Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #309976   Vitolis
 07 Spa 2011 12:19
DainiusM rašė:
p.s. cia turbut pratrins, nes ne vietoj bet svarbu ka Vitolis spetu pamatyt :-D
Pamačiau Dainiau. Žinau, kad ir tu biski šiam reikale papušęs. :) Kiekvienas savaip pasitenkinimą randa.
Aš iš tų, tradicinės orientacijos atstovų :-D
 #310016   Airis
 07 Spa 2011 13:39
[quote="Saugirdas
P.S. O dabar rimtai. Rapala spoon tikrai nkr nesikabina??? Nes kažkaip netikiu tokiu bairiuku...[/quote]
praktiskai nesikabina, kartais pagauna minkstas zoles su suktuku
 #310031   Gedcka V
 07 Spa 2011 15:41
Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
 #310041   Vitolis
 07 Spa 2011 16:36
Baisiai jau cholograma gera, o ir kaina palyginus :gutgut Nukaliau šiandien. Indomu kaip ans darbe parodys save.
http://www.askari-sport.com/__WebShop__ ... detail.jsf
vakar draugeliui insiūliau, tai šiandien skambino, sakė tąsiaus su ypač geru lydoku ant to D.A.M.o bet kai mono valu bičiulis žvejojo ir turbūt da stabdžio (įtariu) nesureguliavęs tinkamai, tai su visam padovanojo. 'viarkt Tik jo spalvinimas buvo toks ryškus oranžinis
 #310045   KARPIOKAS
 07 Spa 2011 16:50
Gedcka V rašė:Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
man rudenį labiau pasiteisine agresyviai dirbntys masalai,o dėl pludurumo tai cia pagal situaciją,irankius...kiti kazka gudriau gal pakomentos ;uolrait
 #310054   Vitolis
 07 Spa 2011 17:21
Cesiau, neturi DAMo nei vienos voblos?
 #310055   cesius
 07 Spa 2011 17:23
Tai kad Klaipedoj is vis nesu mates dam vobliku, arba akys neuzkliuvo, rapaloj randu ko reik :)
 #310175   Liudovik
 08 Spa 2011 20:50
Gal kas zvejodami vobleriais atkreipet demesi i vobleriu rinkimasi rudeni, labiau floatinga, slow sinking ar suspendinga, ar nera skirtumo? Pamaniau, jog reiketu paeksperimentuot, kurie turi didesni pasisekima(arba ne) salant vandeniui. :roll:
 #310179   DainiusM
 08 Spa 2011 21:10
nuo vietos priklauso, bet bendra tendecija tokia, kad kuo saltesnis vanduo, tuo ramesniu judesiu voblos suletesne pravodke...
 #310185   Vitolis
 08 Spa 2011 21:49
Pritariu Dainiui. Ir da Stop&Gou (patrauki-pauzė) Pauzes į rudenį darau ilgesnes. Jei tvičas, tai nekalu kai vasarą, bet daug švelniau. Nu kai Marytei per atitinkamą vietą :-D Ir visokius piktus, tipo Rapalos DT, užkišu toliau nuo akių :-D Ir man labiau pasiteisina ryškių spalvinimų voblos. Rašo, kad skaidrėjant vandeniui, naudojami kuo naturalesnio spalvinimo, o man greičiau iššauna ryškūs. Vėlų rudenį pernai geriausiai sulošė ZAMas "papūga", gerai lošia kaip taisyklė beveik visi turimi "kislotnikai" Va tik dar Pointeris 100 kislotnikas kol kas neapžuvintas. Tikiuosi dar bus ir šiltų dienelių ir savo dar parodys mano Dogai :-D
 #310188   arabas
 08 Spa 2011 22:03
Šaltame vandenyje geriausias vobleris yra džigas. ;uolrait
 #310193   Vitolis
 08 Spa 2011 22:22
arabas rašė:Šaltame vandenyje geriausias vobleris yra džigas. ;uolrait
Nei kiek neprieštarauju. Tačiau neydomu. Va jei Starkiecą, tada taip visu 100%. O ščipokas jau geriau išradingiau. Malonumo daugiau ;-var-var.
 #310200   Donasssss
 08 Spa 2011 23:30
KARPIOKAS rašė:
Gedcka V rašė:Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
man rudenį labiau pasiteisine agresyviai dirbntys masalai,o dėl pludurumo tai cia pagal situaciją,irankius...kiti kazka gudriau gal pakomentos ;uolrait
nu nezinau bet rudeni egresyvumas tai maziausiai reikalingas. tai liudija ir 90 proc zveju patirtis ir visa teorija su kokia man teko susidurti. bet jei tau taip geriau...
