Negaliu papasakot, nes negaudau (ten buvęs vieną kart
). Tik žinau kad yr.

nu jo jei yr visi 3 salaciai, tai pabandyk juos pagaut tikslingai... pas mane kaimo prudely net 2 salaciaigyvena (pats ileidau) tai gal reiktu padiskutuot apie tiksline salaciu zukle 20 x 50 m prude... beje, priprato tie salaciai batona rinkt nuo pavirsiaus ne prasciau uz sapalus (kuriu tam prude irgi kokiu 20 dideliu yra ir belekiek maziuku nes sekmingai isnerse) ar auksles. net taip naglai padriezalint sapalui is po snukio batona sugeba salatukai...Vegys rašė:Negaliu papasakot, nes negaudau (ten buvęs vieną kart). Tik žinau kad yr.
nu blin parasyta avs 76mlxf2 nu ir gramai nuo 3,5 -14 yra dar avs70mf2 nuo 5,25-17,5 reikes ziureti kazkuri is tu dvieju , nes talonai nuplauke , jeigu ir yra tai tik ilgesni modeliaiSauliusM rašė:7-8gr tai no problem manau, o del 10 xrap tai taip taip.galvos neguldyciau. o siaip tai kas cia per avido parametrai? neteko man kazkaip tokiu girdet. tu nieko nesumaisei?Lamiglas rašė:JURGINAS rite butu twinas 2500mg sveria 210g o x rapas tik retkarciais eitu , pagrinde butu vobleriukai iki 7-8g
pats zinau, kad yra. pvz zvyro karjere prie Ariogalos, per kuri Dubysa teka, tai mase anu, ale pabandyk kad gudrus per uzmetimo atstuma prisiartint prie ju, kad butu prasminga tikslingai zvejot. o fuksu tai jo, pasitaiko.DainiusM rašė:Neisijausk Sauliuk, ezeriukuose kur per potvyni su Nemunu susisiekia tu salaciu isties nemazai. Ir kala kartais kaip pasiute aplinkui.Kaip gaudyt neklausk- negaudau as anu, bet vienas kitas yra uzkibes beeseriaujant. Ka pastebejau, tai atsargesni negu Nemune, dar is toliau pamato ir pasiplauna...
ne, nu tu nesupyk, bet avs76mlxf2 tai iki 10gr uzmetimas deklaruojamas, bet sitas zveris extrafastas tai daug ka patemps manau, zinau kas pusantros uncijos su anuo mete...Lamiglas rašė:nu blin parasyta avs 76mlxf2 nu ir gramai nuo 3,5 -14 yra dar avs70mf2 nuo 5,25-17,5 reikes ziureti kazkuri is tu dvieju , nes talonai nuplauke , jeigu ir yra tai tik ilgesni modeliai
Kiek yr - neskaičiavauSauliusM rašė:nu jo jei yr visi 3 salaciai, tai pabandyk juos pagaut tikslingai...
nu baik Sauliau ka cia pykt , ziurejau rusu moscanelloj , tai ten parasyta kad iki 14g , nu nesvarbu reikes ta 70mf2 paciupintSauliusM rašė:ne, nu tu nesupyk, bet avs76mlxf2 tai iki 10gr uzmetimas deklaruojamas, bet sitas zveris extrafastas tai daug ka patemps manau, zinau kas pusantros uncijos su anuo mete...Lamiglas rašė:nu blin parasyta avs 76mlxf2 nu ir gramai nuo 3,5 -14 yra dar avs70mf2 nuo 5,25-17,5 reikes ziureti kazkuri is tu dvieju , nes talonai nuplauke , jeigu ir yra tai tik ilgesni modeliai
geras kotas tai ko gera zodi apie ji nepasakyt. kai tokio koto ieskojau, tai rinkausi tarp lumio wrr8400, HSR9000 (IMX), SJR783 (GLX), kroikso sitos legendos, paskui kroikso legendos LES76mlxf2 ir avidu AVS70MF2 ir AVS66MHF2 bet finale po ilgu visokiu situ spiningu kratymo sustojau butent ties sita legenda ir nesigailiu. nu ir pigesniu kruva panasiu kotu ir perkraciau ir papirkes buvau. bet kolkas nieko labiau ir teisingiau isbaigto man i rankas nebuvo papuole. antroj vietoj po tos legendos matyt statyciau lumi WRR8400 bet lumio furnitura lengvai pykina. toks vaizdas kaip zmogus su abiem kairiom rankom rinkes butu, nors pats kotas tai smagus.Jurginas rašė:*PYP* baik tu čia jį girt, o tai pradėsiu gailėtis, kad avidą pirkau...
Avid-us turiu keturis.,,Jurginas rašė:*PYP* baik tu čia jį girt, o tai pradėsiu gailėtis, kad avidą pirkau...
cia kaip ta kantruma suprast?SauliusM rašė:... nu bet avidas is kitos puses yra kantresnis nei legenda ...
tai su graphiteleader tas pats bus? stuktelsi kur i kamiena belandziodamas po bruzgynus ir sudus anas i sipuliusSauliusM rašė:kuo aukstesnis anglies Jungo modulis tuo ta anglis yra trapesne, va taip ir suprask. jei su avidu gali elgtis gana grubiai, tai legenda jau reiktu pasaugot.
Papasakok , kai grįši ,turbūt gerą palką nurovei ....Lamiglas rašė:Valio , sendien galu gale atveze mano nuziureta avida 70mf2 , nusiemiau anksciau nuo darbo nulekiau ir pasiemiau , jeigu spesiu varysiu isbandyt .Aciu visiems padejusiems apsispreti ., o ypac SAULIUI M
Mano sūnaus 'kuolas'... ,pasakė kad į nieką nekeistų (jo ,iki 35g).Lamiglas rašė:nu va , parejau nuo tvenkinio kur ir pabandziau savo avida , ilgai nebuvau bet uzteko , kad pajusciau , kad nusipirkau tai ka ir norejau . Nors iskarto truputi sutrikau del spiningo ilgio , parduotuveje atrode viskas gerai o prie vandens truputi kitaip , turbut del to , kad pagrinde gaudziau su netrumpesniu kaip 274cm spiningu , bet uzteko kelis kart uzmesti ir supratau kad metimas labai nenukentes . Dzigas patiko kazkur nuo 10g na bent jau toj vietoj kur as meciau , apie voblerius neturiu ka daug pasakoti nes tik siemet truputi rimciau pradejau jais gaudyti , del ko ir pirkau si avida .Turiu keleta man kibiu modeliuku is yozuri , storm bei rapalos su kuriais mano avidas susitvarke puikiai .
obana, nu prasom aisku, bet jei atvirai tai net neatsimenu, kada ir kuom cia padejau...Lamiglas rašė:Aciu visiems padejusiems apsispreti ., o ypac SAULIUI M
apciuopsi ten. kai per savaite privatan gauni eiles 10 klausimu, patark koki spininga issirinkt, tai manai gali atsimint kada ten ir kam patarei?Lamiglas rašė:Sauliau visi geri darbai yra nematomi ir neapciuopiami ...
st.croix legenda LES70MF2AndriusK rašė:patarkit:
noriu kazko is st croix lamiglasu ar gloomis dzigui iki 20 g, ir tvicingui iki 13cm mazdaug ilgis iki 2.10..
nes maniskis lamiglas per nebetenkina, galvoju perleist kam nors kitam.
P.s jei zinot ka pigiau pasiulyt prasom