bet yra taip, kad vieni modeliai yra gaminami vienai rinkai, kiti kitai...Tironas rašė:... nera kad ta pati meskere vienaip gaminama amerikonam o kitaip mum.
bet yra taip, kad vieni modeliai yra gaminami vienai rinkai, kiti kitai...Tironas rašė:... nera kad ta pati meskere vienaip gaminama amerikonam o kitaip mum.
Tai kaip tada paaiskint kodel tie kotai skiriasi?Tironas rašė:kada jus nustosit kurti sau visokius mitus. nusiperki abuū garsia ir turi butent tokia abugarsia kokia yra. ir pamirskit laikus kai gamino europoje ( pora riciu kiek maciau dar renka svedijoi, jei neklystu). gaminosi daug firmu. gal ateityje vel gaminsis. o dabar yra kaip yra. bet nera kad ta pati meskere vienaip gaminama amerikonam o kitaip mum.
luztuTomas V rašė:Dabar jau turiu tikra informacija, kad cia tie irankiai ne tikra Abu Garcia, o made in China.
Neluzk, nes nebuvau susidures su ja. Maniau ji rimciau uzsiima.SauliusM rašė:luztuTomas V rašė:Dabar jau turiu tikra informacija, kad cia tie irankiai ne tikra Abu Garcia, o made in China.o tu matei abu garcia kotu ne made in china?
anys senai viska kitajuj gamina isskyrus berods tik morrum rites, gal dar kazka gamina, bet nebuvau susidures.
Teko čiupinėti, tai toks įspūdis susidarė, kad gramatūra labai jau netiksli, sakyčiau ten realiai kokie 7-14g išmetimas turėtų būt.Tranas rašė:ka manot apie si kota, gal kas naudojat
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2494
Vaidi, visiškai sutinku, gramatura tikrai neatitinka užrašytos, manau netgi nuo kokiu 3 ar 4 gr.Vaidis rašė:Teko čiupinėti, tai toks įspūdis susidarė, kad gramatūra labai jau netiksli, sakyčiau ten realiai kokie 7-14g išmetimas turėtų būt.Tranas rašė:ka manot apie si kota, gal kas naudojat
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2494
Man asmeniškai tokie šlangai nelabai....
Tai tipo pagal mane man reiktu Rpiatras rašė:Pasaulis padalintas per pus- pagal sukamą ranką: L - (sukama kaire, Shimano pvz. modeliai 51, 101, 201... Daiwa su L raide) arba R...
SauliusM rašė:kokio svorio gumom gaudyt ruosies. ir pigaus, tai ant kiek pigaus ?
jei gumos 28gr plius tai jami koki belekoki kur patinka dzerkini kota uz ale 150 Lt ir ryobi ixorne uz ~ 300 ir gaudai.
jei visgi lengvesnem gumom pagrinde gaudyt galvoji tai reiktu burt kazka, kad nebrangu butu.
tai cia vien kotui. dar rite 2-3x tiek, nebent irgi ka nors naudoto netycia gausi pigiau. valas tai tik pintas, vienareiksmiskai.igniusa rašė:manau ,kad 100lt naudotam kotui įsigyti
Užeik į fabus ar Kotą - ten didesnis pasirinkimas + man ir pardavėjai patinka, papasakos tau.AudriusB rašė:Buvau oze naujojoje salmo parduotuveje, bet multi, riciu pasirinkimas gal tik kokios 5-7.
Būna, kad valas ant būgnelio prasisuka. Patikrink su gerai užveržtu stabdžiu nutempinėt valą ir stebėk, ar sukasi būgnelis, ar tik visa valo masė ant jo.BenasS rašė:... per pirma smugi frikcionas prasisuka...