Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #301574   Wytux
 30 Rgp 2011 19:34
Spausk ant nuorodos ne kairiu peles klavisu o rutuliuku tarp klavisu, arba desiniu klavisu ir lenteleje pasirink 'open in new window" ar panasiai.
 #301580   blight
 30 Rgp 2011 20:06
Wytux rašė:Spausk ant nuorodos ne kairiu peles klavisu
Galima ir kairiu "maus-batoniu", tik prieš jį mygtelnant reikia spustelt "Ctrl" knopkikę ;-) O jei dar su "Ctrl" kartu palaikysi spustelėjes ir "Shift" tai iškart iššoks naujas nuorodos langas :cool:
 #301628   ZeMeR
 30 Rgp 2011 22:15
Arba tiesiog spaudi kairi pelės mygtuką ir neatleisdamas užvedi ant juostelės,kur rašo saitų pavadinimus. Daug būdų yra.
 #301865   tukasG
 31 Rgp 2011 15:48
Kažkada vasarą pagalvojau, kad visai smagu būtų, jei forume atsirastų tema, kurioje galėtume vieni kitus informuot apie savo miestų šventes, koncertus, festivalius, motokroso varžybas ar šiaip kokius idomesnius renginius vykstančius šalia. Aišku, tokia tema aktualiau vasarą, kai dauguma atostogauja, keliauja, bet ir kitu metu kažkas kažkur vyksta, tik ne visuomet apie tai žinom. O visai idomu būtų...
 #302500   arabas
 02 Rgs 2011 18:51
Reikalinga skubi moderatorių ir kitų viršinikų pagalba. :-:help!
Vienas, ganėtinai gerai tam tikruose sluoksniuose žinomas žmogelis, paprašė įdėti į forumą tokią nuorodą:
http://www.publika.lt/apklausa-15-4e049611cdedd.html
Klausimai, kaip sakė Leninas, archisvarbūs. Norint kažką keisti šioje sistemoje, kuri vadinasi megėjiška žūklės tvarka, pirmiausia būtina žinoti visų Jūsų nuomonę.
Taigi, prašymas moderatoriams yra patalpinti šią nuorodą į labiausiai tinkamą šio forumo temą.
 #303723   pensininkas
 08 Rgs 2011 10:47
Gal norit paleist blog'us? Pvz, skyrelyje "Viskas, kas susiję su žūkle" patalpinama atskira tema, pvz pavadinimu "Vartotojų blog'ai". Kiekvienas vartotojas, tikrai rasantis ir rasysiantis blog'a, butu savo blog'o moderatorius. Blogai butu rasomi laikantis ZT forumo bendru taisykliu, uz taisykliu pazeidimus galetu buti atimtos moderatoriaus teises vartotojui, arba trinamas blogas. Netgi, pasitarus su moderatoriais, tam tikrais atvejais gautas ju leidimas savo bloga paleist. Ir jame galetu talpint ivairius aprasymus, tarkim: "mano ruosiamu pasaru receptai" arba "mano naudojamos sistemos" ir t.t. Kaip mintis?
 #303728   Vegys
 08 Rgs 2011 10:58
Tokių minčių buvo ir moderatorių tarpe. Vis tik to atsisakyta, kadangi dubliuosis temos. Pvz tu rašai apie pašarus savo "bloge" - o juk pašarai turi savo skiltį. Tu rašysi kaip gaudyt karšius - o juk karšiai irgi turi savo temą. Kuo daugiau rašančių, tuo daugiau išskaidytų temų. Po kažkiek laiko gausis, kad didelė dalis diskusijų persikels į "blogus" ir gausis painiava ... Pvz norėdamas susirast žinutę, kurią buvai skaitęs prieš kažkiek tai laiko, teks ne tik kad perverst temą pvz "Pašarai", bet dar ir visus "blogus" - juk negali visko prisimint kas / ką / kur rašė ...
