Gal geriau būtum nusipirkęs "Sufix 832".shelwius rašė:Gal kas bandėt Sufix Performance Fuse pintuką ? Kokie būtų atsiliepimai ?

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Gal geriau būtum nusipirkęs "Sufix 832".shelwius rašė:Gal kas bandėt Sufix Performance Fuse pintuką ? Kokie būtų atsiliepimai ?
oba, šy kartą Tironas taikliai parašėTironas rašė:nesuprantu kokio bieso rasyt jei nebandei. kam idomu ka kuris nusipirko bet nebande? kokios naudingos info is to gaus kazkas?
Ką spiningistai mano šiuo klausimu ? Aš kažkaip manau atvirkščiai ...Agis rašė:Su kiekviena žvejyba supranti, kad feederio pintukui turi būti didesni reikalavimai negu spiningui
Pilnai tamstai pritariu, manau spiningo pintas turi būt tikrai aukštesnės klasės/kokybės nei fyderio...Vegys rašė:Ką spiningistai mano šiuo klausimu ? Aš kažkaip manau atvirkščiai ...Agis rašė:Su kiekviena žvejyba supranti, kad feederio pintukui turi būti didesni reikalavimai negu spiningui
Visumoje pritariu. Bet kad feederio valas turi būt kokybiškesnis už spiningo, tai nei velnio nesutinku.bobis rašė:o aš manau, jei valas kokybiškas, tai tiks ir tam ir tam
bandziau pinta 0,2mm, po pirmos zvejybos ismeciauGinTavas rašė:gal kas bandet akara valus?
Na, mano tik 0.13 ir būna, kad Nemune užinkaruotą katerį iš vietos išjudinu. Ta prasme inkarą palupu.Calabaric rašė:Katik iš žvejybos, bandžiau tą vadinamą super druper vala sufix 832 - dar tokio s..... dar reiketu pajieskoti. Vienu žodžiu pas mane 0,20, sakyčiau sočiai, bet ką ten, du zacėpai du voblikai ante. Paskaiu pririšau prie medžio išbandyti stiprumą tai keli timtelėjimai ir game over.
. Turiu daiwa valą 8 braid, tai gali kelbus lupti iš dugno, chren nutrauksi. Karoce bardakas.
edmundaxx rašė:Na, mano tik 0.13 ir būna, kad Nemune užinkaruotą katerį iš vietos išjudinu. Ta prasme inkarą palupu.![]()
![]()
Norėtum.henyte rašė:edmundaxx rašė:Na, mano tik 0.13 ir būna, kad Nemune užinkaruotą katerį iš vietos išjudinu. Ta prasme inkarą palupu.![]()
![]()
Kateris 1.5m metro ir inkaras turbut is didesnio trisakio padarytas ?
O tai kokio velnio tu jy pirkai? Jau puse metu kaip visi forumai kalba, kad 832 (ne amerikonishkas) yra totalus sh... Ar yra dar jy perkanchiuCalabaric rašė:Katik iš žvejybos, bandžiau tą vadinamą super druper vala sufix 832 - dar tokio s..... dar reiketu pajieskoti.
Nu vat durnas buvau ir savo babkėm išbandžiau.Taacis rašė:O tai kokio velnio tu jy pirkai? Jau puse metu kaip visi forumai kalba, kad 832 (ne amerikonishkas) yra totalus sh... Ar yra dar jy perkanchiuCalabaric rašė:Katik iš žvejybos, bandžiau tą vadinamą super druper vala sufix 832 - dar tokio s..... dar reiketu pajieskoti.
as kai ne fyderastas, tai tikrai neuzsiimsiu samprotaut teoriskai kokie ten valai fyderiui labiau ar maziau tinkami. tai ir sulygint su spinu neiseis.Vegys rašė:Ką spiningistai mano šiuo klausimu ? Aš kažkaip manau atvirkščiai ...Agis rašė:Su kiekviena žvejyba supranti, kad feederio pintukui turi būti didesni reikalavimai negu spiningui
A čia samprotaut labai ir nėr kur, nes spiningaudamas ir mėtydamas daleiskim džigo galvas kokių 28 gramų 0,1 ar 0,08 valo rinktis net nesugalvoji, a vat mėtant 40-60 gramų, gal dar ir didesnes šėryklas nori iš to valiuko nebūtų savybių, nes išmetamasis valas turi tiek pliusų tiek minusųSauliusM rašė:as kai ne fyderastas, tai tikrai neuzsiimsiu samprotaut teoriskai kokie ten valai fyderiui labiau ar maziau tinkami. tai ir sulygint su spinu neiseis.Vegys rašė:Ką spiningistai mano šiuo klausimu ? Aš kažkaip manau atvirkščiai ...Agis rašė:Su kiekviena žvejyba supranti, kad feederio pintukui turi būti didesni reikalavimai negu spiningui
Geras valas pagal savo kaina... Naudoju 0.33dia...judesys rašė:gal kas esat isbande si fluorocarbonini vala? kokie butu atsiliepimai apie ji
http://www.tacklereviewer.com/review/be ... uorocarbon
Sitas irgi savo kaina pilnai atidirba, islaiko apie kilograma daugiau ir kietesnis negu to pacio diametro "berkley trilene"...Tironas rašė:va uz sita tai atsakau fluorokabona. plius kad ir nekazin ka brangiau negu berkley, turint omeni papildomus metrus ir siuntimo kastus. na ir aisku KUreha yra Kureha.
http://www.flyfishingstore.eu/ukles-ira ... -250m.html
Feederiui irgi ne visada būtina.Agis rašė: Tai vat ir galvoju, kad feederiui naudoti reiktų rinktis valo plonumo ir laikymo geriausią santykį, o ne kainą kas mano manymu spiningui ne visada būtina.
Tironas rašė:va uz sita tai atsakau fluorokabona. plius kad ir nekazin ka brangiau negu berkley, turint omeni papildomus metrus ir siuntimo kastus. na ir aisku KUreha yra Kureha.
http://www.flyfishingstore.eu/ukles-ira ... -250m.html