
bobis rašė:ar moderatoriams tas, nereikalingų, ne į temą žinučių nutrynimas yra tiek sunkus, tiek varginantis, kad taip į tai skausmingai yra reaguojama
Nesunku - čia ne griovius kasti. :)
Tai koks gi čia darbas tas trynimas ? Jei užmatai kad yra blevyzgojama temoje, reik visą temą nuo blevyzgojimo pradžios atidžiai perskaityt. Tarkim temoje X prirašyta 4 puslapiai per paskutines dienas. Matosi, kad kai kurios žinutės ne į temą. Reiškia reikia visas žinutes perskaityt, nuspręst blevyzgos tai ar ne. Blevyzgas - sužymėt ir paspaust trinti. Jei yra parašyta kas nors, kas tinka kitai skilčiai - juos atskirai perkelti į tam skirtą temą. Taigi, trynimas - darbas nesunkus, bet jis užima laiko. Tuo labiau, kai temų turim >800.
 #273465   Sokratas
 13 Bal 2011 09:26
Vegys rašė:
bobis rašė:ar moderatoriams tas, nereikalingų, ne į temą žinučių nutrynimas yra tiek sunkus, tiek varginantis, kad taip į tai skausmingai yra reaguojama
Nesunku - čia ne griovius kasti. :)
Tai koks gi čia darbas tas trynimas ? Jei užmatai kad yra blevyzgojama temoje, reik visą temą nuo blevyzgojimo pradžios atidžiai perskaityt. Tarkim temoje X prirašyta 4 puslapiai per paskutines dienas. Matosi, kad kai kurios žinutės ne į temą. Reiškia reikia visas žinutes perskaityt, nuspręst blevyzgos tai ar ne. Blevyzgas - sužymėt ir paspaust trinti. Jei yra parašyta kas nors, kas tinka kitai skilčiai - juos atskirai perkelti į tam skirtą temą. Taigi, trynimas - darbas nesunkus, bet jis užima laiko. Tuo labiau, kai temų turim >800.
Dėkui už išsąmų atsakymą. Aš vakar rašiau net į PM Vavai, bet jis atsakė ne tai, ką aš norėjau sužinoti.
dar parašiau Agiui. kad paaiškintų kaip ten yra, ar galima prašyti, kad ištrintų žinutes, kurias , jų norėtų panaikinti. bet, dabar žiūriu, kad gal net neišsisiuntė Agiui jinai, nes neberandu, kur jin.
Pvz, dabar matau, kad čia tos diskusijos faugeliui tik nervus gadina, o ir kvailio vietoj nesinorėtų likt.
Bet kaip yra, taip gerai, aš nenoriu neiu su vienu konfliktuot. bet galimybes žinot norėčiau...
 #273618   vandenis
 13 Bal 2011 13:41
Gal kas zinote kodel jau para laiko siunciamos asmenines zinutes guli aplanke "Issiunciamos", o aplanke "Issiustos" tu zinuciu nera ? Cia ka tokia eile issiuntimui ir adresatas tu zinuciu negavo :?:
 #273619   Xrapas
 13 Bal 2011 13:43
vandenis rašė:Gal kas zinote kodel jau para laiko siunciamos asmenines zinutes guli aplanke "Issiunciamos", o aplanke "Issiustos" tu zinuciu nera ...
Gulės tol, kol adresatas jų neperskaitys :donknow' .
 #273623   SauliusM
 13 Bal 2011 13:47
Vaidis rašė:Na tai gal visose temose pradedam ne v temu rašyt, ot tai linksma bus.......
nu jei jau moderatorius taip siulo, tai negi dabar priestarausi. :roll:
 #274336   Sokratas
 15 Bal 2011 02:18
Turiu keletą klausimukų:
1. Kiek laiko man tas įspėjimas galioja, ar čia, kaip rysia sako, ,,požyznėnna", ar kaip...

2.Štai Senelis rašo:
Tu ka,bobikas,jau saulei tekant islendi is budos ir lauki,kol kas eis pro sali,kad aplot? Budon,bobikas!!!
O siaip tai tokios nuomones,kad i psichine negalia turincius ziuriu atlaidziai,stengiuosi su tokiais nebendraut. Bet kai toks ligonis,demesio stokodamas,prishika visas temas,inkscia,tai rankas laizo,tai i kulna ikast takosi,tai jau virs mano kantrybes.

Taigi, klausiu, ar čia nepažeistas 1-as Forumo taisyklių punktas?
 #274349   vava
 15 Bal 2011 07:22
1. Ispejimas neturi galiojimo termino.

2. Joks punktas cia nepazeistas, nes tai buvo adekvati Senelio reakcija i tavo parasyta nesamone jo atzvilgiu:
bobis rašė: Kad mėgsti, žmones kankinti, ,,užmušinėti" liežuviu, kad kiti galėtų skaniai nusikvatoti- faktas kaip blynas....
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė