Hookaz rašė:Vitolis rašė:šiandien parsivežiau LES70MF2 Ir jau apžuvinau. Pora ščipokų pasikorė. Pirmas įspūdis

Kuolas konkretus. Bet su lydoku, tai atrodo visai nieko. Po apkrova pradeda dirbt viršūnė neblogai. Tvičui

Iškala ir Max Rapą, ZaltZamą užtikrintai. Savaitgalį bandysiu džigint. Tik nežinia, kaip jis dirbs su galva kokia 15gr. Ar jausiu aš dugną, vot v čiom vopros. Sunkesnėm, tai manau problemų nebus. Su Mitčelu visai kitas jausmas buvo, jau nekalbant apie 842GLXą. Reiks priprast.
nu laukiam ziniu kaip su dzigu dirbs.
Pagaliau galiu pirmus įspūdžius džigaujant aprašyt trumpai.
Kaip atsiliepimuose apie kotą rašė, ( ir su 6 gr. "čeburaške", gauni "stuk" į ranką). Nifiga. Viskas turbūt reklama.

Dugnas tikrai akmenuotas ir kietas. Dedu 10 gr. galvakablį- tas pats. Kai pasiekia dugną, tai matau tik pagal valo laisvumą. Viršūnė irgi neką parodo. Dedu 15gr- jau dugnas yra, tačiau nelabai išraiškingai. (nors gal ir dėl labai didelio šoninio vėjo) 18 gr.- visai gerai. Toks išraiškingas "stuk", kad atrodo su pačia viršūne būtum dugną užkabinęs

Kai dugnas minkštas, jokio jausmo į ranką

Nors viršūnė prie šio svorio jau gyva. Bet kaifą pajutau, kai gavau "stuk" į ranką besileidžiant "čeburaškei". Starkiecas nors ir "vietnamietis", tačiau kala išraiškingai. Tikrai nepražioplinsi kibimo. Kotelis dirba

Mėčiau iki 30gr. galvom, su Relax 5 Viskas čiki. Viskas gut jau prie 20gr. Dugnas yr, nors ir ne visai kietas gruntas. Ir į ranką ir viršūnė viską atkartoja.
Sauliui tas koto antgalis nervą gadina. Man jis visai pofig.Nei kliūva ans man, nei padeda. Šiaip, tai Saulius teisus. Prie šio spino reik priprast. Velkiavau su juo irgi. Viskas su juo gerai. Tik va kaina galėtų būt ir žemesnė. Jei atvirai, tai man jis didelio susižavėjimo (kurio tikėjausi) nesuteikė. Peikt irgi negaliu. Gęras, kaip ir eilinis amerikosas. Tai tiek trumpai.