Nenugrybavau jurginai, paziuriu ka perku ir zinau kuo gaudau....
rankenos ilgis pats tas, tampyt tikrai nekliudo

nereikia net kilograminio lydekiuko ir kotas pilnai dirba savo darba

ciupinejau ta dvidali galingesni ir ash, bet jis jau ne upetakinis ir net pagal uzhrashus i lengva klase nepapuola, jis grynai lydekinis. beto kalbam apie kainos ir kokybes santyki...

imkim geriau palyginkim su analogishkai kainuojanciu kotu...

meciau snd antro nr sukres, nedickus vobleriukus, ir blizges. kadangi gaudziau ezhere nuo kranto, sukres skrido, kaip kokios, nuo 25/35m (man to upeliuose bus per akis) nuo svorio priklause, meciau 0.203mm valu. manau dar butu iki desetkos metru galima ishtempt

susivyniojau trabuco vala kazhkoki, uzh spule 15lt sumokejau, bet jau shudu shudas....

dratas ne valas, slykstus net garsas dr.. dr... dr ...drrrrr kilpom tokiom kaip ant rites buvo suvyniotas.... vobleriukai nusishveite tapati, meciau rapalini popika, ir salmo horneta sinkinga, jie nera lengvi ir skrenda gerai

kadangi man ir 30m neuzhtenka, meciau long blizge 50/60m...

ilupau koki 15upetakiu, viena ziauruteli kokiu 2kg turejau, bet po 6zvakes nuplauke

atpratau mono valu gaudyt tad apie skambuma nieko pasakyti negaliu, bet lydekucius tvicinant su pintuku tj viskas super..

zdziu sitiem upetakiam jis pats tas
sprindiniams eseriukams rinkciausi gerokai liaunesni iranki... bet man reikejo butent tokio su kuriuo galeciau ishtraukti ir lashishaite ir shlaki +esu staigiu metimu ir kuolu megejas.