 #304370   Ignelis
 10 Rgs 2011 14:05
noriu panaikint savo accounta is ZT. Priezastis kaip ir vakar sakiau, turit dideli spuoga forume, ne pirmas ir nepaskutinis ash, kuris ishsiregistruoja del to. prisiminkit ar esat koki konflikta mate frm, kai spuogo nebuvo. Kontaktas turbut ishlix kontaktuose. Viso
 #312634   KARSIS
 19 Spa 2011 19:43
Sveiki bendradarbio zmona rado fotika kuriame prifotkinta tik apie zvejyba ,gal zmogui ir brangus daiktas noretu atiduot,o kur patalpint toki skelbima tai neradau,prasau pagalbos!!!
 #312637   vava
 19 Spa 2011 19:47
tai tiesiog skelbimu antroj dalyje (zemiau nei perku parduodu), sukurk nauja tema. pvz.: rastas fotikas. ir aprasyk visa reikala
 #312876   vava
 20 Spa 2011 19:33
kadangi apsiliezuvave zmones viens apie kita zino labai daug ir nieko daugiau nesuzinojo, o (ne)maloniais zodziais lengvai apsisvaide eilini karta, pagalvojome, kad tai tikrai nera isskirtinis ivykis, kuris turetu buti paviesintas ar ivertintas.
 #315547   karpiukas
 30 Spa 2011 21:07
6. Draudžiama propaguoti žūklės būdus bei reikmenis, kurių naudojimas prieštarauja tuo metu galiojančioms mėgėjiškos žūklės taisyklėms ! Taip pat dėti nuotraukas ar aprašymus, kuriuose įžvelgiami nusižengimai mėgėjiškos žūklės taisyklėmis. Propaguotojai ir talpinantys tokius aprašymus bei nuotraukas bus įspėjami, piktybiniai- pašalinami.
http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... f=50&t=396 '''bum manau delsios taisykles nesylaikymo... ::hai-bai
 #315718   Vegys
 01 Lap 2011 17:24
Donasssss rašė:norejau paklausti kodel andius0522 uzbaninot? kurioi vietoi jis nesilaike mzt? kad mate ar kad girdejo? nes ne jis tiek pagavo. nieko nesuprates liko...
karpiukas jau atsakė. Banas už brakonieriškas mintis (čia mėgėjiškos, o ne verslinės žūklės forumas) :
Andrius0522 rašė:sake Raudes juda jau Minijoj,draugai prisaude kas 20 kg,kas 14 kg,snd ryte kylu patrauksiu biskiuka manau..ir tokios gana yspudingos kimba,pernai varem tai pazystamas ysove 860 gr raude!!!
Andrius0522 rašė:del raudziu manau niekam galvos neskauda
Andrius0522 rašė:as noreciau paziureti kaip tu atlekes y kokias Kauno marias-kalba eina apie paaukota diena,kuro sanaudas ir visa kita!!!, apsietum su 5 kg zuvies jei kibtu nesvietiskai,neprimesk tokio jau gamtos myletojo!!!tu dar pasiabelink avineli tu,tai pats eisi ilsetis!!!
 #315731   Donasssss
 01 Lap 2011 18:40
paleidineja jis tas zuvis,pasnekejo ir fsio. kai uzbaninot ant rytojaus buvo isvares,tu bruisiu pritrauke ziauriai ir praktiskai visas paleido. daznai zvejoju kartu ir nei karto neteko matyti kazkokio nusizengimo. nu bet gerai nesvarbu cia. manes paprase uzklausti
 #315757   MariusM
 01 Lap 2011 20:59
Truputi juokinga žiūrėti į vykstantį cirką iš serijos "nu nu nu, tu blogas raides paišai, reikia slėpti ką darai", primena SSRS laikų cenzūrą apie seksą ir narkotikus. Realiai baninimas neturi prasmės, nes forumo informacija prieinama be registracijos.
