Shtulas rašė:Turiu aš tą Alivio, tik 3,90 m. Kotas kaip ir neblogas, bent man, kaip ne profui, žiauriai nervina vienas dalykas - maži žiedeliai viršūnėje. Su silikoniniais stopais užmest lengvesnę plūdę kiek toliau beveik neįmanoma, su siūlu irgi nekažkas. Sakiau reikės arba pas meistrus pasididint bent 4-5 žiedus arba pirkt kitą kotą. Aš nemėgstu sunkių plūdžių, ypač lynams ar karšiams, tai man užmest 0,6 ar 1 ar, kad ir tą pačią 2 g. plūdę kiek tolėliau nei 5-15 metrų kai gylis yra didesnis nei koto ilgis yra gan sudėtinga. Tenka plonint pagrindinį valą ar kitaip žaist.
parasykit zmogui, kad silikoniniei stopai ir stop mazgai is parduotuves yra pas kutinis s.... riskis pats ir vargo nematysi, be to pats risdamas gali kontroliuotu stopo diametra. be to yra spec pludziu laikikliai, (panasus i suktukus su karabinu, bet viena suktuko skyle spec. padaryta maza, kad pralystu tik valas) tokios suktuko su karabinu kaina min uz 1 - 1lt. kaip makaule rase anskciau, jei netenkia vienas stopas, risk 2 stopus.
pludziu laikikliai kaip pvz
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=1177, gali but kitos firmos, bet struktura ta pati, sau geresniu uz siuos dar neradau.