Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #305588   SauliusM
 15 Rgs 2011 18:09
Edošius rašė:...skanuoti dugną su inkaru, o ne su echolotu, ir drąsiai pasakyti - negeras ir nežuvingas dugnas ...
cia gal galima placiau sita momenta?

o siaip prisiminiau toki sena bajeri:
ka reiskia D raide ant BMW galo?
o reiskia kad tik D... gali nusipirkt dyzelini BMW
:-D
 #305589   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:11
Tai ką čia niekinė ferrari 360 :-D

Jei rimtai, tai sunkvežimis be krovinio visai padoriai važiuoja..

Sauliau, paskaityk, man rodos, Ukm ežerų temoj... Jei neapgaunu
 #305590   Edosius
 15 Rgs 2011 18:17
Neiškraipau aš tų žodžių.. tik tiek kad ne cituoju paraidžiui, bet esmė panaši.
Na čia ir durniui aišku kad lengvesnė mašina su tiek pat kW "dės į vienus vartus" sunkesnę.. Bet yra kitas aspektas - važiavimo malonumas ilgas distancijas ir t.t...
Kas dėl kilowatų ir kuro sanaudos skiriasi, aišku vėl nelyginkim sunkesnės su lengvesne, bet ir čia galima pasiginčyti, visgi miesto salygos ir trasoje kiti dalykai..
Na o dėl saugumo.. nereikia net prieštarauti, juk pats paminėjai masę.. Mašinos masę ne padangos sudaro, o kėbulas, tad kuo kėbulas sunkesnis, tuo jis saugesnis...
O jei mes pridėsim kad turbina didesnė tai ji galingesnė :?: Oi čia gal nesiginčykim... fūra, standartinis mašiniukas, traktorius, mocas, formulės bolidas... Tai pas ką mažiausia turbina ;-)
 #305591   hamis
 15 Rgs 2011 18:23
Edošius rašė: Na o dėl saugumo.. nereikia net prieštarauti, juk pats paminėjai masę.. Mašinos masę ne padangos sudaro, o kėbulas, tad kuo kėbulas sunkesnis, tuo jis saugesnis...
na cia tai nusisnekejai kaip reta. nebent as ne taip supratau. masinos mase siais laikais niekaip neitakoja to saugumo kaip tu cia norejai pasakyti.
 #305592   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:27
F-1 jau gal 15m nenaudojamos turbos..
Kas per noras pašiepti, kad "va čia tu neteisus"?

Ar aš sakiau, kad su didesne nėra didesnio komforto? NE
Ar sakiau, kad kuo didesnė turbo, tuo galingesnė? NE ( maža, savaime suprantama neišpūs daug, bet su didele kasdien - vargas)

Tai kodėl sakai, kad žiūrėt į kw, o ne masę? Kad ir kiek kw, jeigu ji per sunki, nesuteiks malonumo važiuoti SMAGIAI.

Apie komfortą ir patogumą, nėra kalbos..

Apie saugumą - Matau, kad nesupratai manęs... STEREOTIPAS, kad sunkesnė yra saugesnė.
Rover 600 pusantros žvaigždutės, Nissan navara VIENA žvaigždutė, Ford ranger - dvi

Tuo tarpu - Audi a1 - penkios, hyundai i20 - penkios, vw polo - penkios... and so on..

Kurioj TU norėtum sėdėt avarijos atveju?
Duomenys pagal euroncap.
 #305593   Vegys
 15 Rgs 2011 18:27
Pala ... susikala A8 ir A2 - kuri saugesnė ? Lyginam vienos gamyklos mašinas, o ne pvz kiniečius vs vokiečius ar pan. ...
 #305595   SauliusM
 15 Rgs 2011 18:30
Edošius rašė:... Bet yra kitas aspektas - važiavimo malonumas ilgas distancijas ir t.t...
bla bla bla... man su traukiniu vaziuot maloniausia. taip ramiai begiais dudun dudun dudun dudun... ir alaus atsigert gali nes vairuot nereik...
o siaip tai pries menesiuka koki sugalvojes buvau savo subara palygint su volvo xc70 (irgi 4 varomas tik tankas sunkesnis gerokai, bet masciau gal nauja toki reik apturet). tai jei su savo legasiu as galiu posukiuose issidirbinet kaip tik man patinka tai su tuo sunkioju volvo po pirmo posukio man negera pasidare. jopjeimat kaip su gaziku vaziuojant. vaira suki, o masina vaziuoja kur vaziavus is inercijos del savo svorio... tokia super uzdelstos reakcijos tacka. del ko tai antras momentas del ko sunkesniu nei 2 tonos masinu nenoriu. pirmas jau buvo minetas, pasodines kur i pelke hrien isstumsi...
 #305597   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:31
Ne, tai Edošius skėlė teiginį, kad sunkesė - saugesnė.
Ar dabar, kad jau išvartyti, tai reikia ir taip?

