Neitu taip padaryt kad paspaududs nuoroda ja atidarytu kitame lange o ne tame kur ŽT?
karpiukas jau atsakė. Banas už brakonieriškas mintis (čia mėgėjiškos, o ne verslinės žūklės forumas) :Donasssss rašė:norejau paklausti kodel andius0522 uzbaninot? kurioi vietoi jis nesilaike mzt? kad mate ar kad girdejo? nes ne jis tiek pagavo. nieko nesuprates liko...
Andrius0522 rašė:sake Raudes juda jau Minijoj,draugai prisaude kas 20 kg,kas 14 kg,snd ryte kylu patrauksiu biskiuka manau..ir tokios gana yspudingos kimba,pernai varem tai pazystamas ysove 860 gr raude!!!
Andrius0522 rašė:del raudziu manau niekam galvos neskauda
Andrius0522 rašė:as noreciau paziureti kaip tu atlekes y kokias Kauno marias-kalba eina apie paaukota diena,kuro sanaudas ir visa kita!!!, apsietum su 5 kg zuvies jei kibtu nesvietiskai,neprimesk tokio jau gamtos myletojo!!!tu dar pasiabelink avineli tu,tai pats eisi ilsetis!!!
as vakar principe ta pati rasiau tik kitais zodziais, bet kazkodel moderatoriai istryne ta mano zinute...RamaZ rašė:Aš tai siūlyčiau ateityje moderatoriams nebekreipt dėmesio į tokius prašymus "...prašau mane išregistruot..." ir panašiai. Nes tai nereiškia nieko kito, kaip tik bandymą "trinktelėti durimis" arba "parodyti kas aš..., koks aš geras ir kokie visi kiti blogi". Būtų juokinga jei nebūtų graudu.
Nepatinka kam - nesilankom tame forume ir visos bėdos