Na apie valus man smagiausia tema
Pasakysiu savo poziuri apie visas sitas sapaliones

Zinote toki virtuves guru ir Lietuvos gurmanu gurmana, p.Ozeli? Taigi didele dalis postrigaujanciu apie vienokius ar kitokius valus, man kaip p. Ozelis. Trumpa situacija, ciulpia p. Ozelis vistos kaula ir skalambija, oi kokia svelni sito provansietisko visciuko mesyte, ir kaip stipriai ji skiriasi, nuo kokios argentinietiskos ar Vievio paukstyno vistos kulsies, nors jis net pats tikriausiai nesuvokia, kad tai gali buti vienas ir tas pats, tik uzrasyta meniu, provansietiskas, arba Provansas dabar aplamai madingas regionas.
Taigi ozeliu cia i valias, kazkas patriubijo apie nerealius PE valus is tekancios saules salies(juk dabar madoj tureti kota is ten, rite ir pan), tai jie dabar ant tiek liuksiski, kad uz juos nera geresniu, ir jei koks paprastos virtuves megejas pasako, kad man visai skaniai valgosi ir paprastas dynema(ar kaip ten rasosi), tai ozeliai butinai ji isdes i suns dienas, nes tu neismaneli net nezinai kas tas PE, koks jis sklidus ir koks nuostabus. Dabar dar vienas ozelis patriubijo, kad net kazkokiu stebuklingu matavimu atvaziuos valas, tai puse visu gurmanu puls ieskot to stebuklo, apie kuri buvo prabilta kaip apie didziausia paslapti. O pasirodo, kad senai yra tokiu valu, ir nebutinai japonisku, su tokiu zymejimu, paprasciasiai pas juos yra kazkoks matavimo vienetas. Bet joks guru, dar nesusiprotejo apie tai paskelbti garsiai, o cia dar su paslapties sydu. Taigi, didesne dalis ozeliu, dar nesenai tvirtino, kad geriausius valus gamina jankiai, o japai daro gerus bet labai brangius. Kazkas uzfiksavo visa tai, ir vienas gudresnis ozelis, patieke vistos kulsiu is "provanso" ir visi ciulpia ta kaula.
Taigi, o dabar ant LT tuoj pasirodys dar niekur nematyti PMS valai, ziauriai geri, ziauriai tiksliu matmenu ir ziauriai gero tik jiems budingo storio zymejimo, pvz.:1,89785 arba 5,12897. Sitie matmenys ziauriai tiksliai nustato stori, is jo galima isskaityti ir keliamaja galia, ir dar kas be ko, ans bus kietas kai reikia, o kai reikia bus ziauriai minkstas, ir savo minkstumu prilygs simtamecio japonu senelio byrkai

O slydimas, tai is viso, kaip per susijaudinusios moters maksty. O bet taciau, pirma partija bus labai maza, nes valas nepigus. Jei kam reikia kreipkites i privata, nors galite nora isreiksi ir viesai

ot tai dave ...