Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #291260   Tomas V
 27 Bir 2011 23:36
Tironas rašė:kada jus nustosit kurti sau visokius mitus. nusiperki abuū garsia ir turi butent tokia abugarsia kokia yra. ir pamirskit laikus kai gamino europoje ( pora riciu kiek maciau dar renka svedijoi, jei neklystu). gaminosi daug firmu. gal ateityje vel gaminsis. o dabar yra kaip yra. bet nera kad ta pati meskere vienaip gaminama amerikonam o kitaip mum.
Tai kaip tada paaiskint kodel tie kotai skiriasi? :) As ir sutikciau su ta mintim, kad vienos prekes vienai rinkai kitos kitai.
 #291296   SauliusM
 28 Bir 2011 10:36
Tomas V rašė:Dabar jau turiu tikra informacija, kad cia tie irankiai ne tikra Abu Garcia, o made in China. :)
luztu :lol: o tu matei abu garcia kotu ne made in china? :lol: anys senai viska kitajuj gamina isskyrus berods tik morrum rites, gal dar kazka gamina, bet nebuvau susidures.
 #291304   Tomas V
 28 Bir 2011 10:45
SauliusM rašė:
Tomas V rašė:Dabar jau turiu tikra informacija, kad cia tie irankiai ne tikra Abu Garcia, o made in China. :)
luztu :lol: o tu matei abu garcia kotu ne made in china? :lol: anys senai viska kitajuj gamina isskyrus berods tik morrum rites, gal dar kazka gamina, bet nebuvau susidures.
Neluzk, nes nebuvau susidures su ja. Maniau ji rimciau uzsiima.
 #291305   SauliusM
 28 Bir 2011 10:48
nu bet zinok jei tikiesi uz 190 Lt nupirkt europoj, amerikoj ar japonijoj gaminta kota, tai esi be galo didelis optimistas...
priedo kinieciai siais laikais irgi visai padorius kotus padaryt moka, ypac kaip uz tuos pinigus...
ka as noriu pasakyt, kad tai, kad pagaminta kinijoj, dar nereiskia kad daiktas yra blogas.
va pvz tackletour apzvalgoj lygina ta vendeta su lumio glx'u:
http://www.tackletour.com/reviewabuvendettavtc696.html
priedo uz gerai pagaminta kinietiska daikta nereikia moket kosminiu pinigu.
 #291558   Vaidis
 29 Bir 2011 09:07
Tranas rašė:ka manot apie si kota, gal kas naudojat
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2494
Teko čiupinėti, tai toks įspūdis susidarė, kad gramatūra labai jau netiksli, sakyčiau ten realiai kokie 7-14g išmetimas turėtų būt.
Man asmeniškai tokie šlangai nelabai....
 #291571   Menke
 29 Bir 2011 10:05
Vaidis rašė:
Tranas rašė:ka manot apie si kota, gal kas naudojat
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2494
Teko čiupinėti, tai toks įspūdis susidarė, kad gramatūra labai jau netiksli, sakyčiau ten realiai kokie 7-14g išmetimas turėtų būt.
Man asmeniškai tokie šlangai nelabai....
Vaidi, visiškai sutinku, gramatura tikrai neatitinka užrašytos, manau netgi nuo kokiu 3 ar 4 gr.
 #292272   Tranas
 03 Lie 2011 08:11
piatras rašė:Pasaulis padalintas per pus :-D - pagal sukamą ranką: L - (sukama kaire, Shimano pvz. modeliai 51, 101, 201... Daiwa su L raide) arba R...
Tai tipo pagal mane man reiktu R
Kazkas tokio?
 #293013   SauliusM
 07 Lie 2011 12:31
kokio svorio gumom gaudyt ruosies. ir pigaus, tai ant kiek pigaus ?
jei gumos 28gr plius tai jami koki belekoki kur patinka dzerkini kota uz ale 150 Lt ir ryobi ixorne uz ~ 300 ir gaudai.
jei visgi lengvesnem gumom pagrinde gaudyt galvoji tai reiktu burt kazka, kad nebrangu butu.
 #293014   AndriusK
 07 Lie 2011 12:39
SauliusM rašė:kokio svorio gumom gaudyt ruosies. ir pigaus, tai ant kiek pigaus ?
jei gumos 28gr plius tai jami koki belekoki kur patinka dzerkini kota uz ale 150 Lt ir ryobi ixorne uz ~ 300 ir gaudai.
jei visgi lengvesnem gumom pagrinde gaudyt galvoji tai reiktu burt kazka, kad nebrangu butu.

kaip tikpardavineju shimano clarus koteli, pats tas tokiam reikalui butu.. ;uolrait
 #293286   AudriusB
 08 Lie 2011 23:01
Sveiki,
noreciau isigyti multiplikatotine rite ir kotuka, bet esu visiskai zalias sitame reikale gal galetumet apsviesti kokios firmos rites yra geriausios? Gal galite sunumeruoti gamintojus nuo prasciausio iki geriausio? :grin: Ka labiau apsimoka deti mono ar pinta vala?
Kokiu firmu voblerius renkates :grin: ? Gal zinote kur yra didelis siu prekiu pasirinkimas, o gal is uzsienio geriau butu siustis?
Buvau oze naujojoje salmo parduotuveje, bet multi, riciu pasirinkimas gal tik kokios 5-7.
Tai tiek.

Abu Garcia
Okuma
Cormoran
Jaxon
Shimano
Daiwa
Dragon
Spro
Salmo
 #293288   vava
 08 Lie 2011 23:09
Audriau, klausai, tu cia gal sunervint diedus nori???
Ar paskaitei, kas yra prirasyta? jauciu, kad ne, nes i tave dominancius klausimus yra atsakineta, sneketa, diskutuota daug kartu. Ir apie valus, ir apie masalus, ir apie firmas, ir apie siuntimus is uzsienio
 #293290   Vegys
 08 Lie 2011 23:18
AudriusB rašė:Buvau oze naujojoje salmo parduotuveje, bet multi, riciu pasirinkimas gal tik kokios 5-7.
Užeik į fabus ar Kotą - ten didesnis pasirinkimas + man ir pardavėjai patinka, papasakos tau.
 #293311   BenasS
 09 Lie 2011 10:48
Gal zinot kame beda? Ant maniskes Abu garcios c3 4601, frikcija uzsisuka iki maksimumo, bet spule viestiek puslaisve viniojas, nu vienu zodziu uzkibus zuviai , jau per pirma smugi frikcionas prasisuka ir taip zuvis nutruksta. Nors prisukta maksimumas. Kame gali but beda?
 #293471   Xrapas
 11 Lie 2011 05:56
BenasS rašė:... per pirma smugi frikcionas prasisuka...
Būna, kad valas ant būgnelio prasisuka. Patikrink su gerai užveržtu stabdžiu nutempinėt valą ir stebėk, ar sukasi būgnelis, ar tik visa valo masė ant jo.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė