siandien buvau upetakiu tokioj galima sakyti upeje.O ten atsitiko toks ivykis po kurio galvojau ,jog is vis tas nelemtas upetakis galejo man nekibt.Jau buvau nuejes ne viena kilomtreli link aukstupio, buvo pradeje jau ir lyti, bet dar neturejau kibimu ,na tada galvoju uzsidesiu koki vobleri ir eisiu atgalios.....Pamaciau nebloga vietike,kurios pries tai nebuvau apmetes, ir pradejau leist pasroviu ,o poto traukt pries srove.....Pirmas bandymas -nieko, antras bandymas-pajutau nestipru smugi ir zuvies spurdejima ,bet atsipurto ,net nepasirodziusi.Tuomet dar negalejau isitiknt kokio dydzio zuvis.Trecias bandymas-zuvis uzkimba ir pasirodo visu savo grazumu (apie 40 cm margasis....) ,taciau greit atsipurto.Ketvirtas metimas-nieko.Penktas metimas- vobleris prie pat koju ir vel isnyra tas pats upetakis ,bet negriebia.Sestas bandymas- zuvis vel uzkimba , bet as noredamas atlest vala kazkaip ji nutraukiu ir p....ec.Zinokit vos neapsiverkiau , kad pabego , bet kaip apmaudziai ir dar su vobleriu nasruose.Dabar nezinia ar isgyvens.Jau geriau butu nekibes arba butu uzkibes ir as ji buciau paleides....
p.s. ko gero nugalejo nepatyrimas, nes tik pirma tokia rimtesne upetakiu zukle.Ir dar ar jums yra taip buve ,kad tas pats upetakis kibtu is eiles ne viena karta(rasykit i upetakiu tema)Be to koks durnius zvejoja upetakius su 0,18 monofilamentiniu(cia as apie save), jau buvo senai laikas pasikest.Dar dabar negaliu atsigaut po streso......
Nu dar nutraukiau kokius 4 masalus..... 
p.s. ko gero nugalejo nepatyrimas, nes tik pirma tokia rimtesne upetakiu zukle.Ir dar ar jums yra taip buve ,kad tas pats upetakis kibtu is eiles ne viena karta(rasykit i upetakiu tema)Be to koks durnius zvejoja upetakius su 0,18 monofilamentiniu(cia as apie save), jau buvo senai laikas pasikest.Dar dabar negaliu atsigaut po streso......