Gerai, vien iš principo - Audi a6 (1998m) trys žv. (sry, nėra a8)
Audi a2 (2002m) - keturios
Audi q7 - keturios
audi a1 - penkios...

Tai dar metus dabar prikiškit...
 #305598   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:34
Dar vienas Perlas

Nissan navara 2008m - pusė žv.
Nissan micra 2003m - keturios žv.

Ir pasižiūrėk youtubėj kai deformuojasi kėbulas to, kur 4žv ir kur dvi, ar viena... Dydis neesminis dalykas..
Sakyčiau vidutinio amžiaus krizė, bet per jaunas gi dar...
Paskutinį kartą redagavo 1 Tadunce. Iš viso redaguota 15 kartus.
 #305601   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:38
Juokiasi..
Faktų pateikiau, kad saugesnė yra a1,nei ta a6 ar q7, vistiek jiem tas dydis atrodo, kaip didžiausias saugumo rodiklis..

Atsisėskit i ford crown victoria ir gal nemirtingi pasijausit...
Ar čia mastymas kaip pacukų, kur bmw nusiperka ir per centrą 15? O diržo nereik, nes prieš draugus nefasonas ir didelė mašina, nieko neatsitiks..
 #305603   hamis
 15 Rgs 2011 18:40
idomiai jus cia uzsiciklinot. juk saugumas ne nuo mases eina, o nuo aibes inzinieriniu sprendimu.
isvis rasykit, kad saugiausia masina su daugiausia oro pagalviu ir dedam taska. nes kiekvienas su savo tiesa cia ateinam parasineti :D
 #305604   Edosius
 15 Rgs 2011 18:40
Tadunce - pežo, pežo.. cyvic..cyvic... Apie tai kalbėk ir lygink šitus modelius su konkurentais, o ne tuos apie kuriuos žurnale aprašyta ar praidamas glostei..
Pradėsim mat Q7 su Ascona lygint.. :-D
Dėl svorio ir saugumo gal nesusišnekėjome.. matau kad požiūris toks pat ;-)
 #305608   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:43
Baik jau, parašytum taip, tai gautum nuo ko nors komentarą, kad vistiek pas mus parvarytose jau būna iššaudė air bag'ai :-D

Kaip suprasti pirmus žodžius?
Lyginti kuria prasme?

Kur rašau, kad važiuoja taip ar anaip, tai arba esu vairavęs, arba vežė, arba taip čiupinėjęs.
Tą ką perskaitau, tai ir parašau, kad pvz pagal euro ncap, o ne taip, kad patekau į avariją su abejom ir žinau...

Peace :roll:
 #305609   SauliusM
 15 Rgs 2011 18:44
eee, apie ku jus cia diskutuojat? ar mazu apie sauguma, kas bus jei as sedesiu kibire ir mane garvezys pervaziuos? nebludinkit. as tai tikrai avarijos atveju jokiam smarte sedet nenoreciau, kur tavo kojos uz keliolikos centimetru nuo priekinio bamperio... ir kad mano vaikas gale sedetu galva vos ne i galini stikla atsiremes, uz kurio daugiau nei bagazines nei nieko, irgi nenoreciau...
 #305610   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:47
vaikų saugumas atskirai vertinamas..
Atsidarykit euroncap.com ir žiūrėkitės, jei svarbi sveikata.

Dar kart siūlau youtube pažiūrėt. Kur 4star reitingas, ten kėbulas jau nebesideformuoja - vadinasi tavo brangių kelių panelė nesutraiškys.
 #305612   SauliusM
 15 Rgs 2011 18:48
Tadunce rašė:Tą ką perskaitau, tai ir parašau, kad pvz pagal euro ncap, o ne taip, kad patekau į avariją su abejom ir žinau...

Peace :roll:
ane? tai vat vakar foto buvau idejes savo tackos po avarijos. vat dabar mastau, jei taip issitaskyt su smartu. ar bent laidotuvem butu ka nors nuo asfalto nugramdyt sugebeje...
 #305614   Edosius
 15 Rgs 2011 18:50
Užteks, aš nerinskiu kažkokių žodžių ar tai frazių dėl kažkokių givenimišku vairavimo menknekių.. Gyvenkim kaip gyvenom. Viva la viva ;-)
Maža mašina liks maža mašina... Saugumas liks mažesnis.. :/braj; Žurnalas ir reklama irgi tegul lieka.. būsiu saugesnis prieš Cyvic..
 #305615   vava
 15 Rgs 2011 18:51
Tadunce rašė:Juokiasi..
Faktų pateikiau, kad saugesnė yra a1,nei ta a6 ar q7, vistiek jiem tas dydis atrodo, kaip didžiausias saugumo rodiklis..
nepagalvokit, kad priekabiu ieskau, bet, kurioj masinoj noretum sedet, jei susidurtu tavo paminetos a1 ir q7?
 #305616   hamis
 15 Rgs 2011 18:51
uzsiciklinai ant smarto. smartas neissitaskys. pas ji yra padarytas vientisas kebulas ir labaiii tvirtas. tai gaunasi,kad sedi tokiam kaip kiausinyje. kitas dalykas, kad jei vazinesi neprisiseges ir po smugio su traukiniu smartas koki kilometra vartysis pievomis gali iskristi per langa :D
 #305623   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:54
Sry, nemačiau jos.
Pas Tave legacy, ar čia ne ta?

Kaip tu gali įvertinti kaip būtų su kita auto, jeigu nesi su ja pakliuvęs?
Aš vadovaujuosi nepriklausomais ekspertais, kaip ir, kurie visas praleidžia VIENODOMIS sąlygomis...

p.s. skaitoma, kad virš 80kmh yra mirtinas greitis, nepriklausomai su kokia tu auto.. Ta prasme yra rizika jau..

Vava, tikrai norėčiau sėdėt ten, kur didesnis saugumo reitingas, nes tikiu ne savo nuojautom, kaip būtų, o rezultatais
 #305628   Vegys
 15 Rgs 2011 18:59
hamis rašė:kokia populiari tema paskutinem dienom :-D
Matyt, niekas nekimba, dėl to ... :)
 #305630   Edosius
 15 Rgs 2011 19:00
Vegys rašė:
hamis rašė:kokia populiari tema paskutinem dienom :-D
Matyt, niekas nekimba, dėl to ... :)
Palauk, dar visažinis Antas pasirodys, ot bus ;;yel
 #305634   SauliusM
 15 Rgs 2011 19:06
hamis rašė:uzsiciklinai ant smarto. smartas neissitaskys. pas ji yra padarytas vientisas kebulas ir labaiii tvirtas. tai gaunasi,kad sedi tokiam kaip kiausinyje. kitas dalykas, kad jei vazinesi neprisiseges ir po smugio su traukiniu smartas koki kilometra vartysis pievomis gali iskristi per langa :D
ane? o jei tase su kefyro buteliais salone bus padeta, tai kaip minimum besivartydamas tris butelius prarysi o po to anie dar per subine tau islys.
man kyla toks klausimas, ar esat i rimtas avarijas kada papuole? nu vat tokias kaip rasiau vakar kad ant 90 km/h kiaurai metalini atitvara? dar esu stirna magistralej emes ant kapoto irgi kokiu 120 km/h greiciu su mazda 323F. su bmw stulpa pamenu apsikabinom kazkada, kad stulpas daejo iki priekinio stiklo o po avarijos jo nieks taip ir neberado nes nuo lampedziu tilto kaune nemunan nuskrido greitis irgi beje buvo ~ 100km/h. dar jus man papasakokit apie saugius kibirus. teoriskai gal jie ir saugus. bet realybej tai liktu is taves tusonke skarbonkej. jei kebulas nuo smugio nesideformuos ir atsoksi, tai vadinas to smugio nieks ir neapsorbuos, tai net ir i nieka neatsitrenkus tau *BLYN* sonkauliai sulush ir plaucius su kepenim pradurs... o zarnos mazgu susirish. beje, su bmw kai stulpa emem, tai keleiviui prieky sedejusiam saugos dirzai buten sonkaulius ir sulauze...ne plastikinis manekenas gi esi testuose naudojamas.
 #305635   SauliusM
 15 Rgs 2011 19:08
Tadunce rašė: skaitoma, kad virš 80kmh yra mirtinas greitis, nepriklausomai su kokia tu auto..
o *BLYN*... tai as jau dabar mastau kad ar tai 5 ar tai 6 gyvenima gyvenu vadinasi...
dar pamirsau, va siemet su vw santana Kinijoj kita santana kosminiu greiciu emem. dar mane bestovinti kokia tais audine taranuot irgi gerokai virs 100 vaziuojanti bande. gal dar ka pamirsau, nu nepamenu dabar ant greituju. bet ir kur tokiu veju prisiskaitot...
 #305636   hamis
 15 Rgs 2011 19:10
na taip iseina tu esi protingesnis uz kompaniju inzinierius. megink i kokia subaru gamykla anketa uzpildyti, kaip saugumo ekspreto pareigoms uzimti :D
pagal tave net saugumo testu nereikia. maza masina tai tik i parodas vezti.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė