iki valinsko kelias pragreideriuotas. 80 eini ir sirdies neskauda
VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys
jei vaziuojant dyzelis uzgeso, tai bus kuro padavimo bedos ir nuo siurblio laidu reiktu pradetvyrgaz rašė:Bendradarbiui atsitiko bėda su Renault Megane 2003m 1,5 DCI. Bevažiuojant ėmė ir užgeso, paspaudus "starto" mygtuką relė klapsi ir viskas. Buvo išsikvietęs specą, praskanavo kompą, rado, kad kažkur trumpina ir į starterį srovės nepaduoda. Gal yra koks mėgėjiškas sprendimo būdas, ar tiesiog servisan varyt ir nesukt galvos?
varyt i autosversiza, uzrasys tik kita sav, po to krapstys visa diena, o cia viens du ir viskas.vyrgaz rašė:Na iš tavo parašymo neatrodo, kad laiko sutaupei..Pinigų tai gal..
Šian buvo iškilus grėsmė kad papuls šita servisan..Al nutraukėm lig jo, te meistras atėjo- liepė 5 bėgį įjungti- 1/4 apsukimo pajuda ir kaput..Remonto kaina prasideda nuo 1500..vyrgaz rašė:Bendradarbiui atsitiko bėda su Renault Megane 2003m 1,5 DCI. Bevažiuojant ėmė ir užgeso, paspaudus "starto" mygtuką relė klapsi ir viskas. Buvo išsikvietęs specą, praskanavo kompą, rado, kad kažkur trumpina ir į starterį srovės nepaduoda. Gal yra koks mėgėjiškas sprendimo būdas, ar tiesiog servisan varyt ir nesukt galvos?
as toks mechanikas kaip tu baleto sokejaspensininkas rašė:blyn, Antai, nu gerai tau, kai mechanikas esi. A ka man? As tai tik zinau kur langu apiplovimo skysti ipilti, o visa kita - kaip lakunas, sedu jau i paruosta bolida
benzas pas tave atrodo, oro negaudo, babina normali, zvakes pasildo ir t.t.? kai turejau benza, tai mano zvakes laidas kazkur prakiures buvo, tik dregna ir neuzvesadavau, namuose gerai pakisu fena, padziuna ir uzsivesdavoWytux rašė:Vienzodziu noriu paklausti tokio dalyko- mano golfukas visada vesdavosi 'is puse abararoto' , o paskutiniu laiku jau reikia ilgeliau pasukti - kokie 6-8 apsisukimai kol uzgriebia- gal kas susidure esat- kame saknys? tepalus, filtrus keiciu, kuro filtras irgi keistas.