Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #308369   Vaidis
 30 Rgs 2011 09:20
Xrapas rašė:
Vaidis rašė:Ką tik gavau...
O kur basų rasi? :shock: :lol:
Liepojoj :-D pailgų bassų :-D -liežvis
 #308373   Xrapas
 30 Rgs 2011 09:43
SauliusM rašė:bet va cia tai visai ragai...jei jau megabassas heddona dazyt pradejo...
Turiu dar orginalą ;-var-var. :

Paveikslėlis

Teks pasaugot, nes tuoj raritetu taps :cool: :lol:
 #308758   DainiusM
 02 Spa 2011 20:15
SauliusM rašė:nu jei man paciam vobleris bjauriai atrodo, tai as anuom ir nezvejosiu :-D
Ale as va pamaniau... o tu zvilgtelk i ana dar karta, gal ne toks jis ir bjaurus, a? :lol:
Paveikslėlis
 #308763   SauliusM
 02 Spa 2011 20:29
zinok vakar trituruse net uzejes buvau, ziurejau ziurejau, no toks bjaurus man jis pasirode, kad pasiemiau rigge 90F 050 spalvos ir paskutini likusi artista jacksono paemiau. o del sito tai dar ilgai itikinet turesi, kad nera jis bjaurus :lol:
 #308764   SauliusM
 02 Spa 2011 20:31
beje, linoleumas kur valties dugne patiestas tai labai zjbys ''plot ;-var-var.
 #308774   DainiusM
 02 Spa 2011 21:05
SauliusM rašė:beje, linoleumas kur valties dugne patiestas tai labai zjbys ''plot ;-var-var.
Cia sestadieni pas tetuka valty sveciavausi (ans megsta svara), as tai biski paprasciau ziuriu, nors siandien taip pamislijau, ka reiktu jau ir man issikuopti... susiktai valosi tos aliumines grindys. :neutral:
 #309031   Vitolis
 03 Spa 2011 19:49
Va ką perskaičiau:....Затем пара проводок и воблер мой встает носом вверх и так и поднимается. Нереально вытряхнуть цилиндрик из хвоста если он туда улетел и клинило его именно там(лучше бы уж в носе, тогда бы потерялись только полётные характеристики). А так - просто стоЯщая щепка. Расстроился, поехал в магазин. Благо меня там знают - проблему поняли и поменяли(через 3 месяца и без чека!). При осмотре нескольких Риджей нашли с продавцом ещё один залипающий. А то, что это не подделка - это точно, уважающий себя магазин. Будьте осторожны!
Ar kam iš jūsų nebuvo taip nutikę? Voblos kaina ne vaikiška, tai jei da ir su broku pasitaiko, tai..... :superšokas Bet gal pvz fabuose pakeistų, jei taip nutiktų
 #309032   Vitolis
 03 Spa 2011 19:51
DainiusM rašė:
SauliusM rašė:beje, linoleumas kur valties dugne patiestas tai labai zjbys ''plot ;-var-var.
Cia sestadieni pas tetuka valty sveciavausi (ans megsta svara), as tai biski paprasciau ziuriu, nors siandien taip pamislijau, ka reiktu jau ir man issikuopti... susiktai valosi tos aliumines grindys. :neutral:
Tarp kitko. Linoleumas valties dugne yra :gutgut Aš taip pat buvau išklojęs. O ir dabartinėj tą patį padariau :)
 #309035   vava
 03 Spa 2011 19:59
cia kad slidziau butu?
 #309036   Donasssss
 03 Spa 2011 20:04
isvis neslidu, o vat tvarkos ir svaros tai priduoda. pas mane medines grindys tai atrodo kaip naujos
 #309038   Vitolis
 03 Spa 2011 20:06
O tu pabandyk. Viskas ten gerai jokio slidumo. Na žinoma jei plaukiosi minusinėj temperatųroj, tai jau nuo inkaro ir šiaip, prisisiojus, bus slidu :-D
