hamis rašė:
ir nebleksek cia, nes savo nervus mamai gali demonstruoti.
tai, kad tamsta nervuojates, o ne aš

iš pagarbos mamai, stengiuosi nedemonstruoti nervu ir neblekseti prie jos, bet buna visko..

Bleksejimas - savotiškas prieskonis kalboje. Taip kad aš pats nuspresiu, kam tariamus "nervus" demonstruoti ir kur prieskoniuoti kalbą
hamis rašė:
cia yra pasiulymai, jei turi kazkoki geresni pasiulyma kuris padetu islaikyti foruma "svaresni" tai pirmyn

.
Suprantu. Taip pat suprantu, kad ne taip jau paprasta idiegti ta "švarinimo" ar "atrinkinėjimo" sistemą, kuri kitiems atrodo itin paprasta ir, kuri neva labai paprastai ir
veiksmingai veiktų..

Todėl, asmeniškai pats, nieko nesiūlau, o jei sukritikavau tavo ar kieno nors kito pasiulymą, atsiprašau

p.s. nu neatrodo man tas forumas toks nešvarus, kaip kitiems paskutiniu metu..
hamis rašė:
p.s.s zuvingu vietu jau senai niekas neberaso, nebuk toks naivus.
tai, kad anaiptol nesu

ten paminejau kaip pavyzdį
hamis rašė:
..ir issiplecia diskusijos no zuvies iki kosmoso.
nu gal užkimba nekuriem ir tokios, kurias galima sulyginti su kosmosu..

gal ir mum kada uzkibs
hamis rašė:norisi, kad tai butu toks jaukus "ratelis" bendraminciu. visi senesni ir dabartiniai esantys tvarka zino ir manau su laiku viskas stotusi i savo vietas jei forumas butu uzdaresnis...
jei forumas būtų uždaresnis, tai jis galimai įgautų "saviakų" forumo vardą ir taptu nepatrauklus.. o su senais pirdylom užrugtų vanduo

naujesni irgi sužino tvarką ir arba laikosi jos ir prisitaiko, arba ne..ko pasekoje patys "atsibarsto"..arba buna "atbarstomi"
hamis rašė:nors jei jau tokios priesiskos nuotaikos...
Neprieriškos
hamis rašė:dar visokiu pusdurniu priblevyzgota puse temu..
hami, minėjai, kad tas "filtras" turėtu buti nuo pusdurniu, kurių motyvacinį laišką paskaičius turėtu būti aišku ar tinkamas naudojimui ar ne

bet juk pvz. 14mečio vaiko laiškas irgi gali pasirodyti kaip "kvailelio", nemokančio aiškiai kalbėti, velnias žino ką gali pagalvoti iš jo laiško, bet gal paprasčiauisiai jam mokykloj nesiseka..

bet sekasi zvejyboj ir, kad dar labiau sektusi, jis nori uzsiregistruoti ZT

ir prašyčiau nesiginčyti, kad lengvai visu 100% atskirtum, kur zioplesnio vaiko, o kur pusdurnio (kaip tu sakai) laiškas

ačiu
hamis rašė: patys pritersem..
tai ir nebetrškim čia. manau moderatoriai tikrai suprato išsakytus pasiulymus