 #310208   Marius1
 09 Spa 2011 09:17
Vitolis rašė: "kislotnikai"
Kas per spalva :?:
 #310213   Liudovik
 09 Spa 2011 09:49
Ne apie pravedimo technika kalbejau, tai aisku, bet apie voblerius, bala nemate - eksperimentai prasideda. ;uolrait
 #310344   vava
 10 Spa 2011 07:18
Marius1 rašė:
gali but ivairios, bet pvz rekianti zalia
 #310442   Vitolis
 10 Spa 2011 11:17
vava rašė:
Marius1 rašė:
gali but ivairios, bet pvz rekianti zalia
Nu tep. Visos žalsvo, salotinio ir pan. atspalvio. Dažnai kombinuota su kita kokia, tačiau dominuojanti jinai.
 #310446   Vitolis
 10 Spa 2011 11:31
Vakar pratestavau savo naująjį DAMo Effzettą. 12cm. 19gr. Plavūnas. Kaip ir rašiau, holograma tikrai :gutgut :gutgut Traukiant negreit, tolygiai, vartaliojasi nuo šono ant šono gana gražiai. Vandeny, spalvinimas atsiveria visu grožiu. Pavadėlis nors ir metalinis, voblos galva truputį pakilusi į viršų. Metasi tikrai toli. Tvičas lyg ir normalus gaunasi. Tačiau vos ne kiekvieno metimo metu, prišakinis trišakis kabinasi už pavadžio. Pavadys titaninis. Metant, vartaliojasi kip tik nori. Tai subine, tai morda priekin ar šonan '''bum Apžuvint neteko. Nors vakar ant nieko ir nekibo.
 #310563   KARPIOKAS
 10 Spa 2011 17:31
Donasssss rašė:
KARPIOKAS rašė:
nu nezinau bet rudeni egresyvumas tai maziausiai reikalingas. tai liudija ir 90 proc zveju patirtis ir visa teorija su kokia man teko susidurti. bet jei tau taip geriau...
va tame ir reikalas kad visur raso,kad reik pasyvaus masalu zaidimo,o man kaip tik rudeni pasiteisina agresyvus masalai :tia-tau
 #310599   Marius1
 10 Spa 2011 19:26
Ko gero vieningos nuomonės neprieisim, vieniem kimba ant ryškių, kitiem ant natūralių, vieniem agresyviai pravedant, kitiems lėtai. Įtariu čia kas ant ko gaudo, kuo tiki, tuo ir pagauna, ir iš to sau susigeneruoja išvadas.
Tuom ir įdomi žvejyba ''plot
 #311062   Rapolas
 12 Spa 2011 08:28
samas235 rašė:gal kas turit rapala long cast minau "nereikalinga":) spalva tokia kaip klipe
http://www.youtube.com/watch?v=ROV-3vH9knQ ilgis berods 9 cm
O kam tau būtent šita "minoškė" (berods iš balzos) tokio spalvinimo? "Krankas" tokio spalvinimo-tai dar suprasčiau (kuojikės ar raudikės imitacija), o aukšlikė gal geriau sidabriniais šonais:) gal aš ir klystu ;-)
 #311081   Rapolas
 12 Spa 2011 10:04
Taacis rašė:
wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
Cia sitie?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Sha ... m270.l1313
Spalva tai ta - RFSH, bet vobleris netas (ilgis skiriasi), nes "devintuko" SSR-9 ieško...
Sakiau ,kad tik turguj galima rast ;-)
 #311169   Vegys
 12 Spa 2011 19:36
Evaldas Z rašė:Illex (Jackall) squirrel 76 sp 8.6g 0.5-1m
0.5-1m - čia nėrimo gylis ? Nepanašu ... Atrodytų tikrai daugiau ...
A tai kiek litais kainuoja ?
 #311175   Vitolis
 12 Spa 2011 19:51
Nu nifiga :mėlynvarla šiandien ir aš buvau Sostinėj. Tai Fabuose jokiom voblom nuolaidų nėr. Palikau nemažai, bet argi atsispirsi tokiems gražuoliukams. Tuo labiau, kad mano Orbitą jau kuris laikas naudoja neptūnas. O dar ir spalvinimas lygiai toks pat. Bais jau kibus buvo ir nuo LC pointerio nė kiek neatsilikdavo. Tuo pačiu į draugiją ir kitus priglaudžiau :-D
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
 #311182   Evaldas Z
 12 Spa 2011 20:22
Vegys rašė:0.5-1m - čia nėrimo gylis ? Nepanašu ... Atrodytų tikrai daugiau ...
Liudovik rašė:Sitas vobleris turetu nerti 1-1,5m ;-)
Illex puslapyje, kur nuoroda idejau, raso 0.5-1m , jackall pauslapyje raso 4ft. tai :donknow' liezuvelis ilgokas ir istatytas smailiu kampu, bet kilpute atitraukta nuo voblerio snukio, tai gal ir neners kazi kiek... butu idomu isgirst kazka siuo klausimu is bandziusiuju.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė