oi, atsiprasau labai, netycia ne ta nuoroda nukopijavau... 

Vyniociau pilna bugna pintalo ir tiek. As ir i chroniuka susukau ~0,16 pintuko 200m- sklidinas bugnas gavosi. 4,5g 7cm voblika uzmetu kiek man reikia, o mazesniu nelabai ir poreikio jauciu...Vaidis rašė:aaa, nu čia knisliavos nemažai....
o jeigu kokį kamštį klijuojamą priklijuot?daug sveria? ar nieko neburt ir vyniot pintalą tiesiai?nes aš su savo Crucialu vistiek tokių minoškių nepasvaidysiu, kad reiktų čia baisiai burt kažką
Man, kad pointeras 100 skristų ir gana
O simtinis pointeris ne x-70-tukas...Vaidis rašė:Na, chroniukas ne citica...
Uiblight rašė:O koks tavosios grafitinės įvorės išorinis diametras?
tu baik durnavot. problemas jis mato 17gr sverianti pointeri metyt su citica ir crucialu. dar podmotkiu jam reiks matai. toki isvis net ne su muiline o su backa ir dzerkiniu kotu vos ne metyt gali. atsipalaiduok gal biski... nors ka noret... moderatorius irgi...Vaidis rašė:Nu škiaz čia viskas priklausys tik nuo masterstva![]()
Na tikrai, ką aš čia suku sau smegenis, mažų nesvaidysiu, eisiu ant krupniako, tai ir reikalo nėr kažką išradinėt....
Jeigu kada atsiras poreikis mažus svaidyt(kuo aš labai abejoju), tai ir įrankiai bus kiti.
AndriusK rašė:Gal kas rtyobi ixorne turit, prasom cia visus + ir -.
minusas, kad prastai meta lengvus masalus. man su ja komfortiska metyt ~ 17-18gr ir sunkesnius. toliau vien tik pliusai. pas mane ant dzerkinio koto stovi ir puikiausiai tvarkosi su 20-50gr masalais. kartais ir didesnes balvankes pabaladoju, bet jau su didesnem biskiuka gaila ritukes.AndriusK rašė:Gal kas rtyobi ixorne turit, prasom cia visus + ir -.