 #315769   Vegys
 01 Lap 2011 21:29
Mariau,
Dar yra svarbus požiūris. ŽT nepalaiko "žvejų" kurie pažeidžia MŽT.
Skaityt mes jiems neuždrausim. Ale atribot juos nuo rašymo - galim.
"Baninimas" reiškia, kad "kai kurie mūsų draugai visai mums ne draugai"
 #316473   AIVARIUKSTIS
 04 Lap 2011 20:29
Man patiko SauliusM klaikios mintys,reiskiasi jai zmogus nesutinka su dalyviu kuris akivaiziai pamina,zmogiskuma,morale ir issiregistruoja is forumo ne todel,kad anot SauliusM mintis baisi,bet parasyta...
Galiu pasakyti tik tiek ir netgi siulyciau kiekvienam pareiksti savo pilietiska valia ir nebuti uzsidariusiam,o pasisakyti.Atejau i ZT foruma tam,kad maniau jog yra bendraminciu viejanciu,poselenciu ideologija.Bet klydau,o gal yprsatas mums Lietuviams reiskinys,pavadinti zmogu gaidziu,p... ir t.t aiskintis santykius deka P.M ir interneto pagalba.Sorry visada skaiciau LT demokratiska valstybe ir joje gyvenancius zmones demokratijos pagrindu,bet jusu forumo tikrai nepuosia SauliuM kurio zodziai persikerta su blaivaus mastymo ribomis.Gal as pabusiu kazkiek kitoks,bet netapsiu kazkuo ir priimtinu daugumos zodziu visuma.Nenoriu ynesti i ZT kazkokio negatyvo-tebunie visiems moralinis kelias lengvas.Tiesiog noriu buti isregistruotas is jusu forumo.P.S beje paemus skandinavus ir kitas civilizuotas valstybes tokio veikejo kaip SauliusM niekas nesuprastu,o ir galimybes tokiam piktybiniam navikui nebutu sudarytos progresuoti.
 #316801   RamaZ
 05 Lap 2011 11:38
Aš tai siūlyčiau ateityje moderatoriams nebekreipt dėmesio į tokius prašymus "...prašau mane išregistruot..." ir panašiai. Nes tai nereiškia nieko kito, kaip tik bandymą "trinktelėti durimis" arba "parodyti kas aš..., koks aš geras ir kokie visi kiti blogi". Būtų juokinga jei nebūtų graudu.
Nepatinka kam - nesilankom tame forume ir visos bėdos :-D
 #316802   SauliusM
 05 Lap 2011 11:40
RamaZ rašė:Aš tai siūlyčiau ateityje moderatoriams nebekreipt dėmesio į tokius prašymus "...prašau mane išregistruot..." ir panašiai. Nes tai nereiškia nieko kito, kaip tik bandymą "trinktelėti durimis" arba "parodyti kas aš..., koks aš geras ir kokie visi kiti blogi". Būtų juokinga jei nebūtų graudu.
Nepatinka kam - nesilankom tame forume ir visos bėdos :-D
as vakar principe ta pati rasiau tik kitais zodziais, bet kazkodel moderatoriai istryne ta mano zinute...
:roll:
 #316804   audrutis
 05 Lap 2011 11:45
Na tu cia RamaZai siulai pamint zmoniu teises. Kodel gali zmones neturet teises trinkteleti durimis, jei jie tarkim nesutinka su kazkokiomis tai permainomis forume, arba kuriems cia tiesiog nebepatinka nei moderatoriai, nei aktyvus forumo nariai, ir iseidami jie nori tai uzakcentuot? Viskas cia normaliai, kas nores iseis tyliai, kas nores - trinkteles. Nebandykim itakot naturaliu dalyku, be kuriu forumas prarastu zavesi.

P.S. Plius jei neisregistruosi kokio nario, jis visada turi teise pasiust visus is eiles toli toli ir taip uzsitarnauti toki pati garsu ismetima lauk :)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė