LiepojojXrapas rašė:O kur basų rasi?Vaidis rašė:Ką tik gavau...![]()

Pradedu suprast iš kur atsiranda dulkės, o kur dingsta pinigai - vis dar nesuprantu......
LiepojojXrapas rašė:O kur basų rasi?Vaidis rašė:Ką tik gavau...![]()
as irgi turiu. zanro klasika.Xrapas rašė: Turiu dar orginalą:
Teks pasaugot, nes tuoj raritetu taps![]()
Cia sestadieni pas tetuka valty sveciavausi (ans megsta svara), as tai biski paprasciau ziuriu, nors siandien taip pamislijau, ka reiktu jau ir man issikuopti... susiktai valosi tos aliumines grindys.SauliusM rašė:beje, linoleumas kur valties dugne patiestas tai labai zjbys![]()
Tarp kitko. Linoleumas valties dugne yraDainiusM rašė:Cia sestadieni pas tetuka valty sveciavausi (ans megsta svara), as tai biski paprasciau ziuriu, nors siandien taip pamislijau, ka reiktu jau ir man issikuopti... susiktai valosi tos aliumines grindys.SauliusM rašė:beje, linoleumas kur valties dugne patiestas tai labai zjbys![]()
Reikės persipurtyti turimus, ačiū už pastabąVitolis rašė:Va ką perskaičiau:....Затем пара проводок и воблер мой встает носом вверх и так и поднимается. Нереально вытряхнуть цилиндрик из хвоста если он туда улетел и клинило его именно там(лучше бы уж в носе, тогда бы потерялись только полётные характеристики). А так - просто стоЯщая щепка. Расстроился, поехал в магазин. Благо меня там знают - проблему поняли и поменяли(через 3 месяца и без чека!). При осмотре нескольких Риджей нашли с продавцом ещё один залипающий. А то, что это не подделка - это точно, уважающий себя магазин. Будьте осторожны!
Ar kam iš jūsų nebuvo taip nutikę? Voblos kaina ne vaikiška, tai jei da ir su broku pasitaiko, tai.....Bet gal pvz fabuose pakeistų, jei taip nutiktų
is mazdaug 20 turimu zipu nei viens brokuotas nepapuole man dar. bet kad tokiu papuola tai daug kur skaiciau. dar skaiciau ir kad su laiku tas magnetas nuskrenda kaikamVitolis rašė:Ar kam iš jūsų nebuvo taip nutikę? Voblos kaina ne vaikiška, tai jei da ir su broku pasitaiko, tai.....Bet gal pvz fabuose pakeistų, jei taip nutiktų
Nu tai kaip čia taipSaugirdas rašė:Gaudykim blizgėm ir nereiks galvos sukt.
Na man pasitaikė, kad Rapala vobloriuką įskylusį nusipirkau. O pardevėjas nepakeitė. Nes kitą dieną atnešiau. Reikėjo iškart pastebėjus. Ale...
butu koks sexshopas VGK remejas, tai Nr1 vobleriai pasaulyje butu vibratoriai...Vitolis rašė:Juk pagal VGK Rapala, tai Nr1 pasaulyje
nu, grudinau as ta svolociu..DainiusM rašė:vava, super atrodo, kaip tikras kovos lauke uzgrudintas karys ;)
Reikia suprast- visgi pasiteisino? Užsimeta irgi be problemų?vava rašė:...ir zuvinai grudino taip pat..
O vat šito tikrai neplanavau, patikėkvava rašė:...aisiu vel pas triturusus. Imsiu tikrai dar viena toki pati spalvinima ir kitokius bandysiu...
tai tu kitokius zipbaitus ne tik spalvu prasme pabandyk. ezerui visai dar zinok tiktu ir rigge mazesnis 7cm ir orbit 8cm ir orbit 11cm... o 8cm orbitu dar ir giliai nerianciu yra... va tik rigge giliai nerianciu triturusas niekaip neatsiveza...vava rašė: aisiu vel pas triturusus. Imsiu tikrai dar viena toki pati spalvinima ir kitokius bandysiu