 #309051   MariusM
 03 Spa 2011 20:38
Vitolis rašė:Va ką perskaičiau:....Затем пара проводок и воблер мой встает носом вверх и так и поднимается. Нереально вытряхнуть цилиндрик из хвоста если он туда улетел и клинило его именно там(лучше бы уж в носе, тогда бы потерялись только полётные характеристики). А так - просто стоЯщая щепка. Расстроился, поехал в магазин. Благо меня там знают - проблему поняли и поменяли(через 3 месяца и без чека!). При осмотре нескольких Риджей нашли с продавцом ещё один залипающий. А то, что это не подделка - это точно, уважающий себя магазин. Будьте осторожны!
Ar kam iš jūsų nebuvo taip nutikę? Voblos kaina ne vaikiška, tai jei da ir su broku pasitaiko, tai..... :superšokas Bet gal pvz fabuose pakeistų, jei taip nutiktų
Reikės persipurtyti turimus, ačiū už pastabą :gutgut
 #309064   SauliusM
 03 Spa 2011 21:27
Vitolis rašė:Ar kam iš jūsų nebuvo taip nutikę? Voblos kaina ne vaikiška, tai jei da ir su broku pasitaiko, tai..... :superšokas Bet gal pvz fabuose pakeistų, jei taip nutiktų
is mazdaug 20 turimu zipu nei viens brokuotas nepapuole man dar. bet kad tokiu papuola tai daug kur skaiciau. dar skaiciau ir kad su laiku tas magnetas nuskrenda kaikam
 #309067   Saugirdas
 03 Spa 2011 21:43
Gaudykim blizgėm ir nereiks galvos sukt.
Na man pasitaikė, kad Rapala vobloriuką įskylusį nusipirkau. O pardevėjas nepakeitė. Nes kitą dieną atnešiau. Reikėjo iškart pastebėjus. Ale...
 #309072   Vitolis
 03 Spa 2011 21:56
Saugirdas rašė:Gaudykim blizgėm ir nereiks galvos sukt.
Na man pasitaikė, kad Rapala vobloriuką įskylusį nusipirkau. O pardevėjas nepakeitė. Nes kitą dieną atnešiau. Reikėjo iškart pastebėjus. Ale...
Nu tai kaip čia taip 'viarkt Juk pagal VGK Rapala, tai Nr1 pasaulyje :-D
 #309119   SauliusM
 04 Spa 2011 08:28
Vitolis rašė:Juk pagal VGK Rapala, tai Nr1 pasaulyje :-D
butu koks sexshopas VGK remejas, tai Nr1 vobleriai pasaulyje butu vibratoriai...
nei lietuvisku zukles laidu ziuriu nei zurnalu skaitau, nes nuo uzsakomosios reklamos kiekio lengvai pykina...
aisku ant ju negali irgi pykt, kitaip neisgyventu matyt.
 #309141   Vitolis
 04 Spa 2011 08:54
Bet tai kaip reik sugebėt taip išverst skūrą, kad prieš tai be galo gyrus LC voblas, dabar Nr.1 jau Rapala. Argi ne :-vimt nors ir geras babkes moka. Čia tarp kitko ne apie Paulių. O žinot patys apie ką :-D
 #309143   SauliusM
 04 Spa 2011 08:57
Vitolis rašė:O žinot patys apie ką :-D
ne
 #309160   audrutis
 04 Spa 2011 09:25
Na lygiai tas pats buvo kai puikiausios ir konkurentus keliais zingsniais lenkiancios Daiwos buvo iskeistos i nauja geriausiaji - Shimana. Bet cia viskas yra naturalu ir kitaip but tiesiog negali. Tiems, kurie nemoka issirinkt, turi buti primesta, o is to primetimo gyvena primetantieji :) Turbut visur pasaulyje panasiai, o nesaliskieji-objektyvieji vertintojai egzistuoja tik teorijoje :)
 #309179   vava
 04 Spa 2011 10:26
nu zinokit, esu labai nuliudes del rigge kokybes. po pirmos zvejybos mano brangenybe atrodo taip:
Paveikslėlis

Paveikslėlis

:)
 #309181   Rapalas
 04 Spa 2011 10:29
Visi vobleriai kuriais tiki, gaudai ir pagauni yra geri, giria tiek rapala tiek lc tiek megabasus, tik lietuvoi brangesniuju gal ne tiek giria, kotas reinsus giria be proto, tai jų darbo specifika, bet aš puikiai pagaunu lydeku ir su rapala vobleriais, o yozuriu pvz niekaip neprakalbinu, taip kad nera ko čia šlykštėtis, nes taippat visame pasaulyje yra, gyrė, giria ir girs prekinius ženklus, pasižiūrėkit kaikurie į savo darbo specifika, gal kurie esat pardavėjai ir pardavinėjat kažkoki produkta, tikrai nesakot kad tu geresnis pas mus šudas, o giriat kad tik pirktu, nes nuo pardavimu priklauso tavo alga. Taip kad nevarykit nei ant vgk, nei ant ramono, padarė gera idirbi ant lc, perka juos beproto, tai kad dar ji girti, jei reikia ant rapalos padirbeti, nu reklamavo ir salmo, bet pripažinkit kad ne vienas gaudot ir ant salmo ir ant rapalos ir ant lc.
 #309183   Rapalas
 04 Spa 2011 10:32
Dėl dažo tai abskritai visi šiais laikais yra fuflo, nes po keliu zvejybu, net neliesti dantu jau dažai apsilaupo nuo kabliuku trynimosi ir dvidaliai nuo lankstymosi. Tam yra geri sebile firmos bet tik kaikurie vobleriai dažomi iš vidaus.
 #309185   DainiusM
 04 Spa 2011 10:36
vava, super atrodo, kaip tikras kovos lauke uzgrudintas karys ;)
 #309197   MariusM
 04 Spa 2011 10:49
kalbant apie Rigge, tokį komentarą aptikęs buvau:

согласен! юзаю в цвете 810 с 2007 года, в этом году прикупил 021. ловит щуку, судачка, окуня, пару раз белыми отметился. из хороших результатов две щуки в районе 3.5 кг. минусы - окраска слабая, растрескался пластик лопасти вокруг проволоки носовой петли - думаю скоро обломится. самая результативная намой взгляд проводка - глубинный нерезкий твич с паузами до 3 сек.
 #309202   vava
 04 Spa 2011 10:57
DainiusM rašė:vava, super atrodo, kaip tikras kovos lauke uzgrudintas karys ;)
nu, grudinau as ta svolociu.. :) ir zuvinai grudino taip pat..
 #309204   Xrapas
 04 Spa 2011 11:10
vava rašė:...ir zuvinai grudino taip pat..
Reikia suprast- visgi pasiteisino? Užsimeta irgi be problemų?
O tai jau išsigandęs dėl šito "protege" buvau :shock: :-D
 #309206   vava
 04 Spa 2011 11:29
metasi ziauriai gerai. tikrai netikejau, kad taip "eis". bandziau palyginimui det blizge vos ne dvigubai sunkesne, guminuka, tai rezultatas labai panasus.
Vienzu, aciu uz "protege" :), aisiu vel pas triturusus. Imsiu tikrai dar viena toki pati spalvinima ir kitokius bandysiu :gutgut
 #309209   Xrapas
 04 Spa 2011 11:42
vava rašė:...aisiu vel pas triturusus. Imsiu tikrai dar viena toki pati spalvinima ir kitokius bandysiu...
O vat šito tikrai neplanavau, patikėk :e:e :-D ...
 #309210   SauliusM
 04 Spa 2011 11:50
vava rašė: aisiu vel pas triturusus. Imsiu tikrai dar viena toki pati spalvinima ir kitokius bandysiu :gutgut
tai tu kitokius zipbaitus ne tik spalvu prasme pabandyk. ezerui visai dar zinok tiktu ir rigge mazesnis 7cm ir orbit 8cm ir orbit 11cm... o 8cm orbitu dar ir giliai nerianciu yra... va tik rigge giliai nerianciu triturusas niekaip neatsiveza... :jop-mat imciau dar kokius 5 kaip nieko... :lol:
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė