Turejau siurpriza 6dieni NEREALU! Susirosiau an nakties,ir apie 15.45 buvau vietoj.Paruosiau jauka,susidejau fideri,uzdejau serikle ,3 dzikus an nedidelio bet gero kablio su pintu pavadeliu,ir uzmeciau mazdaug 15 m nuo kranto uz pat duobes,tarp sroves ir "obratkes",ir neskubedamas toliau paruosiu visa kita(meskeres,graibsta,stovelius,alu

ir tt).O an fiderio pas mane stovi signalizatorius(kazkada rasiau,bet adminas viska nafig istrine,tipo fludas ar reklama

)gal kada fotke padarisiu ir idesiu cia,karoce su jo pokliovkes girdi VISAS,net ej galiukas fiderio isvis nejuda,tai va pipsino jis po 1 - 2 kartus kokiu 10 -15 minuciu.Nu,galvoju,uzkniso tos auksles,reikia permesti kitur.Emu fiderioka,pakertu(cia jau pas mane automatu) ir vinioju prie kranto.Ir iskart jauciu kad kazkas sedi labai KONKRETUS,nes nesivinioja o prasisuka stabdis.Ir cia as darau didele klaida - uzsuku stabduka taip,kad jis neprasisukineja(priciom norejau tik truputi,bet kazkaip per daug isejo),pritempiu ZUVI prie kranto 2 m kiokie,neziuredamas randu su desine graibsta,o su kaire bandau po truputi kelti i virsu,ZUVIS eina palei duobe i desine ir lyg pasiduoda,graibstas jau cia pat prie vandens,bet vdrug AFIGENNAS SMUGIS,ir pintas!!!0.16!!! valas nuplesiamas kaip plaukas ir ZUVIS,kartu su kormuske ir visko kitu nuplaukia sau atgal, o as sedziu SOKE!!!

Ir iki siol dar SOKE

Kas tai galejo buti??!!