netaip supratom viens kita
maniau kazkas iesko zmoniu zvejybai is laivo, o cia laivo iesko

kam tokio ilgo? jai zvejotum nuo uolu tai nepatogu, manau iki 3.5m sociaimeskute rašė:reikalingas patarimas: pirksiu kota skumbrem gaudyti nuo kranto.gal kas patarsit koki imti???reikalavimai butu tokie:ilgis 4-4,30 , sudedamas,uzmetimo svoris max 120g .mano nuomone toks neblogas butu kotas ,gal kas turi kitokius ,ar seip kokiu pastebejimu.juk arteja tu silkiu sezonas noretusi sena nelabai tam tinkanti kota pasikeisti i veiksmingesni ir nauja zaisliuka.
nu tu ir paklausiDevidas rašė:sveikas oli! kaip manai ryt tinkamas laikas zwejibai juroje papludymi?
nu man tai 3,6 jau tikrai per maza nuo kranto zvejojant reik kuo toliau uzmesti ,taigi man butu geriausia kokia 4,30,nu gal 4 m lengvas tvirtas kotas iki 120 g.miegas rašė:kam tokio ilgo? jai zvejotum nuo uolu tai nepatogu, manau iki 3.5m sociaimeskute rašė:reikalingas patarimas: pirksiu kota skumbrem gaudyti nuo kranto.gal kas patarsit koki imti???reikalavimai butu tokie:ilgis 4-4,30 , sudedamas,uzmetimo svoris max 120g .mano nuomone toks neblogas butu kotas ,gal kas turi kitokius ,ar seip kokiu pastebejimu.juk arteja tu silkiu sezonas noretusi sena nelabai tam tinkanti kota pasikeisti i veiksmingesni ir nauja zaisliuka.
12ft trumpas?meskute rašė:nu man tai 3,6 jau tikrai per maza nuo kranto zvejojant reik kuo toliau uzmesti ,taigi man butu geriausia kokia 4,30,nu gal 4 m lengvas tvirtas kotas iki 120 g.miegas rašė:kam tokio ilgo? jai zvejotum nuo uolu tai nepatogu, manau iki 3.5m sociaimeskute rašė:reikalingas patarimas: pirksiu kota skumbrem gaudyti nuo kranto.gal kas patarsit koki imti???reikalavimai butu tokie:ilgis 4-4,30 , sudedamas,uzmetimo svoris max 120g .mano nuomone toks neblogas butu kotas ,gal kas turi kitokius ,ar seip kokiu pastebejimu.juk arteja tu silkiu sezonas noretusi sena nelabai tam tinkanti kota pasikeisti i veiksmingesni ir nauja zaisliuka.
is savo patirties galiu pasakyt, kaad skumbriaut . tai jau teiktu kazko lengvo, vadinasi ir brangaus, mano nuomone turetu but apie 4 metrus, kai prisimenu, tai po skubriavimo keletos valandu jeigu geras kliovas, tai nieko nebesinori.... svino 2 numerio per akis uztenka, taigi viska lemia meskeres svoris...meskute rašė:reikalingas patarimas: pirksiu kota skumbrem gaudyti nuo kranto.gal kas patarsit koki imti???reikalavimai butu tokie:ilgis 4-4,30 , sudedamas,uzmetimo svoris max 120g .mano nuomone toks neblogas butu kotas ,gal kas turi kitokius ,ar seip kokiu pastebejimu.juk arteja tu silkiu sezonas noretusi sena nelabai tam tinkanti kota pasikeisti i veiksmingesni ir nauja zaisliuka.
o kurioj vietoj mazdaug droghedoj to parduoyuve?ar verta apsilankyt?blazer rašė:o man sikt ant tos eurovizijos, jau seniai visi zino, kad auksciausius balus gauna valstybes kaimynes... kadangi lietuvos kaimynes tik juros silkes, o jos balsuoti negali, tai mum eurovizijos niekad nelaimet. o airiu dvyniu pasirodymas, paciu airiu ispustas burbulas ir man ASMENISKAI nelabai patiko. ir as nemegstu politizuoti ar kaiminizuoti tokiu dalyku, todel balsuoju tik uz ta, kas man graziausiai padainavo.
dabar apie zvejyba. uzvakar isigijau nauja museline iranga. tai vakar teko pasimokint museliaut vienam upelyje. Kadangi musiu turejau vos keleta, nelabai sekesi, o upetakiai sokinejo kaip patrake. nors vakarykstis tikslas buvo ne zuvis, o ismokti metyti muse, vis delto sulaukiau triju kibimu ant vienos nymfos, bet deja nerealizavau ju. veliau ta nymfa palikau krumuose, ir neberadaugaila, kad nebeatsimenu kaip ji atrode tiksliai, kibi buvo zaraza
galop atsibodus visa pusdieni be sustojimo mojuot ta museline, issitraukiau spiniga ir antru metimu parsitempiau upetakiuka. pasidziaugus pirmu savo upetakiu gyvenime, nedelsiant paleidau ji atgal, su salyga, kad paugejes jis uzkibs man ant muses
siandien nulekiau pasizvalgyt i nauja zveju parduotuve Droghedoje ir radau jau kazkieno isgirta tasmanijos welnia, tai ciupau kelis skirtingu spalvu, tai artimiausiu metu reiks isbandyti tame paciame upelyje. bet kuo toliau tuo labiau pradeda vilkti museline, nors tuo paciu prispirkau ir jurines irangos. nezinau kaip cia dabar bus, bijau kad visai proto nesusuktu ta muse, nes parduotuvej akys tik uz fly fishingo uzkliuna, kitur nebesinori ziuret...
Parduotuve atsidare Droghedos kinoteatro nugaroj. taip gutusi. pats vakar puse valandos po centra braidziau, kol radau... kolkas prekiu dar nedaug, sake kita savaite dar nemazai turi atvezti. parduotuve nebus didele, ateityje pamatysim, ar verta ten bus vaziuot ar ne. kolkas man paguoda tik ta kad arciau vaziuot nei i navana. nors ir tam navane niekad nerandu, to ko man reikia.mm29 rašė:
o kurioj vietoj mazdaug droghedoj to parduoyuve?ar verta apsilankyt?
malachiai!Devidas rašė:Na pagaliau ir as pasiekiau britas bay papludimi.rezultatas pirmos dvi zuvys pagautos juroje:D dogas ir pleksne.na tas dogas tai ziaurus galiu pasakyti.jauciu nepataikiau su oru.pazistamas pagavo polaka:)
o tu nebandei Newry?ten visai nebloga parduotuve.o ir kazkiek pigiau.akciju nemazai buna.blazer rašė:Parduotuve atsidare Droghedos kinoteatro nugaroj. taip gutusi. pats vakar puse valandos po centra braidziau, kol radau... kolkas prekiu dar nedaug, sake kita savaite dar nemazai turi atvezti. parduotuve nebus didele, ateityje pamatysim, ar verta ten bus vaziuot ar ne. kolkas man paguoda tik ta kad arciau vaziuot nei i navana. nors ir tam navane niekad nerandu, to ko man reikia.mm29 rašė:
o kurioj vietoj mazdaug droghedoj to parduoyuve?ar verta apsilankyt?
Nebandziau, ale visai noreciau pabandyti. keleta kartu buvau newry, buciau zinojes kur, tikrai buciau uzsukes. gal netycia zinai adresa, o gal jie puslapi savo turi?mm29 rašė:
o tu nebandei Newry?ten visai nebloga parduotuve.o ir kazkiek pigiau.akciju nemazai buna.
ju puslapis www.smythsangling.com, tenblazer rašė:Nebandziau, ale visai noreciau pabandyti. keleta kartu buvau newry, buciau zinojes kur, tikrai buciau uzsukes. gal netycia zinai adresa, o gal jie puslapi savo turi?mm29 rašė:
o tu nebandei Newry?ten visai nebloga parduotuve.o ir kazkiek pigiau.akciju nemazai buna.
kelis kart bandziau bet tusciai. siaip noriu labai ir viska turiu, tik kompanjono reik mazdaug is mano galo, vienam liudna ir nelabai jauku jei sutemstamm29 rašė:Blezer,noriu paklaust-tu nezvejoji juroj?
as tai ryt galvoju nulekt prie clogherheado.cia netoli droghedos.sako pagauna viena kita zuvelioka.as,matai dar tik pradedu jura dometis tai kol kas irankiu dar neturiu normaliu.blazer rašė:kelis kart bandziau bet tusciai. siaip noriu labai ir viska turiu, tik kompanjono reik mazdaug is mano galo, vienam liudna ir nelabai jauku jei sutemstamm29 rašė:Blezer,noriu paklaust-tu nezvejoji juroj?